עבור לתוכן

EMULATOR לGAMEPAD?

Featured Replies

פורסם

יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא

מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום.

רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו

בצורה טובה יותר?

(נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")

פורסם

http://xpadder.com/

לא ניסיתי אבל פעם עניתי למישהו עם שאלה דומה זה מדמה מקלדת ועכבר על gamepad . זה נראה כמו תוכנה שהיא בסדר אחרת היא לא היתה מקבלת כלכך הרבה awards .

פורסם

Pinnacle Game Profiler

פורסם

יש לי LOGITECH RUMBLEPAD 2 ויש מספר משחקים שבהם הוא לא מתפקד טוב (הבקר הימני לא מגיב, הכפתורים לא

מוגדרים אוטומטית נכון ובעיקר - אף משחק לא מזהה את הרטט שלו). הדרייברים של LOGITECH לא משנים כלום.

רציתי לשאול האם יש EMULATOR כלשהו שמדמה אותו לבקר של הXBOX לדוגמא, כך שמשחקים יוכלו לזהות אותו

בצורה טובה יותר?

(נא לא להפוך את הת'רד לתר'ד "אמרנו לכם לקנות בקר XBOX")

מצטרף

פורסם

בלי ספק ה Xpadder.

הרטט עדיין לא עובד.

לפחות כל הכפתורים עובדים...

פורסם
  • מחבר

זו לא היתה הבעיה, הבעיה היא הרטט... אם מישהו מכיר פתרון כלשהו אני אשמח, חבל שיש את הפונקציה והיא לא

מנוצלת. מה שכן, לפחות במצב העניינים הנוכחי - אני מתחיל להמליץ על הGAMEPAD של הXBOX למי שישאל.

פורסם

לא נראה לי שאפשר להפעיל את הרטט עליו (חוץ מאשר ללחוץ על הכפתור vibration).

פורסם

פותח האשכול מקווה שלא אכפת לך שאני רושם אבל גם לי יש בעיה דומה, קניתי באיזה 100 שקל בקר שמתחבר גם לסוני וגם USB למחשב (עם כזה ציור של סופרגול, יש גם של נארוטו למי שמכיר, כל מיני כאלה)

בקר בסיסי ביותר, נראה בול כמו שלט פליסטיישן סטנדרטי.

בחלק מהמשחקים (כמו פיפא למשל) האנלוג הימני לא עובד, בחלק מהמשחקים (כמו PES למשל) הוא דווקא כן עובד.

דיברתי עם מוקד שירות אמרו לי שבחלק מהמשחקים אין מה לעשות זה לא יעבוד, האם יש דרך לסדר אותו עם איזה דרייבר או משהו (הגיע דיסק יחד איתו אבל הוא לא עוזר בכלום)....

תודה לעוזרים, אחרת יצאתי פראייר וקניתי ג'ויסטיק (שבאותה הזדמנות אני ממליץ להוסיף עוד קצת ולקנות לוג'יטק) ב100 שקל שעובד רק בחלק מהמשחקים.

פורסם

כן, עם התוכנה שהמצלתי עליה למעלה יש אפשרות להגדיר כל מקש בג'וייסטיק כמקש מקלדת וככה המחשב קולט כאילו אתה לוחץ על המקלדת.

אפשר גם להגדיר את אחד האנלוגים שישמש כמו העכבר .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים