עבור לתוכן

חיבור שני הארד דיסקים (IDE+SATA2) -דחוף

Featured Replies

פורסם

שלום אני רוצה להעביר דיסק קשיח של 40GB מהמחשב הישן למחשב שיש עליו קשיח אחד של 160GB ואין לי RAID בלוח (נדמה לי..)

הלוח D102GGC2 intel grand county 2.... האתר http://www.intel.com/products/motherboard/D102GGC2/index.htm

אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר את ה דיסק של ה 80GB בלי שום RAID פשוא שיהיה עוד מקום אחסון, ומה אני צריך לעשות בשביל זה.. שיהיה על שני הדיסקים הקשיחים מערכת הפעלה מותקנת , וכו'...

פורסם

הלוח שלך לא תומך בRAID...ובכל אופן עד שאתה לא מגדיר RAID לא יהיה לך אחד..

פשוט תחבר את הכונן הנוסף..וזהו...

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה המהירה :)

על שני הכוננים יש ווינדוס XP... אז מה הם פשוט ישתלבו או מה? איך זה ילך? צריך לפרמט אחד ולא להתקין בו ווינדוס?

וגם ההארד דיסק של 40GB ישן (IDE) וה160GB הוא SATA2 אז אני פשוא יחבר אחד ל IDE ואחד לSATA לפי מה שהבנתי...

מה שלא הבנתי זה האם שניהם צריכים פירמוט של ווינדוס או שרק האחד של160GB SATA2 יהיה עם ווינדוס ואת ה IDE לשים על SLAVE???

פורסם

תודה על התשובה המהירה :)

על שני הכוננים יש ווינדוס XP... אז מה הם פשוט ישתלבו או מה? איך זה ילך? צריך לפרמט אחד ולא להתקין בו ווינדוס?

וגם ההארד דיסק של 40GB ישן (IDE) וה160GB הוא SATA2 אז אני פשוא יחבר אחד ל IDE ואחד לSATA לפי מה שהבנתי...

מה שלא הבנתי זה האם שניהם צריכים פירמוט של ווינדוס או שרק האחד של160GB SATA2 יהיה עם ווינדוס ואת ה IDE לשים על SLAVE???

אתה בוחר מאיזה כונן לעשות את הBOOT.

פורסם

אם לא הבנת (כי אני לא) מהתשובות הקודמות...

חבר את שני הדיסקים, כל אחד ל יציאה שלו.

כנס לביוס של לוח האם.

באפשרויות BOOT, תבחר מאיזה דיסק אתה רוצה שהמחשכ יעשה BOOT. (לא משנה שעל שניהם יש ווינדוס.)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים