עבור לתוכן

SEAGATE 500GB

Featured Replies

פורסם

Seagate 500GB Sata II 32MB

האם הדיסק קשיח הזה ישמש אותי טוב למשחקים ??

תודה

פורסם

מאיזה בחינה ? הביצועים בין הדיסקים השונים של ה 500 גיגה לא כאלו גדולים גם ככה.

פורסם

הפרשי הביצועים דווקא כן גדולים (אני מתבסס על ביקורות).

הסיגייט הכי טוב מביניהם, בהרבה.

הוא גם הכי זול..

פורסם

אפשר לראות את הביקורות ? ומה לגבי האמינות שלו ?

פורסם

גם אני שמעתי עליו שהוא מצוין.

פורסם

יש לי אותו, הוא באמת מאוד מהיר.

פורסם

הוא טוב מאוד אבל גם כוננים מתחרים מחברות אחרות מאוד טובים. זה תלוי בתוכנת הבנצ'מארקינג ובמאפייני כל בדיקה שעברו בהשוואה. כל כונן מוביל בהשוואה בעלת מאפיינים מסוימים ואין כונן אחד שיש לו יתרון בכל המבחנים.

ובשביל זה אומרים שכולם פחות או יותר אותו הדבר. אז כן, הוא ישמש אותך טוב למשחקים. אם כך, הדברים היחידים שצריכים לעניין אותך זה מחיר/נפחGB/אחריות.

פורסם

כמה אחריות יש לי seagate/samsung/western ב 500 גיגה הביתי ?

פורסם

דווקא מלא אנשים פה קטלו אותו,אמרו שהוא משמיע תיקתוקים ונהרס אחריי כמה חודשים,רק בגלל זה לא קניתי אותו ומאוד רציתי לקנות אותו:(

פורסם

כל מי שאמר את זה, גם ציין שהוא קנה מ- KSP ושהם אמרו שהסידרה לא משהו (מוזר הייתי אומר, לא קראתי על משהו כזה ברחבי הנט...).

למשל כאן, הדיסקים מהסידרה זוכים לביקורות טובות, וכן גם הדיסק (דגם) הספציפי הזה -

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Description=Seagate+500GB

http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822148288

אני קניתי אחד מנועה לפני כשבוע, לא הבחנתי עד כה במשהו לא תקין, הביצועים שלו מצויינים (יותר מהיר וקריר מה- WD320 AAKS וה- WD250AAKS שיש ברשותי).

פורסם

לי אישית מת אחד אחרי חודש, אבל זה שאני איתו עכשיו פועל יופי.

פורסם

וואי בדיוק רציתי לקנות את הכונן הזה מ-KSP ליד הבית שלי... מה אתם אומרים? למצוא חנות אחרת? הם הכי זמינים (וזולים) עבורי...

פורסם

אישית הייתי חוטף אותו הוא נמכר במחיר כזה לא שפוי ל 500GB ועוד יש לך 5 שנים אחריות אז אין לך ממה לחשוש והמחיר שלו להיום 309 שקל

פורסם

אישית הייתי חוטף אותו הוא נמכר במחיר כזה לא שפוי ל 500GB ועוד יש לך 5 שנים אחריות אז אין לך ממה לחשוש והמחיר שלו להיום 309 שקל

מחזק

פורסם

זה מה שאני חשבתי בהתחלה אבל בגלל הפוסט הזה נבהלתי:

כל מי שאמר את זה, גם ציין שהוא קנה מ- KSP ושהם אמרו שהסידרה לא משהו (מוזר הייתי אומר, לא קראתי על משהו כזה ברחבי הנט...).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים