עבור לתוכן

בחירת הצפנה לנתב אלחוטי

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להפעיל הצפנה על הנתב האלחוטי שלי LINKSYS WRT300N אני לא יודע איזה הצפנה לבחור יש לי PS3 ואני רוצה שזה יתמוך גם בסוג ההצפנה

פורסם

אני יציע לך mac ההצפנה הכי טובה זה כאילו רק לפי כרטיס רשת.....

אתה מחבר את ה ps3 בכבל?

פורסם
  • מחבר

לא אני מתחבר באלחוטי אבל אני רוצה להפעיל הצפנה כמו WPA או WPE כבר פעם ניסיתי לפי MAC אבל זה קצת עשה לי בעיות

פורסם

ידעתי שזה יבוא... ::)

סינון כתובת MAC זה לא הגנה ולא הצפנה... כמו כן הסתרת הSSID (שם הרשת האלחוטי) לא מוסיף לאבטחה, אלא להיפך.

טוב שהנושא הזה לא נטחן למוות. ההגנה היחידה לרשת האלחוטית זאת הצפנת WPA/WPA2 עם סיסמא טובה.

פורסם

השאלה אם יהיה אפשר להכניס את הסיסמא הזאת בסוני אתה צריך לנסות.....

פורסם

למה הסתרת שם הרשת מוריד מהאבטחה? אני לא טוען שזה מוסיף אבל להוריד? כ"כ לפותח הת'רד - בעקבות התערבות

עם חבר על הרשת האלחוטית "המאובטחת" שלו שקודדה בפרוטוקול WEP - לקח לי 20 דקות של קריאת מידע ברשת, 15

דקות של התקנת התוכנות הדרושות (בUBUNTU) ו3 וחצי דקות לגלות את הסיסמה. יש לציין שלא היה לי שמץ של מושג

בדברים כאלו קודם כך שכל מתחיל יכול לעשות מה שאני עשיתי. כמו שKIDNEY אמר לפחות WPA, עדיףWPA2 . אני אישית

משתמש בWPA רק בגלל שהPDA שלי לא תומך בהצפנת WPA2.

עריכה 1: ממש לא קשה לזייף MAC ADDRESS.

עריכה 2: הPS3 תומך בWPA2 תשתמש בפרוטוקול הזה.

פורסם

^^ לגבי ה SSID, יש לך הסברון של סלט קיסר, בדיון המקורי שהציטוט מגיע ממנו (הציטוט הוא בד"כ קישור להודעה המקורית)

פורסם

הבנתי, תודה רבה (את האמת לCZAR SALAD) על ההסבר המאלף, אני חושב שאני אחזיר את הSSID שלי להיות נראה.

(למרות שיש לי סיסמה חזקה מאוד).

באופן אישי - אני חושב שצריך לצאת עם קמפיין כלשהו לאנשים שיצפינו את הרשתות האלחוטיות שלהם. בעקבות ההתערבות עם

החבר הנ"ל התחלתי קצת להתעסק בניתוח הPACKETS שיצאו מהרשת האלחוטית שלו ורק אז קלטתי איזה סכנת אבטחה זו -

סיסמאות לאימיילים, סיסמאות לאתרים, במקרים של אתרים לא מאובטחים מספיק - אפילו מספרי כרטיס אשראי!!! וזה לפני

שמדברים על קריאת אימיילים ומידע אישי שעובר. אנשים משקיעים בפיירוולים למינהם בזמן שכל מי שעובר ברחוב פשוט יכול

להשאיר את המחשב שלו במצב האזנה, לצבור גיגות של נתונים ואח"כ לסרוק אותם. אולי זו עבודת נמלים אבל בסוף אפשר

למצוא שם הכל.

פורסם
  • מחבר

למה הסתרת שם הרשת מוריד מהאבטחה? אני לא טוען שזה מוסיף אבל להוריד? כ"כ לפותח הת'רד - בעקבות התערבות

עם חבר על הרשת האלחוטית "המאובטחת" שלו שקודדה בפרוטוקול WEP - לקח לי 20 דקות של קריאת מידע ברשת, 15

דקות של התקנת התוכנות הדרושות (בUBUNTU) ו3 וחצי דקות לגלות את הסיסמה. יש לציין שלא היה לי שמץ של מושג

בדברים כאלו קודם כך שכל מתחיל יכול לעשות מה שאני עשיתי. כמו שKIDNEY אמר לפחות WPA, עדיףWPA2 . אני אישית

משתמש בWPA רק בגלל שהPDA שלי לא תומך בהצפנת WPA2.

עריכה 1: ממש לא קשה לזייף MAC ADDRESS.

עריכה 2: הPS3 תומך בWPA2 תשתמש בפרוטוקול הזה.

תודה חברה אני אנסה את WPA2 :xyxthumbs:

פורסם

איזה סכנת אבטחה זו -

סיסמאות לאימיילים, סיסמאות לאתרים, במקרים של אתרים לא מאובטחים מספיק - אפילו מספרי כרטיס אשראי!!! וזה לפני

שמדברים על קריאת אימיילים ומידע אישי שעובר.

אז ברשת גלויה, תגלוש רק לאתרים מוצפנים ומאובטחים שמחזיקים במידע האישי שלך.

פורסם

אני מודע לסכנות, דיברתי על אנשים שמחזיקים את הרשת הפרטית שלהם פתוחה או "מוצפנת" בפרוטוקול WEP.

פורסם
  • מחבר

אני מנסה להגדיר בנתב אלחוטי הצפנה של WPA2 ואז מנסה להתחבר ב PS3 אבל אני מקבל הודעה "TIME OUT CONNECTING TO " ב PS3

למה ???

פורסם

בלי הצפנה - מתחבר?

יש מכשירים אחרים שמתחברים באלחוט (מחשבים?)

פורסם
  • מחבר

כן עד היום התחברתי ללא הצפנה ועבד בסדר גמור עוד לא ניסיתי לחבר מחשב אחר לאלחוט עם הצפנה אני אנסה מחר אבל אני לא מבין את ההודעה זה כאילו שהנתב לא עונה לקונסולה ...

פורסם

תנסה את הדברים הבאים:

בWPA2, תשים סיסמא המורכבת רק מסימנים אלפא-נומריים (a-z,A-Z,0-9), אם לא עובד תנסה רק תווי ASCII (אותיות a-f,A-F ומספרים 0-9).

אם לא עובד תעבור לWPA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים