עבור לתוכן

הכרטיס הפיזיקלי של AGEIA ...

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע האם אפשר להשיג את הכרטיב בארץ וכמה הוא עולה פחות או יותר וכמו כן האם באמת משפר ביצועים כמו שטוענים ???

תודה מראש

פורסם

הייתי ממליץ לך להחליף לגמרי כרטיס מסך ב260GTX שיש בו כרטיס כזה מובנה, אבל אני מניח שאין לך תקציב.

בכ"מ חיפשתי ולא מצאתי למכירה בנפרד, למרות שאני בטוח שיש, זה אמור לעלות כמה מאות שקלים.

עריכה:

מצאתי:

http://www.gcomputer.co.il/pl_product~10_BAGEIA128~183~0.htm

יקר להחריד, בכ"מ בכסף הזה עדיף לך לקנות 4850, או להוסיך ולקנות 260GTX שיתן לך גם PHYSX.

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/asus_physx/ הנה ביקורת של האתר שלנו... שם יש הכל

שיפור ביצועים? לא בכל משחק... רק במשחקים שנכתבוו לתמוך בכרטיס הנ"ל (כיום יש מספר קטן כאלה בשוק שאפשר ליספור את זה על האצבעות של קטוע יד...)

מחיר ראיתי אחד ב1000... בכל זאת לא ממליץ לך ללכת על אחד כזה...

פורסם

http://hwzone.co.il/reviews/asus_physx/ הנה ביקורת של האתר שלנו... שם יש הכל

שיפור ביצועים? לא בכל משחק... רק במשחקים שנכתבוו לתמוך בכרטיס הנ"ל (כיום יש מספר קטן כאלה בשוק שאפשר ליספור את זה על האצבעות של קטוע יד...)

מחיר ראיתי אחד ב1000... בכל זאת לא ממליץ לך ללכת על אחד כזה...

האמת היא שהכרטיס מוריד FPS בגלל שהוא מוסיף עוד טקסטורות.

פורסם

כאמור, Nvidia רכשה את חברת Ageia. כרטיס האצת הפיזיקה הייעודי של ageia יצא מייצור, אומנם עדיין נתמך בדריבר ע"י Nvidia.

אם תצליח למצוא כרטיס כזה (ואני בספק) כנראה שמדובר במלאי עודף. (עריכה : WildFire מצא לך אבל כמו שהוא אומר יקר להחריד)

כרגע Nvidia מאפשרים תמיכה בטכנולוגיה (PhysX) על כרטיסי המסך מביתם - 9800GTX / GTX260 / GTX280

ובקרוב מאוד כל הכרטיסים מסדרה 8xxx ומעלה יתמכו.

יש לקחת בחשבון שהשימוש בטכנולוגיה ללא הכרטיס הייעודי תעמיס על כרטיס המסך בנוסף לצורך הבסיסי של עיבוד הגראפיקה ותוספת התוכן.

השאלה היא מה אתה מנסה להשיג.

8500GT + Ageia PhysX - ממש לא משתלם. כרטיס המסך חלש. תוספת התוכן של הכרטיס הייעודי תוסיף לעומס על כרטיס המסך.

אל תצפה לתוצאות טובות - לדעתי ביזבוז כסף נוראי!

אם יש לך 2 חריצי PCI-E כבר עדיף לך לרכוש כרטיס מסך חדש ולהפוך את ה-8500gt עצמו לכרטיס פיזיקה ייעודי (גם זה יתאפשר בקרוב)

אם יש לך חריץ PCI-E אחד כבר עדיף לך לרכוש כרטיס מסך חדש וחזק של Nvidia ולתת לו לבצע את כל העבודה (רינדור + חישוב פיזיקה)

- אני יוצא מנקודת הנחה שאתה רוצה גם את תוספת התוכן\פיזיקה ולא רק שיפור ביצועים, אחרת גם כרטיסי ATI יתנו ביצועים טובים בלי קשר.

[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 13:17:51

http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_home.html

כמה אצבעות יש לך שם בדיוק ? :lol:

(הרשימה היא חלקית)

פורסם

לדעתי הקטע הזה ממש טיפשי שיש משחקים שתומכים בזה נימוק:

לי כרגע יש HD 4870 ואני מרוצה ממנו מעל ומעבר.

ויש לי את המשחק Crazy Machines II

ומסתבר שיש שם 20 שלבים שביל לשחק בהם אני צריך כרטיס תומך Ageia PhsyX , ואם לא אני פשוט לא יכול לשחק השלבים. המשחק בפרוש מבקש כרטיס תומך Ageia PhisyX

זה נראה לי לא במקום, אדם ממוצע שקונה כרטיס מסך "טוב" בא לשחק במשחק מסויים פתאום צריך כרטיס מסויים מחברה מסויימת שהוא לא רצה לרכוש?

אני באמת מקווה ש Nvidia יחלקו את הטכנולגיה עם ATI כי זה לא פייר לקוחות לא צריכים לקנות כרטיס ב 1400 - 3000 שקל ופתאום לגלות שיש משחקים שלא תומכים בגלל שהחברות מתחכמות, על אותו משקל אם יהיה משחק שתומך Havok ומישהו קנה כרטיס GTX280 באיזה 3000 שקל, יבוא להריץ משחק וזה לא יתן לו, זה נשמע הגיוני?

אני מבין שיש תחרות וזה טוב, אבל תחרות אמורה להיות טובה ללקוחות לא להגביל אותם, ולא כל העולם רוצה לקנות Nvidia או לקנות ATI והמגבלות האלו מיותרות, מנוע פיסקלי צריך להיות סטנדרט ולא יחודי לחברה מסויימת.

פורסם

האמת ש-Nvidia מאפשרים (ולטענם אפילו מעוניינים) שהטכנולוגיה תיושם גם על ידי ATI.

המילה האחרונה צריכה לבוא מ-ATI כנראה, אך המצב מסובך - שימוש בטכנולוגית היריב עלולה להביא ליתרון מאולץ ליריב וכו'...

הזמן יגיד את שלו.

פורסם

האמת ש-Nvidia מאפשרים (ולטענם אפילו מעוניינים) שהטכנולוגיה תיושם גם על ידי ATI.

המילה האחרונה צריכה לבוא מ-ATI כנראה, אך המצב מסובך - שימוש בטכנולוגית היריב עלולה להביא ליתרון מאולץ ליריב וכו'...

הזמן יגיד את שלו.

אני מקווה מאוד.

ואני בכלל חשבתי שאם למשל הכרטיס שלי לא תומך ב Ageia אז המעבד הגרפי או ה CPU יעבדו קצת יותר, או שאני לא אוכל לקבל מלא אפקטים.

לא חשבתי שאני פשוט לא אוכל לשחק בשלבים אלו.

קצת מאוכזב, אבל עדיין לא מצטער שקניתי את ה HD 4870 בשאר הדברים הוא מצויין, או שאני כזה מתלהב כי הכרטיס הקודם שלי היה 6600, שגם הוא היה לא רע האמת עד לפני כמה חודשים (:

פורסם

ואני בכלל חשבתי שאם למשל הכרטיס שלי לא תומך ב Ageia אז המעבד הגרפי או ה CPU יעבדו קצת יותר, או שאני לא אוכל לקבל מלא אפקטים.

לא חשבתי שאני פשוט לא אוכל לשחק בשלבים אלו.

זה משתנה ממשחק למשחק. ישנם אפילו משחקים שללא כרטיס תומך גם יעמיסו על ה-CPU \ או שלא תקבל את כל האפקטים וגם מכילים מפה אחת לדוגמא שמחייבת ומתבססת על תמיכה ב-PhyX (כמו Unreal למשל)

במקרה של Crazy Machines II, בשלבים הרגילים אין יותר מידי עומס פיזיקלי, אבל כנראה שה-20 המיוחדים דורשים הרבה יותר כוח עיבוד וממש זקוקים לכרטיס פיזיקה (או סתם טריק שיווקי, לא יודע)

פורסם

כאמור, Nvidia רכשה את חברת Ageia. כרטיס האצת הפיזיקה הייעודי של ageia יצא מייצור, אומנם עדיין נתמך בדריבר ע"י Nvidia.

אם תצליח למצוא כרטיס כזה (ואני בספק) כנראה שמדובר במלאי עודף. (עריכה : WildFire מצא לך אבל כמו שהוא אומר יקר להחריד)

כרגע Nvidia מאפשרים תמיכה בטכנולוגיה (PhysX) על כרטיסי המסך מביתם - 9800GTX / GTX260 / GTX280

ובקרוב מאוד כל הכרטיסים מסדרה 8xxx ומעלה יתמכו.

יש לקחת בחשבון שהשימוש בטכנולוגיה ללא הכרטיס הייעודי תעמיס על כרטיס המסך בנוסף לצורך הבסיסי של עיבוד הגראפיקה ותוספת התוכן.

השאלה היא מה אתה מנסה להשיג.

8500GT + Ageia PhysX - ממש לא משתלם. כרטיס המסך חלש. תוספת התוכן של הכרטיס הייעודי תוסיף לעומס על כרטיס המסך.

אל תצפה לתוצאות טובות - לדעתי ביזבוז כסף נוראי!

אם יש לך 2 חריצי PCI-E כבר עדיף לך לרכוש כרטיס מסך חדש ולהפוך את ה-8500gt עצמו לכרטיס פיזיקה ייעודי (גם זה יתאפשר בקרוב)

אם יש לך חריץ PCI-E אחד כבר עדיף לך לרכוש כרטיס מסך חדש וחזק של Nvidia ולתת לו לבצע את כל העבודה (רינדור + חישוב פיזיקה)

- אני יוצא מנקודת הנחה שאתה רוצה גם את תוספת התוכן\פיזיקה ולא רק שיפור ביצועים, אחרת גם כרטיסי ATI יתנו ביצועים טובים בלי קשר.

[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 13:17:51

http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_home.html

כמה אצבעות יש לך שם בדיוק ? :lol:

(הרשימה היא חלקית)

עדיין המנוע הפיזיקלי הנפוץ ביותר למשחקים הוא HAVOCK ולא AGEIA....וכל המשחקים שאתה לא יכול ללחוץ עליהם (הם הרוב שם) עומדים לצאת... ומי בכלל ישחק בהם??? רק GEARS OF WAR וUNREAL TOURNAMENT הם בסדר.... כל השאר לא מהסוג של המשחקים שיכריחו גיימר ללכת ולקנות כרטיס עם תמיכה בPHYSX.

וניראה לי שמזמן הוא יצא מייצור כי NVIDIA קנתה את AGEIA

פורסם

נכון אבל ישנם עוד משחקים בדרך ... וזה לא נכון שכל האפורים עוד לא יצאו, פשוט אילו שלבנים זה אומר שיש להם קישור ב-nzone ולאפורים אין.

חוץ מזה לא הבעתי עמדה, אני רק מציין עובדות\המלצות הרלוונטיות לפותח התרד... הוא זה שהתעניין בטכנולוגיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים