עבור לתוכן

תהיות לגבי מחשב נייד קל | 1K | XPS

Featured Replies

פורסם

אז לקחת מחשב עם מסך 12" ובלי סידירום ששוקל 1.6 זה לא כזה חכם נראה לי, לא?

מצד שני, אם אני אחליף סוללה לדל הוא יגיע ל2 קילו.

לא, זה ממש לא "לא חכם". זו שאלה של סדר עדיפויות. ה-X61 הוא גם בעל איכות בניה שעולה בהרבה על זו של ה-XPS m1330 המשקל של ה-X61 זה משקל מאד נמוך. מצד שני גם 2 ק"ג זה נחשב נמוך.

אגב, כמה שוקל CDROM?

מן הסתם זה משתנה, בטח כמה מאות גרם, אולי200-300 (אבל זה ניחוש, לא שקלתי את זה מעולם בפני עצמו)

עם ה-XPS, אם אתה מגיע ל-1250$ תשתמש בקופון של 20% הנחה והמחיר יראה הרבה יותר אטרקטיבי. אתה יכול לקבל קונפיגורציה הרבה יותר מוצלחת בפחות כסף אם אתה הולך דרך הלינק של הקופונים. לדוגמא אני הרכבתי:

SYSTEM COLOR Tuxedo Black

PROCESSOR Intel® Core 2 Duo T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache)

OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition SP1

LCD AND CAMERA Slim and Light LED Display with VGA Webcam

MEMORY 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz

HARD DRIVE Size: 250GB SATA Hard Drive (5400RPM)

INTERNAL OPTICAL DRIVE CD/DVD burner (DVD+/-RW Drive)

VIDEO CARD Intel® Integrated Graphics Media Accelerator X3100

WIRELESS CARDS Dell Wireless 1395 802.11g Mini Card

BATTERY OPTIONS 56Whr Lithium Ion Battery (6 cell)

FINGERPRINT SCANNER Biometric Fingerprint Reader

My Service

WARRANTY AND SERVICE 2Yr Ltd HW WRTY, InHome Service after Remote Diagnosis, 24x7 Phone Support

מחיר - 1253$

זה מפרט עם מסך LED (זה מומלץ ומוריד את המשקל), מעבד T8300, ואחריות לשנתיים (שכמובן תברר אם היא תקפה בארץ). למפרט הזה אתה יכול להוסיף את ההנחה של 20%, כלומר זה יצא לך 1003$. בשביל להכנס לקופונים ולמפרט כזה תבדוק דרך כאן:

http://www.notebookreview.com/dellCoupon.asp

ל-X61 יש קופון של 10% הנחה דרך כאן:

http://www.notebookreview.com/deals/

• תגובות 31
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

וואו מגניב!

איך הצלחת להרכיב מפרט כזה ב1250 שאני הוספתי רק מעבד ויצא לי ככה?

איך אני קונה את המחשב? מזמין אותו מדל הביתה ובזמן הרכישה מכניס את הקוד קופון?

אני נוטה יותר ויותר לכיוון הדל עכשיו, הוא נראה יותר אטרקטיבי

חשבתי לקחת לו עוד סוללה ספייר- לקחת 4 ליומיום ו6-8 שיהיה.

אני מניח שהHDD לא משפיע על המשקל, ומה ההבדל במשקל בין המסך הרגיל לLED? אני ארגיש הבדלים באיכות?

תודה ;)

פורסם

אתה חייב מישחקים או בקטנה מידיי פעם

אם אתה חייב אני הייתי הולך על מחשב יותר גדול נגיד עם מסך 15.4 כי ראיתי פעם את ה dell פעם אחת והוא פיצי ולא שוקל כלום אז אם תגדיל את המישקל שלו מ 2 קילו ל3 קילו עם מסך יותר גדול וכניראה שתוכל לשים בפנים כרטיס מסך יותר רציני (אני יודעה אולי איזה 8600m gt או את אתה מיתפרעה אז כך את ה 8700m ותממש כמה הנחות ואולי זה יכנס לתקציב שלך .)כי לדעתי באמת לא יפריעה לך ללכת עם מחשב 15.4 בתיק לבית ספר (או למקום אחר )אל אם יש לך באמת איזה בעייה(רפואית או משהוא כזה כי אני לא מכיר אף בן אדם אפילו לא בנות שקשה להם ליסחוב תיק ומחשב נייד ששוקלים יחד בקושי 10 קילו) אם ללכת עם תיק של 10 קילו (מחשב נייד פלוס ספרים וכו ).

אגב בקשר לled זה יעשה את המחשב חוייה שונה לגמריי אם אתה ראיתה פעם את ה macbook air יש לו מסך עם led וזה ניראה מסך ממש יפה ואיכותי את ממש מרגיש שזה אמיתי וזה גם ניראה לי יותר קל וזה .

פורסם

זה לא בעיה ללכת עם תיק 10 קילו?!

פורסם
  • מחבר

לקחת 10 קילו לכל מקום?

אני לא אמות מזה כמובן, אבל זה ממש לא נוח,מסורבל.

מחשבים ששוקלים 3 קילו הם לא מחשבים לקחת מחוץ לבית לכל מקום, אלו מחשבים שהם Desktop replacement

ירדתי כבר מענין המשחקים, אני עדיין בטיפה התלבטות בין נייד לנייח, אבל אני חושב שאני אלך על נייד בסופו של דבר, אז אני מוכן לוותר על משחקים.

(הנייח יהיה יותר חזק, אבל נייד אפשר להוציא מהבית)

פורסם

אני מניח שהHDD לא משפיע על המשקל, ומה ההבדל במשקל בין המסך הרגיל לLED? אני ארגיש הבדלים באיכות?

כן, בדרך כלל יש הבדלים באיכות. ההבדל במשקל הוא בערך 200 גרם אני משערת.

בשביל לבנות כזו מערכת תכנס למסך של הקונפיגורציה דרך איפה ששלחתי אותך ותקליד את הקוד שהם נותנים שם בתהליך הרכישה.

alexbmw, אניי לא יודעת אם אתה מדבר מנסיון אבל אני מכירה הרבה מאד אנשים שיש להם בעיה לסחוב 10 ק"ג ללימודים כל יום.

פורסם
  • מחבר

ההבדלים הם לטובה או לרעה?

את מכירה איזו חנות במרכז שמחזיקה לתצוגה את כל הדגמים האלו בשלל קונפיגורציות ומפרטים? אני רוצה לראות ולהרגיש אותם, זה יקל עלי לקבל החלטה, בנוסף לכל הבלבול בין הדגמים גם עכשיו מתחילים לשכנע אותי שאין לי צורך במחשב נייד, אני באמת לא מתכוון לקחת אותו לבצפר בכל יום (אני תיכוניסט), אבל רבים המקרים בהם גם בתוך הבית אני זקוק למשהו נייד, אני מקווה שאני אתאפס על עצמי ואקח החלטה עד לתחילת חודש הבא, שאז אני אצטרך כבר לקנות.

תודה על כל העזרה :]

אגב, יש חדש לגבי הX200 והדגם הנוסף (שכחתי את שמו)?

פורסם

קודם כול בקשר ל 10 קילו את תפתח שרירים מיזה חחח

אבל אם את לא בקטעה של מישחקים אז יש לך מלא אפשרויות מעולות אבל ה lenovo ניראה באמת הכי איכותי אבל הוא קטן ודיי יקר אז הייתי הולך על ה dell .

אהה עוד משהוא בקשר ל 10 קילו אני לא יודעה אם את מודעה לזה אבל התיק שלך שוקל משהוא כמו מינימום 5 קילו (כיאלו גם אם את ילד שכמעט לא לומד ומביא רק מה שבא לו )ובממוצע משהוא כמו 8 קילו אז בקיצר אתה לא תרגיש הבדל של 3 קילו .

ואני מדבר מניסיון גם אני לומד .

עריכה:אני לא יודעה אם יש חנות שמחזיקה את כל הדגמים אבל יש חנות חמודה שיש בה את ה xps והיא ב דיזנגוף סנטר בתל אביב (יש שם עוד מחשבים אז יש לך שם מיבחר ותוכל ליראות ולהחזיק ).

פורסם

לגבי הדל, קח בחשבון שהאחריות מכסה רק חלקים, בשביל אחריות נורמלית בארץ תצטרך לקחת את החבילה של ה-4 שנים (270$ פעם אחרונה שבדקתי). אבל עם הקופון זה עדיין יוצא מחיר טוב.

במקומך, אם המחשב מיועד בעיקר לשימוש בבית עם גיחות מדי פעם לבצפר הייתי לוקח איזה 14.1" עם כ.מסך ייעודי קליל שיריץ את הHALO/CSS למיניהם, לדוגמא האסוס F8VA.

פורסם
  • מחבר

יותר מ2.8 קילו, הוא ממש כבד

פורסם

אהה עוד משהוא בקשר ל 10 קילו אני לא יודעה אם את מודעה לזה אבל התיק שלך שוקל משהוא כמו מינימום 5 קילו (כיאלו גם אם את ילד שכמעט לא לומד ומביא רק מה שבא לו )ובממוצע משהוא כמו 8 קילו אז בקיצר אתה לא תרגיש הבדל של 3 קילו .

עריכה:אני לא יודעה אם יש חנות שמחזיקה את כל הדגמים אבל יש חנות חמודה שיש בה את ה xps והיא ב דיזנגוף סנטר בתל אביב (יש שם עוד מחשבים אז יש לך שם מיבחר ותוכל ליראות ולהחזיק ).

טוב, אין טעם לריב על אם 10 קילו זה הרבה או לא. מספיק לומר שהתיק שלי לא שוקל 5 ק"ג אפילו עם המחשב בתוכו ושלדעתי ההבדל של 3 ק"ג הוא מאד משמעותי ו-10 קילו זה משקל סופר לא נוח לנשיאה יום יומית. Dori, תעשה את שיקוליך.

החנות שאתה מדבר עליה היא כנראה "Handy", מאד לא מומלץ להתקרב אבל אולי יש שם תצוגה כלשהי שאתה יכול לראות. בוודאי יש אפשרויות נוספות אבל אני לא מתמצאת בחנויות בארץ בכלל.

ההבדלים במשקל המסך הם לטובה.

אם אתה תיכוניסט בכלל לא ברור לי מה אתה צריך לפטופ כזה? הרי אתה לא מתכנן לקחת אותו לבית הספר ולהקליד? אם אתה באמת צריך ניידות בתוך הבית בלבד מומלץ ללכת על -14-15. זה יותר זול ויותר חזק. אם אתה לא צריך ניידות בתוך הבית אז כמובן שבכלל אין טעם לקנות לפטופ.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי להבדלים באיכות.

בHANDY יש כמה MACבוקים, עוד איזה אסוס אחד, וזהו נראה לי.

זהו, אני לא צריך מחשב נייד באופן קבוע, אבל זה נחמד שיש לך אפשרות לגלוש כמו שצריך מחוץ לבית, ולא בפלאפון עם 3G

אם רק הייתי יכול לקנות את שניהם ;D

פורסם

ה mac book יקר להחריד (יחסית למה שאתה מקבל מימנו )והוא נותן לך בעיקר מערכת הפעלה נחמדה איכות מאוד טובה אז אני לא הייתי ממליץ .

פורסם
  • מחבר

אכן.

אם אני אקח XPS אני אתקין עליו...

אני מת על הG3, טיפה כבד, אבל הוא דק והעיצוב שלו מעולה.

אם רק הייתי יכול להשיג אחד כזה יד שניה במחיר טוב

פורסם

אחי אפשר לחפש זה לא שזה לא אפשרי פשוט צריך קצת להיתאמץ .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים