פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אוקיי ...4850 חדש ! ...משחק על 1680 רזולוציה (22 אינ'צ) שם VSINC ON + TRIPLEBUFFERING מהדרייבר וגם מהD3D OVVERIDE ואני רואה (דרך הXFIRE) שהוא עדיין תמיד תקוע על 60 ! למה זה ? אני יודע שאני יכול על 70 הרץ ואפילו יותר עם ה 2252TQ של LG שלי . (ראיתי בפורומים שהוא תומך ואף לא מאבד פריימים ברפרשים כאילו) ? מה עושים ? תודה . נ.ב מזה ADAPTIVE AA ? לאשר את זה קבוע או שמספיק AA רגיל ? רואים הבדל בכלל ? [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים לא ממש מובן מה אתה רוצה..אבל בכל אופן על מנת להשיג FPS גבוה יותר..תבטל את הVSYNC...
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים אם הבנתי נכון אז התשובה היא שמסכי LCD תומכים עד 60Hz.נכוןומה זה קשור לפה?תעבירו לכרטיסי מסך
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר האמתי אני מופתי לראות את זה פה הייתי בטוח ששמתי את הטרד ב "כרטיסיי מסך" !ולגבי השאלה שלי ! ברור שידוע לי שLCD עד 60 לרוב אבל לא כאשר במשחק עצמו נתתי 75 מגהרז + TRIPLEBUFFERING (למרות הVSINCE פועל ..אין קשר הוא אמור לתת 75 אם יש לי 75 ולא 60 , אמור להינעל על 75 .
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אתה יודע מה Vsync עושה?!הוא מתאים את כמות הפריימים לכמות הפריימים שהמסך יכול להציג והוא יכול רק להוריד, אם יש לך 100 FPS ומסך שתומך ב60HZ לא יהיה לך יותר מ60FPS עם VSync מופעל.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים תוריד דרייברים חדשיפם שיצאו לא מזמן 8.7 זה יפתור תבעיהמה קשור?אתה יודע מה Vsync עושה?!הוא מתאים את כמות הפריימים לכמות הפריימים שהמסך יכול להציג והוא יכול רק להוריד, אם יש לך 100 FPS ומסך שתומך ב60HZ לא יהיה לך יותר מ60FPS עם VSync מופעל.הVSYNC קובע לך את הFPS ל60 כי זה המקסימום שהמסך שלך יכול להציג. למה אתה רוצה יותר?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים גם אני שברתי את הראש על זה:VISTA לא מאפשר יותר מ-60hrz בתוך משחקים. על שולחן העבודה תשים 75 ושתכנס למשחק הוא יוריד לבד ל-60.רוב האנשים לא מודעים לזה בגלל שהמסך שלהם כבר מוגדר על 60 או שהם לא שמים לב.בתור משתמש CRT אין מצב שהייתי מוותר לויסטה הזאת להוריד אותי ל-60hrz .תוריד RefreshLock ותקבע את קצבי הרענון שאתה רוצה ברזולוציות המתאימות:http://www.pagehosting.co.uk/rl/ותריץ אותו לפני שאתה מריץ משחק - נפתרה הבעייה !שים לב שישנם משחקים שמתוכננים לעבוד על 60hrz ו-60fps וכשמרימים בכוח את קצב הרענון המשחק רץ על ספידים (למשל PES2008 חייב 60hrz)
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר בטח שאני יודע מזה VSINC !לא נולדתי אתמול . אבל מופעל גם TRIPLE BUFFERING .... מה גם שלא סתם קניתי את ה LG 2252TQ , הסתכלתי ובחנתי הרבה בפורומים בחו"ל לפני הקניה . המסך מצליח לתת קבוע תמיד מעל 70 רפרש על 1680 רזולוציה בלי לאבד פריימים ! לכן אם יש לי את האפשרות (ואני יודע שהמחשב מסוגל למעל 70) אז אני רוצה שהוא ינעל על 70 לפחות ולא 60 , אין לי מושג למה הוא נעול על 60 .... אני אנסה עכשיו את ה "REFRESH LOCK" ואדווח .... אין אבל איזה פקודה לרגיסטרי או משהו שעושה את עבודה ? מספיק תוכנות צד שלישי רצות לי , עוד אחת אז .... ?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים בכלל לא דיברתי על Vsync או Triple buffer. דיברתי על זה שויסטה פשוט מורידה לך את קצב הרענון של המסך ל-60hrz.אבל אני רואה שאתה על XP עכשיו אז זה בכלל לא רלוונטי עבורך. בכל מקרה תנסה את ה-refreshlock.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר ניתי לתגובה אחרת ....בכל אופן ניסיתי הרגע את התוכנה שלך ..לא ...לא עובד לי משום מה ....זה עולה לך עם המחשב ? סימנתי ועדיין לא עולה עם המחשב ,העלתי ידני כל פעם בכל אופן .....
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים רגע לא הבנתי מה קורה פה.....במשחקים ב windows vista אין יותר מ 60 מגה הרץ?למרות שלא צריך יותר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.