פורסם 2008 ביולי 3017 שנים Bioshock- סיימתי פעם וחצי כי האמצע כבר שיעמם אותי.CRYSIS-תשחק עד האמצע כדי שתיהיה לך רק חוויה טובה. [הסוף מסריחחחח]ut2007 הוא סבבה אבל הוא משחק ממש מהיר ולפעמים לא נוח.Call of duty סיימתי פעמיים וזה משחק גדולללל.Mass effect- לא כ"כ אהבתי.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר תודה לכם,תגובות נוספות יתקבלו בברכה!מישהו שיחק CIV4? מה אתם אומרים על המשחק?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אני אוהב אסטרטגיה בתורות אבל מciv4 לא כלכך התלהבתי בעיקר כי אני אוהב משחקים טקטים שבו אני מנצח לא בגלל ש 7 גדול מ 5 . אבל זה דעה שלי. יש לי את המשחק שאחי קנה באיזה מבצע של 30$ או משהו והביא לי לארץ כשהוא ביקר אולי אני אתקין אותו ואנסה שנית. על המחשב הישן שלי היו לי קצת בעיות להריץ אותו בגלל כרטיס מסך מיושן אבל בסוף עבד אחרי patch מסובך.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מחבר אני חושב שאני ישחק Сiv4... תודה לכולכם!אחרי זה נבדוק מה עם MEDIEVEL ו TF ! תודה. 8)
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים TF2 = MONEY אם יש לך תכסף , תקנה אותו , נראה לי לא תתאכזב נראה משחק מהנה גם לי בא אליו אבל אין לי חשק לקנות .
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים זה בעיה של כל הישראלים גם אני הייתי ככה אבל אני לא מצטער זה באמת משחק שווה ולא יקר בכלל
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים ^^^בארץ הוא עולה יותר מ ORANGE BOX אז צריך לקנות או את ה ORANGE BOX או להזמין מ STEAM ואת זה לא כולם יכולים לעשות.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים World In Conflict משחק אסטרטגיה מאוד נחמד.COH Opposing Fronts, משחק האסטרטגיה ההרחבה של COH, מומלץ ביותר.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים אשמח לקבל המלצות למשחקים שהם בסגנון של פעולה או הרפתקאות עם עלילה נחמדה,תערוך בבקשה את כותרת הדיון כל שתכיל את סגנון המשחקים שאתה מעוניין בהם.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים TF2 ? יקר אני קיבלתי בOB 5 משחקים ב-200 שקל, זה 40 שקל למשחק, מה יקר כאן בדיוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.