פורסם 2008 ביולי 3017 שנים איך אפשר היה להתעלם מהמשחק RTCW2? Return to the castle: wolfenstein 2אני מחכה לו כבר 6 שנים ועוד שנתיים או פחות זה יתגשם!!!!!
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים Far Cry 2, Mirror's Edge, Red Alert 3, SPORE, StarCraft 2, Dead Space. יש גם את Project Origin, זה בעקרון FEAR 2 (אני מתעלם מקיומם של ההמשכונים סוג ד' שיצאו ואפילו לא פותחו ע''י מונולית'), אבל כשהראשון היה כ''כ טוב, זה לא בהכרח רע, והכי חשוב - מפותח ע"י מונולית'. גם Dark Void נראה נחמד. הייתי מחכה גם ל- Fallout 3 לולא הוא היה RPG (גם הוא בעצם Action RPG, אני עדיין לא סובל את ז'אנר ה- RPG וכל התת-ז'אנרים שלו), אבל אם בסופו של דבר יהיה אפשר לשחק בו כמשחק אקשן לכל דבר (כמו Mass Effect), אז אני אשקול אותו. אני מאוד אוהב את הרקע של המשחק, את השפעות שנות ה- 50\40 ואת האלמנטים של ה- Steampunk. ואה, FIFA 09, כי סוף סוף EA לא מביישים את גרסת המחשב, ויבססו אותה על מנוע חדש ואמיתי. FIFA לקחה בגדול ב- 08, ובאמת הגיע הזמן להעיף את PES (נמאס)...- לא ראיתי מספיק מ- Mafia II בשביל להוסיף אותו.- הייתי מוסיף את GTA IV אם הייתי בטוח שהוא מגיע למחשב.- לצערי יש לי רק מחשב, אחרת הרשימה הייתה יותר גדולה.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים Far Cry 2, Mirror's Edge, Red Alert 3, SPORE, StarCraft 2, Dead Space- לא ראיתי מספיק מ- Mafia II בשביל להוסיף אותו.לא קשור לכמה ראיתי ממנו.זה פשוט המשחק שאני הכי מצפה לו
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים brothers in arms hells highway :פ----------------Now playing: Black Sabbath - Computer Godvia FoxyTunes
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים איך אתה יכול לדבר על "המשחק שאתם הכי מצפים לו" בלי להזכיר את Warhammer Online.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים איך אתה יכול לדבר על "המשחק שאתם הכי מצפים לו" בלי להזכיר את Warhammer Online. חוץ ממך מי מחכה לו בכלל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.