עבור לתוכן

נתקלתי בבעיה בהתקנת ראוטר למודם של הוט אשמח לעזרה.

Featured Replies

פורסם

תראה אחי זה פשוט הם סתם סיבכו אותך...תבדוק מה הכתובת IP שאתה מקבל מכרטיס הרשת...אם היא מתחילה ב 172.22 או משהו כזה אז אתה מוגדר לחיבור עם חייגן...ואז כדאי לך להתקשר לספק האינטרנט שלך ולבקש מהם חיבור ללא חייגן שנקרא גם MPLS...לאחר שישנו לך את החיבור לחיבור ללא חייגן אתה תראה כשתבדוק את ה IP שהוא מתחיל ב 84 ואז אתה מחובר ללא צורך בחייגן...עכשיו אני לא מכיר את סוג הראוטר הזה אבל כל הראוטרים די דומים ולכן אתה צריך לחפש אופציה בראוטר שנותנת לך אפשרות לבצע clone mac adress ולשמור את ההגדרות והגלישה תהיה תקינה...

פורסם
  • מחבר

אוקיי חבר'ה אז ככה אני יודע שחבר שלי לא מבין כלום וגם יתקשה ולא יבין אותי לגבי שאלות שאשאל

אז רציתי לחסוך קצת ובדקתי איזה סוג של חיבורים כבלים נותנים ונתקלתי בהרבה הודעות ופורומים על זה שנטוויז'ן בכלל לא תומכת MPLS ,

וגם אם כן אז אחרי איומים וכו' סתם דוגמא אפשר לראות את הכתבה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424835,00.html

אז אני מתאר לעצמי במקום לסבך את חבר שלי שהוא מחובר על ידי חייגן .

(מה שכן ראיתי בהודעה האחרונה של yosi79 שבחיבור חייגן הIP הוא 3 ספרות וMPLS הוא 2 לא יודע אם זה קשור)

בכל מקרה אשמח לעזרה מכאן שכנראה החיבור שלו חייגן בקו של כבלים עם חיבור לנטוויז'ן.

עריכה :מצטער בלבלתי קצת המשכתי לקרוא והבנתי שיש הבדל בין קבלת כתובת IP אוטומטית מספק האינטרנט (נטוויז'ן) לגבי הLEASE ארוך מהכבלים.

ולפי מה שהבנתי זה גם לא משנה אצל חבר שלי כי לפי מה שראיתי הראוטר שלו תומך DHCP כמו שאפשר לראות פה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3428

אז הוא רק צריך להכנס להגדרות הנתב ולבחור :Obtain IP automatically (DHCP client) בלי להכניס שום פרטים נוספים ?

או שעדיף בכל זאת להתקשר לכבלים ולבקש LEASE ארוך ולהגדיר חיבור PPTP (דרך אגב בserver IP צריך לרשום cable.netvision.net.il נכון?)?

פורסם

לא צריך לבקש שום דבר.

אתה מגדיר חיבור L2TP כאשר כל מה שאתה רושם שם זה שם משתמש+סיסמא+שרת L2TP

במקרה של נטויז'ן זה יהיה cable.netvision.net.il כמו הציינת ולכל ספק אחר ניתן לראות פה.

פורסם

איך הצלחת להסתבכך כל-כך? :smile1:

לפני הראוטר - איך זה עבד? חייגן? חיבור אוטומטי? עבד בכלל?

פורסם
  • מחבר

[

איך הצלחת להסתבכך כל-כך? :smile1:

לפני הראוטר - איך זה עבד? חייגן? חיבור אוטומטי? עבד בכלל?

קודם כל תודה לכולם למדתי הרבה בשבוע האחרון וזה לא היה התחום שלי ולגבי הסיבוך זה שחבר שלי לא מבין כלום והוא עבר עכשיו לדירה חדשה

והזמין מודם של כבלים ואז חשב על זה שהוא צריך בעצם אלחוטי אז הלך לחנות וקנה ראוטר .

הבעיה שאני לא קרוב אליו וגם לא הבנתי בזה יותר מדי עד עכשיו אבל יש הרבה חומר באינטרנט ולמדתי .

חוץ מזה בהתחלה היה את הבעיה שבכלל לא הצליח להיכנס להגדרות הנתב.

לגבי L2TP אני לא מוצא את זה בהוראות של הגדרות הנתב : http://trendnet.com/asp/download_manager/inc_downloading.asp?iFile=5981 .

פורסם

הנתב לא תומך בL2TP אז אתה תצתרך להגדיר PPTP כמו בעמוד 19.

פורסם
  • מחבר

הנתב לא תומך בL2TP אז אתה תצתרך להגדיר PPTP כמו בעמוד 19.

סבבה אחי תודה אז אני יגיד לו להתקשר לכבלים לבקש LEASE ארוך ואגיד לו מה להגדיר שוב תודה על הכל ואעדכן יותר מאוחר.

פורסם

די די די!!!!!!! אחי אתה מסתבבבבבבך....אני לא יכול לראות את זה....

תקשיב מה תעשה...

אתם מתקשרים לנטוויז'ן ומבקשים להתחבר ב MPLS...

אם הם מתחילים לעשות בעיות תגידו חד וחלק שאתם רוצים להתנתק כי בזק בינ"ל מסוגלת לספק חיבור MPLS ואז נראה מי לא יחבר אתכם ל MPLS...

תשמע לי אל תוותר להם!!!! ואל תאמין להם אם יגידו לך שאי אפשר...כי אפשר הכל אם רוצים

אח"כ כשתהיו מוגדרים ב MPLS אז זה משחק ילדים...

בהצלחה. :yelclap:

פורסם

יש ל-Netvision בכלל תשתית MPLS? אני זוכר שלא היה להם.

למרות שעכשיו כשהתאחדו עם ברק, צריכה להיות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים