פורסם 2008 ביולי 2917 שנים יש בטואר רקורדס מבצע של ea 1+1 אז צריך המלצה למשחק השני כרגע אני חושב על CS:SOURCE או בטלפילד 2 עם כל ההרחבותאו כל משחק אחר שתציעו(בבקשה לא משחק ספורט או OB או קריסיס)תודה מראש
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים mass effect הוא של EA ?! אם כן נשמע לי נחמד ביותר ושווה לבדוק את המבצע ;D
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים על מתי המבצע? יהיה גם השבוע?אני רוצה לקנות ORANGE BOX איזה עוד משחק כדאי לקנות BF2 או bf2142?איזה עוד משחקים יש ל EA? אני מחפש משהו שאפשר לשחק בו ברשת כי זה ניראה לי בזבוז לקנות משהו שאחרי כמה ימים אין מה לעשות איתו.נ.ב.mass effect מופץ על ידי EA, חבל שאין MP :-\
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים משחקי ספורט זה טוב ויפה אבל אם אני קונה משחק אני רוצה לקנות משהו רציני יותר איזה עוד משחקים יש ל EA חוץ מ C&C, mass effect, CRYSIS, BF והמשחקים של VALVE? אני בטוח הולך על ORANGE BOX/team fortress 2 רק צריך משחק נוסף. כרגע הכי ניראה לי BF2142 או BF2 (העדפה ל 2142 אלה אם כן תגידו שיותר כדאי את 2). המלצות?
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים לפי מה שאני שומע מאנשים באטלפילד 2 יותר טוב מ2142. חוץ מזה, יש לי 2, ויש לי בו יותר מ200 שעות - כך שאני ממליץ .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.