עבור לתוכן

האם יש משהו מעבר לאופק של הGTX280 אצל NVIDIA?

Featured Replies

פורסם

הסיבה היחידה שקניתי CROSSFIRE זה לשחק CRYSIS על מינימום 30 FPS ומסתבר שגם זה לא מספיק כי גם על HIGH, עכשיו אני בדיוק הגעתי לסצינה האחרונה עם הPAPA ALIEN הזה על נושאת המטוסים ועם כל תמרות העשן והלהבות האלה המשחק צולע ברמות.

אם הייתי רוצה לשחק COD 4 הייתי נשאר עם ה VOODOO 5 שלי :lol:

• תגובות 47
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אלכס, אני חושב שזו הפעם איפושהו בין המליון ה 24 ל 25 שאומרים לך:

קרייסיס+ריבוי ליבות של ATI= זוועה.

הם הבטיחו לתקן את זה ב 1.3, אבל 1.3 לא יוצא

חכה ל Warhead.

פורסם

הסיבה היחידה שקניתי CROSSFIRE זה לשחק CRYSIS על מינימום 30 FPS ומסתבר שגם זה לא מספיק כי גם על HIGH, עכשיו אני בדיוק הגעתי לסצינה האחרונה עם הPAPA ALIEN הזה על נושאת המטוסים ועם כל תמרות העשן והלהבות האלה המשחק צולע ברמות.

אחי משהו מגביל לך את המערכת.

לי יש 8800GTS 512 G92 OC של EVGA וקרייסיס זז חלק לחלוטיו על 30-50 FPS...

על high

OC ל3.000 מגהרץ

פורסם

1.אתה משחק ב1920X1200 ? כי זו כידוע הרזולוציה בו הכל חוץ מ 9800GX2 מת.

2.אני עם ה Q9450 בסטוק של 2.66

3. לך יש NVIDIA שזה משהו אחר

4. גם אני מגיע לכמעט 40FPS אבל בוא נגיד שבסביבות עתירות גרפיקה כמו הסצינה עם החיזר על הספינה בסוף, זה נופל ל20 גם עם CROSSFIRE.

פורסם

אני משחק על 1240X1280

לא מפריע לי עניין הרוזלוציה האמת, ממש לא, העיקר שיהייה פירוט גרפי, הכל על high - פנאן.

פורסם

1.אתה משחק ב1920X1200 ? כי זו כידוע הרזולוציה בו הכל חוץ מ 9800GX2 מת.

2.אני עם ה Q9450 בסטוק של 2.66

3. לך יש NVIDIA שזה משהו אחר

4. גם אני מגיע לכמעט 40FPS אבל בוא נגיד שבסביבות עתירות גרפיקה כמו הסצינה עם החיזר על הספינה בסוף, זה נופל ל20 גם עם CROSSFIRE.

או קיי. סוף הבנתי עם מי אני מדבר פה.. ALEXANDER אתה גיימר כבד שהולך על ההגדרות הכי מקסימליות שניתן - וזה ליגיטימי..

1920X1200 זו רזולוצייה מטורפת ל HIGH בקרייסיס ולא הייתי מצפה לקבל ביצועים גבוהים משום מערכת מחשב שקיימת כרגע בייקום , אולי חוץ מהמחשב של NASA.. (אהה אופס, גם הם ניסו ולא הצליחו.. :-\)

ואין לך מה להתבאס על הכרטיסים שלך - הם מעולים. אז יש משחק שלא ממש מסתדר איתם.. חפיף.. יש עוד הרבה משחקים בעולם שאפשר להנות מהם..

נ.ב - נראה לי OPERATION FLASPOINT הולך להיות הקרייסיס הבא מבחינת דרישות חומרה. ראיתם איזה מדהים הוא נראה ?!

פורסם

מצטער לאכזב אותך

אני משחק עם 9800GTX

משחק על הגדרות HIGH כשהאפקטים, וההצללה על V.HIGH

רזולוציה 1440X900

מצב DX10 מופעל

ללא AA

המשחק רץ על ממוצע של 40 FPS. בסצינות פחות עמוסות אני מקבל 50-60 בכיף.

בסצינה של הספינה הכי נמוך שהיה לי זה 26 FPS.

פורסם

מה אתה משווה בכלל את ההגדרות והרזולוצייה שלך למה שהוא משחק ??

ALEXANDER משחק על רזולוצייה כמעט פי 2 משלך.. תקרא את הדיון ולא לזרוק תגובות מהשרוול..

פורסם

סליחה

חשבתי שהוא משחק על 1680X1050

שזה רזולוציה אחת מעל הרזולוציה שאני משחק בה, והרזולוציה ששיחקתי בה פעם עד שהבנתי שאני מקבל בוסט של 5FPS כשאני מוריד אותה במעט.

פורסם

לגבי הרזולוציות אני שמח שהבנתם מה זה 1920X1200 ושזה אולי 10% מהאנשים פה בכלל ראו כשקנו את מסך ה24\27\30 אינץ' הראשון שלהם. זה באמת פי 2 מכל הרזולוציות הקיקיוניות שהוזכרו פה ובשאר המשחקים זה לא מהווה בעייה מיוחדת אבל בקרייסיס זה הורג כל דבר שזה מלבד כרטיסי NVIDIA מרמת 9800GX2 או SLI של פשוטים יותר.

השקעתי בשביל CRYSIS שני כרטיסי רק כי הם היו די זולים. 1300 לכרטיס זה לא בדיוק 2000+ מNVIDIA לאותם ביצועים של 4870 אחד.

השקעתי בו כי זה המשחק שחיכית לשחק שנה ולא התאכזבתי בכלל.

אחרי שאני אגמור את CRYSIS אני בכלל חושב לפצל את כרטיסי המסך ולשים אחד במחשב של אמא.

גם לחסוך לי צריכת חשמל וגם להריץ על השני FOLDING@HOME כי המחשב של אמא כבר מריץ WORLD COMMUNITY GRID כתרומה לאנושות יחד עם עוד 5 מחשבים של חברים ששכנעתי להצטרף לפרוייקט. *מי שמעוניין שיפנה אליי לפרטים.[

נ.ב - תקראו לי אלכס. בלי נדר :)

פורסם

אמרו את זה כבר אלף פעם.

מי שרוצה להריץ CRYSIS וזה כל מה שמעניין אותו בחיים - שיקח כרטיסי NVIDIA.

אין מה לעשות

המשחק הזה פשוט פועל פי כמה יותר טוב על כאלו.

זה המשחק היחידי שNVIDIA עדיין יכולה להתגאות שיש לה היתרון ביצועים אדיר לעומת ATI

מה שברור שPATCH 1.3 + תיקון דרייברים של ATI יביא לשיפור ביצועים אדיר (יש הרבה פוטנציאל) ואז יהיה ניתן להגיע לרמה שנשחק ב1920 על 1200 עם DX10 והכל HIGH (לא VERY HIGH) ויעמוד על 40-60 פריימים לשניה.

גם אם תקנה שני

4870X2 עדיין המשחק ירוץ רע, הוא פשוט לא ינצל רבע מן הכוח שלהם, אין מה לעשות.

פורסם

עוז איפה ראית שהPATCH הזה אמור לשפר כל כך ביצועים? אני שמעתי שהוא בוטל.

יש לך לינק מסתורי שאתה רוצה לשתף ?

פורסם

^^

הרעיון הוא כזה

הPATCH הזה אמור לשפר מאוד תמיכה בריבוי ליבות ובSLI וCF

כלומר

כיום הניצול של טכנו' אלו ממש גרוע.

הPATCH ישפר את זה פלאים ולכן תראה שיפור די רציני, כמובן שהערכה שנתתי, היא רק הערכה.

בכל מקרה, מה שמצחיק שהמשחק הבא הWARHEAD או איך שלא קוראים לו, יראה טוב יותר, וירוץ טוב יותר!

פורסם

איפה הלינק לפרטים ע הפאטץ' שאתה מדבר עליו שביקשתי ממך ? ממה שאני מכיר הוא בוטל.

פורסם

כן גם אני שמעתי שהוא בוטל :'(

אבל

אני מאמין שבכל זאת זה רק שמועה והוא כן יצא.

קשה לי להאמין שהם יזנחו משהו שכבר עבדו עליו.

בקיצור הכל ספקולציות, ועד שלא נראה את זה בפועל זה סתם דיבורי סרק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים