עבור לתוכן

נייד פנטיום 2| IBM THINKPAD 600 | צריך עזרה בנוגע לסוללה\ספק

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי מחשב נייד ישן, שהבעיה שלו היא - (ניחשתם נכון) סוללה\ספק. בעיקר ספק, קודם כל זה הדבר החשוב כי סוללה יש לו אבל היא פגומה... ובטוח שלא אמצא חדשה (המחשב מלפני בערך 10 שנים) לכן אני רק רוצה להפעיל אותו. להפוך אותו למין "תחנת עבודה ניידת" עד שאקנה את הWIND. איזה פרטים אתם צריכים לגביו? אני יודע רק שזה IBM THINKPAD ופנטיום 2... דגם מדוייק יעזור או שהספקים שאפשר להשיג הם אוניברסליים?

פורסם

דגם מדויק של המחשב בכותרת בבקשה.

פורסם

לגבי סוללה, חפש ב-Google "חידוש סוללות", שם תמצא מספר מקומות שלוקחים את הסוללה הישנה ומחליפים לה את התאים, תוך שמירה על הגוף החיצוני של הסוללה ועל האלקטרוניקה.

זה יוצא יותר זול ויותר זמין מסוללה ייעודית למחשב הנייד שלך, אך עדיין לא זול (300 ש"ח ומעלה, כאשר ככל שיש יותר תאים בסוללה, אז בדרך כלל החידוש יעלה יותר).

כאן:

http://www.aristock.co.il/content/solelot

תוכל למצוא קצת מידע (בעברית) על חידוש סוללות (אני לא מכירה את העסק שרשם את המידע הזה, כך שזה שאני מפנה לקישור זה, לא אומרת שאני ממליצה לחדש שם את הסוללה).

לגבי ספק, או יותר נכון שנאי למחשב הנייד שלך, דרוש הדגם המדוייק של המחשב.

שים לב שיש שנאים של חברות כמו Targus שבאים עם מספר מתאמים לחיבור למחשב ומסוגלים לעבוד בהספקים שונים וכך הם יכולים להתאים למגוון מחשבים, אך בכל זאת יש לבדוק תאימות למחשב הספציפי שלך (באתר של Targus יש אפשרות לחפש שנאי תואם לפי דגם המחשב).

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

הנה כעת שביררתי את הנתונים המדוייקים -THINKPAD 600 וגם הסתכלתי על הסוללה כתוב 3.2 נראה לי זה העוצמה שלה או משו כזה.... משו עם A. והכי חשוב בשבילי זה ספק, מאיפה אני משיג ספק אני רוצה משו הכי זול שאפשר... סה"כ זה מחשב מעפאן לא רוצה להשקיע... בבקשה אם תוכלו לתת לי לינק לזאפ או משו.. כי אני לא מבין בניידים. מעולם לא היה לי אחד משלי :| או לקרובים אליי (אימא אבא אח אחות).

ושאלה אחרונה: האם נייד פנטיום 2 עם 64 זכרון מסוגל להפעיל אינטרנט אקספלורר גרסה 6? עם וינדוס 98 כמובן או אם צריך אתקין XP. אגב, היה לי כבר וינדוס XP על 32 מגה בייט זיכרון... עבד גועל נפש חחחח

פורסם

המינימום המומלץ (ע"י מייקרוסופט) ל-XP הינו 256 מגה.

ולכן, לא היתי ממליץ לנסות להריץ.

סכנה: למות משעמום בין טעינה לטעינה.

פורסם
  • מחבר

אל תדאג אחי... XP פועל על 64 מנסיון. אבל בתכלס לא אכפת לי לעבוד גם עם 98 העיקר IE 6.0... שזה סטנדרט.

פורסם

לפי כל מה שאני יודע (למשל לפי זה ולפי התמונה פה), כל המטענים של IBM עד סדרה T40/R50/X40 כולל אמורים להתאים. כאלה אתה עדיין יכול לקנות בחנות, ובכל מיני חברות שבהם היה בעבר שימוש נרחב במחשבים האלה תמצא כמויות של כאלה זרוקים (הם יוצאים משימוש כי המחשבים החדשים T60/R60/X60 משתמשים במטען מסוג אחר).

צור קשר עם טל (-=Lord-Soth=-) בהודעה פרטית, אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

שלחתי הודעה. תגיד מה לגבי זאפ אין שם מטענים מהסוג הזה? אני לא מצליח לזהות בדיוק...

פורסם

עניתי לשאלות שלך בפרטי

יכול להביא לך בטרייה

ומטען יש לי זמין עכשיו.

טל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים