פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מה שכתוב בכותרת ניסיתי להתחבר מחדשעדיין נשאר על אותו IPיש לציין שהדבר לא קרה לי בעבר מעולםתמיד ניתקתי וחיברתי מחדש אחרי 2 דקות והIP התחלף , עכשיו כבר לא וניסיתי יותר זמן ועדיין לא עבדיש לציין שנראה לי שנפלתי על טווח IP מיוחד , מתחיל ב 85.130 יש למישהו מושג?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים לבזק בין לאומי יש מושג, תרים טלפון, תשאל מה העניינים, קצת יחס - מה קרה? הם לא בני אדם?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר יש מצב אני נפלתי על חיבור מיוחד , אני לא רוצה להתחיל להתקשר ואולי לפגום בכך שהם ישימו לב לזה ויורידו לי אותו
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אז אני לא מבין מה אתה מתפלא שאתה מקבל את אותו IP, ומה בדיוק אתה רוצה לעשות כנגד זה.מי שמספק לך את ה IP הוא השרת שאליו אתה מתחבר, בהתאם לפרמטרים שמוגדרים על היוזר שלך בספקית.(מוגדר ליוזר שלך להתחבר לשירות גיימר? או שאתה מתחבר עם תוספת אחרי שם המשתמש הרגיל שלך?תיעדפו ליוזר שלך שרתים ספציפיים? כן, סביר להניח שתקבל IP מטווח מצומצם מאוד, או פרטני במיוחד בשבילך)הדיון הזה מיותר, אף אחד לא יוכל לעוץ לך פה עצות על איך להחליף IP בשירות X של 014, חוץ מנציגי שירות של 014.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים החיבור המיוחד שאתה מדבר עליו הוא חבילת גיימר...אני רואה את זה לפי ה IP...במקרה הזה האיי פי נשאר קבוע ומתחלף כל כמה חודשים בערך...
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר החיבור המיוחד שאתה מדבר עליו הוא חבילת גיימר...אני רואה את זה לפי ה IP...במקרה הזה האיי פי נשאר קבוע ומתחלף כל כמה חודשים בערך...niceאז אתה אומר שאני על שרתי גיימר? בטוח 100%?כי אם כן זה חזק
פורסם 2008 ביולי 2817 שנים תראה...בטוח יש רק 2 דברים וזה מוות ומיסים אבל כתובת IP סטנדרטית בבזק בינ"ל תתחיל או ב 79 או ב 84... כתובת שמתחילה כמו שתיארת צריכה להיות חבילת גיימר... אני אומר תבדוק שאתה לא משלם על זה...חחח
פורסם 2008 ביולי 2917 שנים לא בהכרח גיימר, יתכן (וסביר להניח) שאתה מנוי על מורשת (סינון אתרי סקס/קזינו וכו').נסה להכנס לאתר כזה ותראה אם אתה חסום אליו, קח בחשבון שאם הוא לא נחסם, עדיין זה לא אומר שזה לא מורשת (יש רמה ללא חסימה בכלל).
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים הכי טוב IP חצי סטטי, זה טוב להרבה דברים.אפשר להריץ שרתי משחקים לחברים.שרת FTP שנפתח אוטומטי כשאתה לא משתמש במחשב, כדי שתוכל לגשת (או לתת גישה) לקבצים מסוימים מכל מקום.זה טוב אולי אפילו לרשתות שיתוף קבצים.אם מאיזה סיבה אתה רוצה להחליף IP, אפשר להתקשר לספק התשתית או לספק האינטרנט ולבקש שיאפסו אצלם את מה שצריך.
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אם מאיזה סיבה אתה רוצה להחליף IP, אפשר להתקשר לספק התשתית או לספק האינטרנט ולבקש שיאפסו אצלם את מה שצריך. ולהיתקע שעות מול נציגי תמיכה שאין להם מושג על מה אתה מדבר ומה אתה רוצה מהחיים שלהם.
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים מחבר הכי טוב IP חצי סטטי, זה טוב להרבה דברים.אפשר להריץ שרתי משחקים לחברים.שרת FTP שנפתח אוטומטי כשאתה לא משתמש במחשב, כדי שתוכל לגשת (או לתת גישה) לקבצים מסוימים מכל מקום.זה טוב אולי אפילו לרשתות שיתוף קבצים.אם מאיזה סיבה אתה רוצה להחליף IP, אפשר להתקשר לספק התשתית או לספק האינטרנט ולבקש שיאפסו אצלם את מה שצריך.ip חצי סטטי?פעם ראשונה אני שומע על זהזה עולה יותר כסף או מה?----------------------יש לי פינגים הרבה יותר טובים ממקודם ממש טובים ------------------------------ובאמת בזמן האחרון אמא שלי אמרה לי משהו מורשת , אבל כל האתרים כגון וואלה, וכו' עובדים ולא נחסמים בניגוד למקומות אחרים שיש בהם מורשת ווואלה נחסם בהם...
פורסם 2008 ביולי 3117 שנים שמע, אני לא יודע איך בדיוק ההגדרות הולכות בחלונות... אבל גם אנינתקע באותה בעיה, ואני נמצא בטווח אחר של בזב"ל. מה שאני עושהכאשר אני רוצה להחליף אי פי, אני משנה את השרת pptp שאני מחייגאליו.אצלי זה מאוד פשוט, אני עורך את הסקריפט ומשנה שם את היעד חיוג.לא יודע איך עושים את זה בחלונות, אולי מישהו עם מושג יוכל להגיד לך.השרתי חיוג של בזב"ל ל-pptp הם212.25.127.1-4, ואני משנה את היעד שלי בשביל לקבל אי פי שונה.מקווה שאני ברור, ומישהו אחר עם מושג בחלונות יוכל לעזור לך ממהשאמרתי.
פורסם 2008 באוגוסט 117 שנים מחבר אני בבזקואני לא מחייג לכתובת אני פשוט עושה חיבור משתמש וסיסמא ומחובר , ללא שום כתובת IP בהגדרת החיבור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.