עבור לתוכן

בעיה עם הכרטיס 260GTX

Featured Replies

פורסם

שלום! יש לי כרטיס מסך 260GTX ונראה לי שהוא פגום, עכשיו אני לא בטוח לגמרי ולכן רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי לדעת...

• תגובות 58
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה מצפה שנדע על בסיס טלפתיה???

אולי תגדיר יותר במדויק מה הבעיה?!?!???

פורסם

שים לב להודעה שלך..

היי, יש לי כרטיס מסך GTX260 ונראה לי שהוא פגום.

עכשיו איפה ההסבר, מה מו מי, מה נפגם, איך אתה יודע? מה קרה למסך באמצע משחק, האם המחשב עולה וכדומה?

פרט את הבעיות הספציפיות אנחנו לא יכולים להיות נביאים...

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה הכרטיס עושה לי הרבה בעיות במשחק Crysis יש תקיעות כאלה שבאות במפתיע ונמשכות לפעמיםם ל 2 - 3 שניות!!! וכשאני מזיז את העכבר מהר אני רואה פסים לבנים!! ועוד משהו לפעמים יש לי פס ירוק קטן קטן כזה בחלק העליון של המסך זהוו נראה לי....

עכשיוו אנייי רוצהה לדעת אם יש בעיה עם הכרטיס הדפוק הזה נראה לי שאנסו אותו בחנות בה'

פורסם

אתה יכול לצלם את המסך ולהעלות לכאן באמצע משחק?

כדי שנראה אולי זה ארטיפקטים וקיבלת איזה מסך פגום..

תרשום גם את כל הפרטים של המערכת שלך (ספק מעבד וכו')

קורה בכל משחק או שרק בקרייסיס?

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לצלם את המסך ולהעלות לכאן באמצע משחק?

כדי שנראה אולי זה ארטיפקטים וקיבלת איזה מסך פגום..

תרשום גם את כל הפרטים של המערכת שלך (ספק מעבד וכו')

קורה בכל משחק או שרק בקרייסיס?

בינתיים זה קרה רק בקרייסיס אבל אני לא בטוח!!

והמפרט שלי

מעבד E8400

ספק 750 של קורסיר

לוח אם P5Q

4 ג'גה ראם

אם צריך עוד משהו תגיד ליי, למה חשבתי אולי ללכת היום לחנות להגיד להם אבל אני צריך להיות בטוח

פורסם

לגבי הפס הירוק של הפיקסלים במסך למעלה - היה לי את זה גם עם ה 8600GTS הקודם שלי.. לא ממש הפריע לי..

עברתי לפני שבועיים ל ATI - HD4850 והבעיה כבר לא קיימת.. ("בעיה")..

לגבי הפסים הלבנים - לא מכיר. אולי אם אפשר צילום מסך ? יעזור מאד.

יהיה הרבה יותר קל להחליט אם מדובר בארטיפקטים או סתם באיזה משהו חריג אחר..

פורסם

תעדכן דרייברים לאחרונים. וגם תעדכן את המשחק לפאטצ' (או "טלאי" בעברית) האחרון. ייכול להיות שהירוקים האלה הם חלק מהמשחק?

פורסם

הנה תמונה של הקו הזה

http://www.yop.co.il/my.php?id=bs61558c7b.bmp - תגדילו את התמונה

ולפעמים יש תקיעות של 2 - 3 שניות!!!

סלח לי אחי אבל הסתכלתי על התמונה איזה חצי דקה ואני לא רואה שום קו או דבר חריג.. :nixweiss:

בכל מקרה, למה בחרת לשים תמונה שלא רואים בה כלום ? לא יכלת להסתכל על משהו הגיוני יותר מאשר פשוט להסתכל לשמיים ?

לגבי תקיעות - כמה מקום פנוי יש יש בהארד דיסק ? האם המחשב באיזה OC או משהו חריג ?

פורסם
  • מחבר

סלח לי אחי אבל הסתכלתי על התמונה איזה חצי דקה ואני לא רואה שום קו או דבר חריג.. :nixweiss:

בכל מקרה, למה בחרת לשים תמונה שלא רואים בה כלום ? לא יכלת להסתכל על משהו הגיוני יותר מאשר פשוט להסתכל לשמיים ?

לגבי תקיעות - כמה מקום פנוי יש יש בהארד דיסק ? האם המחשב באיזה OC או משהו חריג ?

בתמונה יש אפשרויות בצד ימין יש ממשק תצוגה תלחץ על הצבע השחור ואתה תראה כמה הקו הזה מפריע!

והמחשב לא עבר שום OC , ואיך אני משיג את הדרייברים האחרונים של הכרטיס???

פורסם

קודם כל האם המשחק CRYSIS מקורי?

דבר שני תעתדכן דרייבר מאתר של NVIDIA

פורסם
  • מחבר

קודם כל האם המשחק CRYSIS מקורי?

דבר שני תעתדכן דרייבר מאתר של NVIDIA

זה לא מקורי, מחקתי את הדרייבים שקיבלתי מהדיסק חשבתי בהתחלה שזה אולי מקור הבעיה אבל לא עזר, את הדרייברים החדשים לקחתי מפה http://www.nvidia.com/Download/Scan.aspx?lang=en-us , זה בסדר??

פורסם

תגדיל אותה ותראה את שני הקווים שהוא מדבר עליהם. לדעתי הם חלק מהמשחק.

פורסם
  • מחבר

תגדיל אותה ותראה את שני הקווים שהוא מדבר עליהם. לדעתי הם חלק מהמשחק.

לא הבנת אותי נכון אני לא מדבר על שני הקווים שבצד ימין ושמאל, אלא על הקו שנמצא במרכז, פשוט קשה לראות את זה בתמונה אבל אם אתה רוצה לראות את אותו כמו שצריך בתמונה מה שאתה צריך לעשות זה פשוט, יש לך שם למעלה בממשק תצוגה צבעים, תבחר בצבע השחור ואז תראה את הקו וכמה שהוא מעצבן למה זה לא רק שאני מסתכל למעלה והוא גדל וקטן בהדרגה זה לא חלק מהמשחק!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים