פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר תודה לשניכם אבל הלינוקס שלי לא מגיב לסוויץ' הזההכנסתי את הפקודה:ping -s 1500 -M do www.google.com (ניסיתי גם ללא רווחים)והלינוקס לא מחזיר הודעת defrag גם על גודל פאקט ענק.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר גוגל לא מחזיר פינג...תנסה לוואלה בטוח תצליח..NIKILLERלא ברור למה אתה חושב שיש קשר לאתר עצמו בכל מקרה לא עובד
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים יכול להיות שיש לך גירסה אחרת ממה ששלחנו לך תוריד את זה מפה ftp://ftp.inr.ac.ru/ip-routing/iputils-current.tar.gz תתקין זה כנראה גירסה אחרת
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר יכול להיות שיש לך גירסה אחרת ממה ששלחנו לך תוריד את זה מפה ftp://ftp.inr.ac.ru/ip-routing/iputils-current.tar.gz תתקין זה כנראה גירסה אחרת לא הבנתי על איזה גירסה אתה מדבר ? בכל מקרה הלינק שנתת לא פעיל.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים הגרסאה של תוכנת הפינג יש המון כאלה, תוריד גרסאה עדכנית של iputils או כל דבר אחר שמכיל את התוכנה הזאתי.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר הגרסאה של תוכנת הפינג יש המון כאלה, תוריד גרסאה עדכנית של iputils או כל דבר אחר שמכיל את התוכנה הזאתי.תרשה לי לעשות רגע סדר .הלינוקס שלי אינו מותקן על מחשב סטנדרטיאלא על ממיר לוויני והדבר היחידשאני יודע עליו זה שהגירסה שלו היא 2.6.9 (זה המידע שה sysinfo נותן ).תוכנת השירות פינג נמצאת בספריה root/bin ואני יכול לגשת אליה רק באמצעות telnetמה שאתה מציע לי זה לנסות הוריד גירסה אחרתולשתול אותה במקום ה PING הקיים ?
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים נסה ping -h או ping --help, אחת מהן (או שתיהן) אמורה להציג את כל האפשרויות של הפקודה.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר נסה ping -h או ping --help, אחת מהן (או שתיהן) אמורה להציג את כל האפשרויות של הפקודה. נותן לי: ping [option] ...host
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים בטח לא תקבל כלום, אבל יש man ping ? בהתחשב בכך שזה ממיר בטח לא התקינו שם man, אבל לך תדע.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר הבנת נכון.אין שום man ולא אמור להיות מבחינת המתכנן.הממיר הוא קופסה שחורה מבחינת המשתמש ה"נורמלי"
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים אהההההה חחח אוקיי הבנתי אותך זה BUSY BOX אין מצב שיהיה בו את זה FRAGMENATATION ואתה לא תוכל לקמפל עליו את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.