עבור לתוכן

מעבד Q6600 פתיחת Rar יחסית איטית ומולטיסקינג.

Featured Replies

פורסם

darq ה-Multitasking לא יעזור לך כשאתה עם קשיח 1. כמו שמישהו אמר כבר, אם היית פותח מקשיח 1 לקשיח 2, אז זה היה הרבה יותר מהר כי מתבצעת פעולת קריאה ופעולת כתיבה מאותו כונן... בפלאש (SSD) זה לא אמור לקרות למשל (ממה שהבנתי), אתה רק מוגבל מרוחב הפס (נגיד Sata 3Gbps).

גם בSSD אתה מוגבל במהירות ההעברה אבל זמן החיפוש הרבה יותר נמוך כך שתראה שיפור ענקי מהבחינה הזו. וכן, אם לא עשית

DEFRAG רציני ממזמן ובנוסף אתה פותח RAR לתוך אותו ההרדיסק אתה תחוש באיטיות (רבה).

פורסם
  • מחבר

גם בSSD אתה מוגבל במהירות ההעברה אבל זמן החיפוש הרבה יותר נמוך כך שתראה שיפור ענקי מהבחינה הזו. וכן, אם לא עשית

DEFRAG רציני ממזמן ובנוסף אתה פותח RAR לתוך אותו ההרדיסק אתה תחוש באיטיות (רבה).

אני אעשה defrag ואני מקווה שזה יעזור לי, וזה גם תקף לגבי המולטיטסקינג, לא רק ל גבי פתיחת rar?

אגב. כשאני מדבר פתיחה איתי זה בערך 25 - 35 מגה לשניה.

אני זוכר שפעם פתחתי קובץ במהירות 90 מגה לשניה. אני לא בטוח כמה הוא היה מכווץ, האם זה נורמלי, או איטי?

ואיך אפשר להגביר את המאמץ של המעבד, או שבעצם הצוור בקבוק שלי זה דיסק קשיח, ושהם הוא היה מהיר יותר , או אחרי DEFRAG

המעבד היה מנוצל יותר?

פורסם

בקשר לאיטיות שאתה מרגיש, קשה לי לומר לך בדיוק, תן יותר פרטים ואולי אני יוכל להבין ממה זה נובע.

אצלי אין כזה דבר איטיות חוץ מפעמים נדירים שהדפדפן מתחרפן בגלל אתר מבוגג.

הדבר היחידי שיכול לגרום איטיות זה טחינת הרדיסק ע"י ישום אחד בזמן שישום אחר צריך לקרוא ממנו נתונים.

ותעשה DEFRAG באופן קבוע זה מאוד חשוב.

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=349867.0

המלצה: לא להשאיר בדפדפן הרבה דפים פתוחים כשאתה לא עובד איתו, הוא עלול להפוך לחור שחור עם הזמן.

זה קורה לי גם על ה-FIREFOX.... הדפדפן רק התחרפן מהעידכון לגרסה החדשה.

פורסם

ag43 טעות... התכוונתי שאתה מוגבל במהירות של הכונן...

התכוונתי שנגיד אתה מעתיק 2 קבצים לאותו כונן, אז שניהם יהיו באותה מהירות ו*מלאה* כי מדובר באזורים שונים על ה-SSD.

לעומת זאת כונן קשיח של 7200RPM מסוגל לנצל את כל המהירות שלו רק כשאתה מעתיק קובץ אחד (האמת יש לי הסתייגות, הרי יש קשיחים עם 2 או 3 דיסקים בפנים אז אולי המשימה יכולה להתחלק ל-3 threads כמו בליבות המעבד, צריך לברר את זה).

הכל בגלל המחט...

פורסם

בתסריטים שאתה מתאר אתה מוגבל על ידי הדיסק הקשיח.

פורסם

כן, כבר Ages לא עשיתי Defrag יכול להיות שזה מזה.

והאיטיות שאני חווה זה בעצם בעת התקנת משחק או תוכנה.

למשל אני פותח חלון של אקספלורר, לא IE אז במקום שזה יפתח Instantly הוא כאילו חושב על זה. ואחרי שניות לפעמים שניות ארוכות הוא מחליט טוב נו אני אפתח. או תוכנה אחרת.

להבדיל כשאני לא מתקין כלום, זה נפתח במידית. וזה דבר שדי מציק לי ביוחד שלמטרות אלו רכשתי מרובע ליבה.

וזה קצת מזכיר לי את ימי ה AMD חד ליבתי הישן שלי, שם זה בכלל היה נתקע, וזה לא חמור כמו שם, אבל זה עדיין קיים, ואני ציפיתי לעבודה חלקה בלי תקיעות, ובלי האטות.[br]פורסם בתאריך: 25.07.2008 בשעה 16:37:32

אוקיי, אני לא ממש טוען שהביצועים איטיים לפחות לא לעומת המחשב הישן שלי, אני מאוד מרוצה מהמעבד שלי.

מהיר, במשחקים כבדים, חוץ מקרסיס, שום דבר אף פעם לא נתקע וגם בעבודה מסיבית בפוטשופ עם רזולציות גבוהות ועשרות שכבות, הכל חלק.

מה שכן.. מהמולטיטסקינג אני קצת מאוכזב כי ציפתי ליותר.

וזה בעיקר קורה כשאני מתקין משהו כשאני חושב על זה. ורוצה בינתיים לעשות עוד דברים.

בקרוב אקנה מאורר חדש ואנסה להגיע ל3.6 נראה אם זה ישפר לי ביצועים שנראים לעין.

לי יש קירור TT V1 ולוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA

ואני מפחד לעשות אוברקלוק.

או יותר נכון אני לא מבין איך עושים למרות שקראתי מאה מדריכים ואין לי מושג אין מתחילים אפילו.

אם מערכת כמו שלי אני יכול לעובר את ה-3.6GHZ כמו כלום אבל לא חרם על המעבד :'(

הייתי רוצה 3GHZ תאמת 2.4 זה עגלה ;D

פורסם

גם יכול להיות שיש לך בעיות יציבות כתוצאה מ Overclock לא טוב, דבר שיכול להתבטא בביצועים ירודים דווקא בחלק מהמקרים. ומלבד תקלת תוכנה יכול להיות שיש בעיה אחרת עם חלק חומרה (הארד דיסק תקול וכו') שמאיטים את הביצועים.

פורסם
  • מחבר

צדקתם, זה הרדיסקים, המעבד עובד מצויין.

בדרך כלל שהייתי מתקין משחקים הייתה האטה, אבל בעצם התקנתי את המשחק להרדיסק שכל המערכת שלי נמצאת שם.

ועשיתי ניסוי להתקין את המשחק הארדיסק נפרד ולהפעיל דברים ברקע, ולבדוק עם עדיין יש את האטה.

ולשמחתי לא הייתה שום האטה הכל עבד חלק.

אז מסתבר ממש שהבנתי המחט של דיסק קשיח A עסוקה בלכתוב על דיסק קשיח A ובגלל זה מתקשה לכתוב\לקרוא ממקום אחר בדיסק קשיח A

אבל כשהתקנתי את המשחק בדיסק קשיח B הפעלתי תוכנות שונות בדיסק קשיח A לא הרגשתי שום האטה.

ותודה על כל אלו שעזרו לי להגיע לפתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים