עבור לתוכן

תקשורת בין ++C ל- Java

Featured Replies

פורסם

אני יודע שזה ממש long shot, לשאול שאלה כזו בפורום הזה אבל אני אנסה את מזלי בכל זאת.

האם מישהו פה אי פעם ניסה/התעסק/עבד/שיחק עם הרעיון של תקשורת בין קוד שנכתב ב- JAVA לקוד שנכתב ב- ++C אם ע"י pipes, sockets, JNI או יונות דואר...

אם קיים פה מישהו כזה, אני אשמח לתגובה או אפילו מסר אישי :)

פורסם

אם יש לך גישה לקוד עצמו אז אתה יכול לנסות להשתמש ב-Java Native Interface מה שמאפשר לך להטמיע קוד JAVA בשפות אחרות ולהיפך.

אם זה 2 אפליקציות מפורדות לגמרי אין שום סיבה שלא תוכל להשתמש בnamed pipes או סוקטים וRPC.

פורסם
  • מחבר

אם שמתם לב רשמתי JNI בהודעה המקורית כך שאני קצת מכיר את זה, וקראתי לא מעט חומרים ודוגמאות על זה (עדיין התיעוד של זה די לוקה בחסר) ויש לי לא מעט בעיות עם זה.

בגלל זה שאלתי אם מישהו אשכרה התנסה בזה ויכול להעיד מהנסיון שלו לגבי השימוש ב- JNI.

השאלה היא גם מה יותר מהיר, קריאה למתודה שוב ושוב דרך JNI או שליחת מידע הלוך חזור דרך local sockets.

פורסם

מה יותר מהיר ?

לדבר עם מישהו בטלפון או לקנות כרטיס טיסה לחו"ל ולפגוש אותו אישית ?

פורסם

אם שמתם לב רשמתי JNI בהודעה המקורית כך שאני קצת מכיר את זה, וקראתי לא מעט חומרים ודוגמאות על זה (עדיין התיעוד של זה די לוקה בחסר) ויש לי לא מעט בעיות עם זה.

בגלל זה שאלתי אם מישהו אשכרה התנסה בזה ויכול להעיד מהנסיון שלו לגבי השימוש ב- JNI.

השאלה היא גם מה יותר מהיר, קריאה למתודה שוב ושוב דרך JNI או שליחת מידע הלוך חזור דרך local sockets.

JNI הרבה יותר מהיר כמובן, לא אמור להיות הבדל בין הקוד בJAVA לקוד בC++ שלך, לא שnamed pipes איטי, אני לא רואה שום סיבה להשתמש בסוקטים אם זה לוקאלי כי אז אתה תלוי בTCP/IP Stack של מערכת ההפעלה, עם named pipes אתה יכול לעבור דרך הRAM\מערכת הקבצים בלבד.

אבל בכל מקרה הכל שאלה של מה אתה רוצה להעביר וכמה משאבים אתה רוצה להשקיע בזה, אם זה מידע בכמות זניחה יחסית לא ממש משנה איזה שיטה אתה בוחר הכל יעבוד באותה צורה פחות או יותר, אז פשוט תשתמש במה שאתה מכיר יותר או יותר מתועד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים