עבור לתוכן

מסך "19/"20 לרופא עד1500

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא תצלומי רנטגן...

גם אם חולה יראה את התצלום, הוא לא יבןי הרבה ממנו ;).

פורסם

ברור שרק רופא יבין. רק שהבעיה בזוויות צפייה עם TN זה לא נושא לצחוק. לתצלומי רנטגן חד וחלק אין תחליף לפאנל שאינו TN. אפילו בזווית צפייה קהה גווני אפור עדינים נבלעים ונעלמים. גם אם ממקמים TN בזווית ישרה בגלל זוויות צפייה צרות, ניסיון יצרנים לכייל את יחס הניגודיות סטטי לגבוה ככל האפשר, ועומק צבע נחות של 6bit גווני האפור לא משוחזרים כראוי יחסית ל-CRT או פאנלים שאינם TN, ואין כיול שיצליח להביאו לרמה הרצויה. אתה לא מכיר כמוני וכמו borsood את ההבדלים המוחשיים בכך. ל-TN אין יכולת טובה לשיחזור של גווני אפור, ואת זה רואים אחרי התנסות עם לפחות שניים מסוגי הפאנלים. בכל אופן הבהרת את עצמך: לא מדובר בתצלומי רנטגן.

אז על מה מדובר בעצם אנליזה בצורה של מספרים ומילים? בשביל זה לא ממש קריטי לקנות מסך איכותי. זה יותר עניין של נוחות לרופא לעבוד עם מסך בעל בהירות הומוגנית מאוד ללא החשכה וללא שינויי רקע מטרידים בגלל שהוא רואה את המסך בזווית קהה תלוי איך המסך ממוקם ביחס אליו.

אם אין לך אפשרות לבקש מאגף הכספים להעלות תקציב (שזה בוודאי לא הרבה בשביל קופ"ח עתירות תקציבים) לטובת מסך טוב כמו ה-971P ש-borsood הציע לך, שעולה רק עוד טיפה מרף התקציב, ההתבלטויות שלך בין מסך 19" TN לא רחב, נניח שעולה 950 שקלים, לבין מבוסס TN שעולה 1500 בזאפ מיותרות. להוסיף 100 שקלים אל 1500 לטובת 971P במקום מסך מבוסס TN נותן קפיצת מדרגת באיכות התצוגה. ההבדלים בין TN זול ל-TN יקר באיכות תצוגה הנם זניחים, כאשר ב-19" ההמלצות הפופולריות למסכי TN מסויימים מבוססות על יכולות ארגונומיות או הנדסת אנוש בלבד במחיר משתלם כמו Samsung 943BX.

פורסם
  • מחבר

לא רק מספרים ומלים, אבל לא משהו שדורש אבחנה דקה בין צבעים.

אני בעצמי לא יודע צילומים של מה ואיך זה ("זה מסובך אתה לא תבין").

אני המלצתי על ה971P, עם השאר העדיפות נמוכה יותר.

תודה על העזרה!

פורסם

אני מאוד ממליץ על ה 971P מניסיון אבל לפי מה שידוע לי יש בעיות מלאי שלו, וקשה להשיג בחנויות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים