פורסם 2008 ביולי 2917 שנים שלום לכולם.יש לי ראוטר של d-link ויש לי בעיה שהרשת שלי לא מאובטחת ושכנים שלי יכולים לגלוש דרך הראוטר שלי.ניסיתי להתקשר לתמיכה כדי שיעזרו לי לנעול את הרשת הם אמרו שהם לא יכולים לעזור לי כי לא קניתי את הראוטר מהם.אני רוצה לדעת איך אני נועל את הרשת. תודה מראש.
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים היו על זה רק מיליון דיונים בעבר, ויש רק שמונה מאות אלף מדריכים ברשת, כולל בראש הפורום הזה. :
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר אני אמור להצטער שאני חדש פה מאיפה אני אמור לדעת את הדברים האלה?[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 14:21:02אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני ישמח
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים איזה דגם של ה DLINK היה עוזר בכל אופן בדרך כלל זה נגמר בלהכנס לממשק של הראוטר בדרכ כלל ב DLINK 192.168.0.1 במידה וזה לא זה כנס ל התחל- > הפעלה - > CMD -> ipconfig שורת default gataway תתן לך את האתר המבוקש...נכנס לאתר מצד ימין יש כפתור WIRELESS לחיצה עליו בחלון שנפתח למטה יש טאב של security תעביר אותו ממצב disabled למצב wpaואז למטה תהיה לך אפשרות לרשום את הסיסמא שאתה מעוניין בה לחיצה על apply ונגמר הסיפור בעצם ראה תמונה מצורפת אם לא הייתי ברור.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר זה הדגם D-LING DIR300 [br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 14:57:56הבנתי אותך אני פשוט לא מצליח להיכנס לממשק של הראוטר
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים בדקת את ה default gataway כמו שרשמתי ?אתה מחובר אלחוטית או קווית אל הראוטר?ניסית להכנס ממחשב אחר לממשק אולי?במידה ותצליח הממשק של הראוטר שלך אולי יהיה שונה ואז הפתרון אליו הוא זה:כמעט אותו עקרון אתה נכנס ללשונית SETUP מצד שמאל WIRELESS SETTINGS למטה secuirty mode בוחר wpa-personalלמטה שיהיה מסומןwpa only ומתחת לזה יש מקום להשים סיסמא לוחצ על save settings למעלה ובודק אם עובדבעקרון הכל בנוי על אותו עקרון אתה נכנס לממשק הולך להגדרות wireless בוחר את ההצפנה רושם את הסיסמא המבוקשת שומר את ההגדרות ונגמר העניין
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר זה הממשק של הראוטר תסביר לי מכאן אני יבין יותר טוב (סליחה על הבורות)[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים okתלחצ על manual wireless connection setupברגש שאתהלוחצ שם יש אפשרות של security mode למטה....שם צריך לבחורwpa personalולמטה תראה תיבה של pre shared key שם אתה רושם סיסמא מעל 8 ספרות או אותיותשים לב שיש לך אפשרות בדף ההגדרות הזה למעלה לשנות את ה SSID שלך wireless network name :שזה השם של הרשת האלחוטית אם אתה רוצה... לאחר ההגדרה אל תשכח ללחוצ למעלה על save setting
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים מחבר אוקי יש אפשרות של enable wpa wireless only securiti enhanced או basic[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 15:56:08אין personal
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים elior021, אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום לפני שאתה ממשיך להגיב בפורום. אני אמור להצטער שאני חדש פה מאיפה אני אמור לדעת את הדברים האלה?[br]פורסם בתאריך: 29.07.2008 בשעה 14:21:02 אם מישהו יכול להסביר לי בבקשה אני ישמח קודם כל תלמד לדבר בנימוס, במיוחד אם זה מישהו ותיק ממך שיודע מה הולך פה, ואחת פי כמה וכמה אם מדובר בצוות האתר! דבר שני, אתה לא אמור לדעת שום דבר פרט לקרוא. אם היית טורח היית רואה שיש בראש הפורום דיון דביק שנקרא חוקי פורום "רשתות ואינטרנט" - חובה לקרוא לפני פרסום הודעה!. בתוכו היית מוצא קישור שנקרא "ריכוז מידע ותשובות לשאלות נפוצות - FAQ רשתות ואינטרנט". אז לא רק שהתחלת את הדיון בהתחצפות, אלא גם התעלמת מדרישות הפורום. דבר אחרון, להגיב פעמיים ברציפות בלי להוסיף מידע חדש נקראת הקפצה והיא מותרת רק אחרי 24 שעות מההודעה האחרונה. בשביל זה יש כפתור . על כל זה יש לך אזהרה נוספת. זאת כבר האזהרה השלישית שלך ואתה בקושי רשום שלושה חודשים, כנראה שאתה לא טורח להפנים שיש חוקים והם ישנם ע"מ לשמור על הסדר הפורומים. אתה תטופל בהתאם להחלטת צוות האתר. ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.