עבור לתוכן

מנדרייק או רדהט?

Featured Replies

פורסם

עוד לא עבדתי אף פעם עם לינוקס, ואני רוצה להוריד, אז איזו הפצה כדאי (חשוב שתהיה נוחה לשימוש). כדאי רדהט או מנדרייק או בכלל משהו אחר?

פורסם

בתור מערכת הפעלה ראשונה מומלץ ביותר להשתמש במנדרייק, כהכרה ראשונית ללינוקס. לאחר כחצי שנה או פרק זמן דומה כאשר אתה מכיר יותר טוב את המערכת תעבור להוצאה אחרת כגון RH או Debian וכו'.

פורסם

אף אחד מהם

WINDOWS OWNZ

חחחחחח לינוקס חרא ולא נוח ושום דבר לא עובד עליו

פורסם

למשתמש המתחיל, עדיפה ההפצה מנדרייק.

היא הרבה יותר קלה ונוחה.... אך כמובן שהיא פחות טובה.

אחרי שתתרגל ותצבור ניסיון בלינוקס תעבור לרד-האט המצוינת. RedHat 9 היא מערכת לינוקס ממש מעולה! אך קצת קשה למתחילים...

שתהיה ממש מנוסה בעניין, תוכל לעבור לג'נטו המקצועית ממש.

אבל אין על רד-האט.... הלינוקס הכי טובה שיש.

נ.ב - אם אתה לא רוצה להסתבך עם ההתקנות של המערכת בהתחלה, תשתמש בקנופיקס (הפצה של לינוקס שלמעשה עובדת ישר מהסידירום, ללא כל התקנה על ההארד-דיסק) .

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה:

כשאני מתקין את מנדרייק 9.1 כדאי לבחור בעברית או אנגלית? אם אני בוחר בעברית אז כל המערכת תהיה בעברית?

פורסם

אם אתה בוחר בעברית, כל המערכת תהיה בעבית.

אם אתה בוחר באנגלית, כל המערכת תהיה באנגלית(ללא תמיכה בעברית).

בשפה העברית יש באג שגורם לקריסת מנהלי החלונות, אבל ניתן לפתור אותו ע"י עידכון המערכת.

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לעשות שהמערכת תהיה כמו windows hebrew enabled שתהיה באנגלית עם תמיכה בעברית?

ומאיזה אתרים אפשר להוריד את המנדרייק?

פורסם

]

פורסם

ואיפה בדיוק עושים את זה?!

לא נראה לי שיש כזאת אפשרות.... לא בהתקנה לפחות....

פורסם

אם אין בהתקנה אז אפשר אחרי ההתקנה בקלות עם אשף של KDE.

למשתמש TaZoK:

ראה בזאת אזהרה ראשונה, אני לא אוהב טרולים. הודאות הבאות בסגנון ימחקו.

פורסם

אהה וואלה? אחלה, לא ידעתי...

בכל אופן לדעתי כדאי למשתמש המתחיל להיות עם עברית בהתחלה. פשוט תתקין בעברית, תעדכן את המנדרייק על מנת לתקן את הבאג במנהלי החלונות, תתקין פונטים יפים בעברית ותהיה לך אחלה מערכת לינוקס.............. ;) ............

פורסם

הבאג הוא בת'ים...

יש את זה גם בהתקנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים