עבור לתוכן

אני בזק+014 , כבר שבוע וחצי על אותו IP ,ניסיתי להתחבר מחדש עדיין אותו IP

Featured Replies

פורסם

מה שכתוב בכותרת

ניסיתי להתחבר מחדש

עדיין נשאר על אותו IP

יש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולם

תמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבד

יש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד ,

מתחיל ב 85.130

יש למישהו מושג?

פורסם

לבזק בין לאומי יש מושג, תרים טלפון, תשאל מה העניינים, קצת יחס - מה קרה? הם לא בני אדם?

פורסם
  • מחבר

יש מצב אני נפלתי על חיבור מיוחד , אני לא רוצה להתחיל להתקשר ואולי לפגום בכך שהם ישימו לב לזה ויורידו לי אותו

פורסם

אז אני לא מבין מה אתה מתפלא שאתה מקבל את אותו IP, ומה בדיוק אתה רוצה לעשות כנגד זה.

מי שמספק לך את ה IP הוא השרת שאליו אתה מתחבר, בהתאם לפרמטרים שמוגדרים על היוזר שלך בספקית.

(מוגדר ליוזר שלך להתחבר לשירות גיימר? או שאתה מתחבר עם תוספת אחרי שם המשתמש הרגיל שלך?

תיעדפו ליוזר שלך שרתים ספציפיים? כן, סביר להניח שתקבל IP מטווח מצומצם מאוד, או פרטני במיוחד בשבילך)

הדיון הזה מיותר, אף אחד לא יוכל לעוץ לך פה עצות על איך להחליף IP בשירות X של 014, חוץ מנציגי שירות של 014.

פורסם

החיבור המיוחד שאתה מדבר עליו הוא חבילת גיימר...אני רואה את זה לפי ה IP...במקרה הזה האיי פי נשאר קבוע ומתחלף כל כמה חודשים בערך...

פורסם
  • מחבר

החיבור המיוחד שאתה מדבר עליו הוא חבילת גיימר...אני רואה את זה לפי ה IP...במקרה הזה האיי פי נשאר קבוע ומתחלף כל כמה חודשים בערך...

nice

אז אתה אומר שאני על שרתי גיימר? בטוח 100%?

כי אם כן זה חזק

פורסם

תראה...בטוח יש רק 2 דברים וזה מוות ומיסים :) אבל כתובת IP סטנדרטית בבזק בינ"ל תתחיל או ב 79 או ב 84...

כתובת שמתחילה כמו שתיארת צריכה להיות חבילת גיימר...

אני אומר תבדוק שאתה לא משלם על זה...חחח

פורסם

לא בהכרח גיימר, יתכן (וסביר להניח) שאתה מנוי על מורשת (סינון אתרי סקס/קזינו וכו').

נסה להכנס לאתר כזה ותראה אם אתה חסום אליו, קח בחשבון שאם הוא לא נחסם, עדיין זה לא אומר שזה לא מורשת (יש רמה ללא חסימה בכלל).

פורסם

הכי טוב IP חצי סטטי, זה טוב להרבה דברים.

אפשר להריץ שרתי משחקים לחברים.

שרת FTP שנפתח אוטומטי כשאתה לא משתמש במחשב, כדי שתוכל לגשת (או לתת גישה) לקבצים מסוימים מכל מקום.

זה טוב אולי אפילו לרשתות שיתוף קבצים.

אם מאיזה סיבה אתה רוצה להחליף IP, אפשר להתקשר לספק התשתית או לספק האינטרנט ולבקש שיאפסו אצלם את מה שצריך.

פורסם

תנסה גם להיכנס למשחק ותראה איזה פינגים יש לך?!

פורסם

אם מאיזה סיבה אתה רוצה להחליף IP, אפשר להתקשר לספק התשתית או לספק האינטרנט ולבקש שיאפסו אצלם את מה שצריך.

ולהיתקע שעות מול נציגי תמיכה שאין להם מושג על מה אתה מדבר ומה אתה רוצה מהחיים שלהם. :lol:

פורסם
  • מחבר

הכי טוב IP חצי סטטי, זה טוב להרבה דברים.

אפשר להריץ שרתי משחקים לחברים.

שרת FTP שנפתח אוטומטי כשאתה לא משתמש במחשב, כדי שתוכל לגשת (או לתת גישה) לקבצים מסוימים מכל מקום.

זה טוב אולי אפילו לרשתות שיתוף קבצים.

ip חצי סטטי?

פעם ראשונה אני שומע על זה

זה עולה יותר כסף או מה?

----------------------

יש לי פינגים הרבה יותר טובים ממקודם

ממש טובים

------------------------------

ובאמת בזמן האחרון אמא שלי אמרה לי משהו מורשת , אבל כל האתרים כגון וואלה, וכו' עובדים ולא נחסמים בניגוד למקומות אחרים שיש בהם מורשת ווואלה נחסם בהם...

פורסם

שמע, אני לא יודע איך בדיוק ההגדרות הולכות בחלונות... אבל גם אני

נתקע באותה בעיה, ואני נמצא בטווח אחר של בזב"ל. מה שאני עושה

כאשר אני רוצה להחליף אי פי, אני משנה את השרת pptp שאני מחייג

אליו.

אצלי זה מאוד פשוט, אני עורך את הסקריפט ומשנה שם את היעד חיוג.

לא יודע איך עושים את זה בחלונות, אולי מישהו עם מושג יוכל להגיד לך.

השרתי חיוג של בזב"ל ל-pptp הם

212.25.127.1-4, ואני משנה את היעד שלי בשביל לקבל אי פי שונה.

מקווה שאני ברור, ומישהו אחר עם מושג בחלונות יוכל לעזור לך ממה

שאמרתי.

פורסם
  • מחבר

אני בבזק

ואני לא מחייג לכתובת

אני פשוט עושה חיבור משתמש וסיסמא ומחובר , ללא שום כתובת IP בהגדרת החיבור

פורסם

זה נכון. בבזק (ADSL) אין כתובת של שרת יעד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים