עבור לתוכן

דילמה מהותית - אמצעי מדיה להעברת זמן בצבא

Featured Replies

פורסם

אהלן

אחרי תקופה מיותרת מדי בבסיס פתוח אני כנראה חוזר לימים של בסיס סגור.

ככל הנראה, מסיבות מגוונות שאין טעם לחפור לגביהם, יהיה לי לא מעט זמן פנוי, ובחלק מהזמן לבד.

רקע מקדים:

1. המשחק האחרון ששיחקתי בו קצת היה HL2 וגם זה רק בגלל שהוא ה-המשך. ב4 השנים האחרונות לא היה לי כ"כ סבלנות למשחקים רציניים מעבר לSNOOD וZUMA ואני לא בטוח שיהיה לי כח.

2. אני מאוד אוהב סדרות וסרטים, אבל משתדל להתרחק מכל הרליסים המיותרים של סרטים שהרוויחו 20 דולר בקופות בארה"ב ולא הופצו בשום מקום - רואה רק סרטים נורמליים (יחסית)

3. כרגע המכשור שיש לי זה IRIVER H10 (אמפי של 20 ג'יגה), מכשיר DVD נייח קורא XVID וקבוצת ספרים ממבצעי השנה

4. אין לי עדיין ידע בקשר לגישה למועדונים, מקרנים, אמצעים או הרגלים אחרים הקיימים בבסיס הבא

אלו בערך הנתונים המקדימים. מה כדאי לעשות? האם כדאי לי לקנות איזה לפטופ, דוד נייד או משהו כזה? מישהו מכיר מוצר ספציפי מומלץ או שיש המלצה נוספת?

כמובן ברגע שאני אדע יותר ואתנסה יהיה יותר קל לבחור אבל מקרה כדאי לחשוב קצת הלאה

• תגובות 40
  • צפיות 7.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי מה שאני רואה אתה די מסודר. יהיה חבל להשקיע על לפטופ שגם לא נוח להיסחב איתו וגם מי ירצה להשאיר כזה ציוד יקר נעול איפשהו, אם יש מקום בו יש גנבות זה הצבא.

לדעתי ספרים זה אחלה ופשוט תתחיל לראות עונות שלמות של סדרות זה יכול להעביר לך את הזמן יופי, מה גם שיש המון סדרות לראות והמון קלאסיקות שאף פעם לא ימאס לראות.(אוז,הסופרנוס,תיקים באפילה,כולם אוהבים את ריימונד,חברים,סיינפלד ועוד המון המון)

פורסם

חבילת דורקס + מש"קית ת"ש.

פורסם

דובי זובי - הרסת אותי מצחוק, פשוט נפלתי מהכסא! :yelclap:

פורסם

דובי זובי - הרסת אותי מצחוק, פשוט נפלתי מהכסא! :yelclap:

+1

פורסם

אח...איפה הימים של "סייס" ו"כיסאות הפוכים"...

הנוער של היום...

פורסם

כיום דיוידי נייד כבר לא עולה כל כך הרבה והוא יהיה ממש שימושי בשבילך

פורסם

פורסם

יש לך גישה לאינטרנט בבסיס?

פורסם

1) בסיס סגור > בסיס פתוח

2) PSP

פורסם

תוריד איזה סדרה אם אתה טיפוס של סדרות.

אם לא כמו שהמליצו אתה יכול לקנות PSP (אפילו יד שניה או משהו זה לא משנה) ולשחק להנאתך.

פורסם

מה זה דורקס? והאם מחפשים את זה בבדיקות שתן בצו ראשון?

פורסם

מה זה דורקס? והאם מחפשים את זה בבדיקות שתן בצו ראשון?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים