עבור לתוכן

4850 - TRIPLE BUFFERING פועל +75 MHZ למה עדיין תקוע על 60 ???

Featured Replies

פורסם

אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE

ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 !

למה זה ? :pissed: אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו)

?

מה עושים ?

תודה .

נ.ב

מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ?

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא ממש מובן מה אתה רוצה..אבל בכל אופן על מנת להשיג FPS גבוה יותר..תבטל את הVSYNC...

פורסם

מה אכפת לך כבר חח? במילא אתה לא רואה יותר מ 24...

פורסם

אם הבנתי נכון אז התשובה היא שמסכי LCD תומכים עד 60Hz.

פורסם

אם הבנתי נכון אז התשובה היא שמסכי LCD תומכים עד 60Hz.

נכון

ומה זה קשור לפה?

תעבירו לכרטיסי מסך

פורסם
  • מחבר

האמתי אני מופתי לראות את זה פה הייתי בטוח ששמתי את הטרד ב "כרטיסיי מסך" !

ולגבי השאלה שלי ! ברור שידוע לי שLCD עד 60 לרוב

אבל לא כאשר במשחק עצמו נתתי 75 מגהרז + TRIPLEBUFFERING (למרות הVSINCE פועל ..אין קשר הוא אמור לתת 75 אם יש לי 75 ולא 60 , אמור להינעל על 75 .

פורסם

אתה יודע מה Vsync עושה?!

הוא מתאים את כמות הפריימים לכמות הפריימים שהמסך יכול להציג והוא יכול רק להוריד, אם יש לך 100 FPS ומסך שתומך ב60HZ לא יהיה לך יותר מ60FPS עם VSync מופעל.

פורסם

תוריד דרייברים חדשיפם שיצאו לא מזמן 8.7 זה יפתור תבעיה

פורסם

תוריד דרייברים חדשיפם שיצאו לא מזמן 8.7 זה יפתור תבעיה

מה קשור?

אתה יודע מה Vsync עושה?!

הוא מתאים את כמות הפריימים לכמות הפריימים שהמסך יכול להציג והוא יכול רק להוריד, אם יש לך 100 FPS ומסך שתומך ב60HZ לא יהיה לך יותר מ60FPS עם VSync מופעל.

הVSYNC קובע לך את הFPS ל60 כי זה המקסימום שהמסך שלך יכול להציג. למה אתה רוצה יותר?

פורסם

מועבר לפורום המתאים.

פורסם

גם אני שברתי את הראש על זה:

VISTA לא מאפשר יותר מ-60hrz בתוך משחקים. על שולחן העבודה תשים 75 ושתכנס למשחק הוא יוריד לבד ל-60.

רוב האנשים לא מודעים לזה בגלל שהמסך שלהם כבר מוגדר על 60 או שהם לא שמים לב.

בתור משתמש CRT אין מצב שהייתי מוותר לויסטה הזאת להוריד אותי ל-60hrz .

תוריד RefreshLock ותקבע את קצבי הרענון שאתה רוצה ברזולוציות המתאימות:

http://www.pagehosting.co.uk/rl/

ותריץ אותו לפני שאתה מריץ משחק - נפתרה הבעייה !

שים לב שישנם משחקים שמתוכננים לעבוד על 60hrz ו-60fps וכשמרימים בכוח את קצב הרענון המשחק רץ על ספידים (למשל PES2008 חייב 60hrz)

פורסם
  • מחבר

בטח שאני יודע מזה VSINC !לא נולדתי אתמול . אבל מופעל גם TRIPLE BUFFERING ....

מה גם שלא סתם קניתי את ה LG 2252TQ , הסתכלתי ובחנתי הרבה בפורומים בחו"ל לפני הקניה .

המסך מצליח לתת קבוע תמיד מעל 70 רפרש על 1680 רזולוציה בלי לאבד פריימים ! לכן אם יש לי את האפשרות (ואני יודע שהמחשב מסוגל למעל 70) אז אני רוצה שהוא ינעל על 70 לפחות ולא 60 , אין לי מושג למה הוא נעול על 60 ....

אני אנסה עכשיו את ה "REFRESH LOCK" ואדווח ....

אין אבל איזה פקודה לרגיסטרי או משהו שעושה את עבודה ? מספיק תוכנות צד שלישי רצות לי , עוד אחת אז .... :smile1:? :kopfpatsch:

פורסם

בכלל לא דיברתי על Vsync או Triple buffer. דיברתי על זה שויסטה פשוט מורידה לך את קצב הרענון של המסך ל-60hrz.

אבל אני רואה שאתה על XP עכשיו אז זה בכלל לא רלוונטי עבורך. בכל מקרה תנסה את ה-refreshlock.

פורסם
  • מחבר

ניתי לתגובה אחרת ....בכל אופן ניסיתי הרגע את התוכנה שלך ..לא ...לא עובד לי משום מה ....

זה עולה לך עם המחשב ? סימנתי ועדיין לא עולה עם המחשב ,העלתי ידני כל פעם בכל אופן .....

פורסם

רגע לא הבנתי מה קורה פה.....

במשחקים ב windows vista אין יותר מ 60 מגה הרץ?למרות שלא צריך יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים