עבור לתוכן

לגבי ה-Fps שלי במשחק 1.6 Counter Strike

Featured Replies

פורסם

שלום

קניתי מחשב ורציתי לשאול שאלה, התקנתי את המשחק Cs 1.6 ורציתי לשאול למה ה-Fps שלי עומד על 71 ?

יש לי כרטיס מסך HD 4850 ומשום מה זה לא מריץ על 100 או על יותר...

יכול להיות בגלל שאין לי את התוכנה Winrar אז הקונפיג שמגיע עם המשחק לא פועל ולכן הוא לא מעלה לי את ה-Fps ?

אם זה לא הבעיה מישהו יכול לעזור לי ולתת לי עצה מה לעשות כדי לפתור את זה?

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

cl_maxfps או משהו כזה, אבל זה ממש לא משנה, כי אם יש לך מסך LCD בכל מקרה יותר מ60 אתה לא יכול ומעבר לזה העיניים שלך מזהות תנועה חלקה כאשר יש יותר מ25 פריימים לשנייה.

פורסם
  • מחבר

רגע אבל אם אני אעשה CL_maxFps זה יהיה לי על 100?

ועדיין אני רוצה 100 Fps מפני שיש במשחק הזה אם אתה מכיר רימונים ויש כזה סמוק , מן כזה רימון סמוק עם עשן

והוא מוריד לי את ה-Fps וככה האיכות ניהיית פחות טובה ולא כיף כל כך לשחק

במחשב הקודם שלי הרצתי את המשחק על 20-40 Fps זה היה גרוע, היה לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם...

וסתם שאלה,אם אין לי קובץ Winrar והמשחק מביא לי קונפיג שלו, מן כזה קובץ Winrar עוזר קצת במשחק אז הקובץ ה-Winrar יכול לפעול או שאני צריך את התוכנה של ה-Winrar כדי שהוא יוכל לפעול?

פשוט אני אמור לקבל את הקובץ הזה כשאני מתקין את המשחק

תודה רבה על העזרה

פורסם

קודם כל יש הבדל עצום בין 60 FPS לבין 100 בריסוס

הכוונת קטנה הרבה יותר מהר והריסוס הרבה יותר נורמלי

הפקודה היא

fps_max 101

בשביל להשים קונפיג אתה צריך לחלץ את הקבצים או הקובץ מהראר ולהשים בתיקייה CSTIRKE

winrar 3.71

עברית - http://rarlab.com/rar/wrar371he.exe

אנגלית - http://rarlab.com/rar/wrar371.exe

פורסם
  • מחבר

כן את זה אני יודע שיחקתי ב-Cs כבר איזה שנה ופרשתי כבר איזה חצי שנה אני לא משחק

התכוונתי שלמשל לא היה לי את התוכנה של ה-Winrar הוקבץ שהביא לי המשחק כשהתקנתי אותו פועל או שצריך להתקין את ה-Winrar ?

תודה רבה על העזרה

פורסם

לא, המשחק לא יודע לקרוא קבצי RAR

אתה חייב לחלץ אותו עם התוכנה WINRAR

ולמה אתה כל כך חושש מהלתקין WinRaR ? זה תוכנה שחייבים במחשב.

פורסם
  • מחבר

לא חח זאת לא הבעיה שלי ואני יודע שצריך לחלץ את הקבצים מהראר

אני לא חושש פשוט כשהדלתי את המחשב ראיתי 71 Fps ואז ניתקתי אותו.

אני עכשיו אצל סבתא וסבא שלי ואח של אמא שלי התקין את ה-Windows וכל זה וכעת אני לא יכול לחבר את המחשב מפני שאין טעם,

אין לי אינטרנט לבינתיים מפני שפה ואצלי בבית זה שתי חברות שונות

בקיצור כשאני אשחק Cs פשוט לעשות cl_max fps ו-Fps_max 101 ? ואז 100% יהיה לי 100 Fps ?

פורסם

תרשום בקונסול cl_maxfps 101

וד"א...

CS1.6 פועל על מנוע עתיק, אתה אמור להריץ אותו על fps מקסימלי לא משנה מה יהיה על המסך (עשן וכדומה).

ועוד משהו שאני לא מבין, למה אמור להיות הבדל "כשמרססים" אם יש לך fps של 30 לעומת fps של 90 לדוגמה ?

זאת לא פעם ראשונה שאני שומע את זה אבל זה ממש לא הגיוני.

וד"א העין כן מבחינה ב25fps כמיטב ידיעתי, סרטים מוקרנים ב24/25/29 fps ויש מן טישטוש בין כל frame כך שאתה לא מבחין.

אבל במשחקים דווקה שמים לב אפילו ב30 fps זה לא תמיד נראה חלק כמו ב60+ fps.

פורסם

תבטל סינכרון אנכי בדרייבר של הכרטיס מסך אם הוא מופעל.

כנס למשחק ותרשום בקונסול - fps_max 101.

יהיה לך 100 fps תמיד לא משנה איזה מפה.

וMike - כן יש הבדל בריסוס ובתנועה (בעיקר במפות surf) בין 60 ל100.

למה זה קורה? לא יודע.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי בבקשה איך מבטלים? אני יודע איך מבטלים את של Nvidia אבל לא של ATI ...

ולגבי מה ש-Mike אמר:

אתה אומר שהכרטיס מסך שלי היה צריך מלכתחילה להריץ על 100 FPS ?

יכול להיות שבגלל שלא היה לו קונפיג ולא שמתי שום פקודה אז הוא לא הריץ?

ותאמין לי שיש הבדל אם יש לך 30 Fps בין 90 קודם כל המשחק יותר חלק,כיף יותר לירות ולשחק...

בוא נגיד אני כל הזמן שיחקתי דרך 2 מחשבים,אחד על 100 ואחד על 20-40,

גם כשאתה משחק על 30 אתה תיראה כשאתה תירה אתה תרגיש שהמשחק טיפה נתקע וגם לוקח לכוונת של הרובה שעתיים כדי לחזור למצבה הרגילה.

לסיכום אני מציע לך לשחק ב-2 הדרכים האלו,תנסה פעם אחת על 30 ופעם אחת על 100 ואז תבין על מה אני מדבר..

פורסם

לא יודע, תנסה לחפש שם בהגדרות ה3d.

חוץ מזה עכשיו שאני חושב על זה אתה אמרת שהוא עשה לך 71 fps, שזה המגבלה שבקונפיג הרגיל, אז כנראה שהסינכרון אנכי מבוטל טצלך כי לא היה לך 60 fps.

אז ככה שרק תרשום fps_max 101 והכול יסתדר.

פורסם
  • מחבר

אז 71 FPS זה המגבלה המקסימלית שבקונפיג הרגיל?

את בטוח?

ואם אני ארצה לבדוק אם הסינכרון האנוכי מבוטל איך אני הולך ל-3D לאן אני צריך להיכהס?

פורסם

אמרתי לך כבר שאני לא יודע לאן להיכנס, אין לי ati..

פשוט שתגיע הביתה אז כנס לקונסול ותרשום שם fps_max 101 ותראה אם ישתנה, אם זה לא עוזר אז תכתוב פה.

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר חשבתי אולי אתה מכיר מפני שמן הסתם אתה מכיר מזה 3D אז אולי הסתכלת ואתה מכיר שם משהו...

טוב תודה רבה על העזרה שלכם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים