עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שדודו ארז זאת דוגמה טובה :-\

• תגובות 102
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מי ?

פורסם

דודו מפרפר נחמד

פורסם

למי ששאל אם האתר ברוסית ניתן לתרגום - לא, אבל תגיד לי עיר וטווח גילאים אראה לך תוצאות חיפוש.

פורסם
  • מחבר

למי ששאל אם האתר ברוסית ניתן לתרגום - לא, אבל תגיד לי עיר וטווח גילאים אראה לך תוצאות חיפוש.

אלכס אם תוכל לעשות זאת , זה באמת יהיה נחמד להתרשם בצורה כזאת מהאתר ( שכרגע נראה כמו אתר בסינית :errrr:)

קבל :

עיר: טברייה

טווח גילאים :20-30

אולי זה יהיה ה-PUSH שיגרום לי סוף סוף לשבת וללמוד לקרוא ולכתוב ברוסית .

האם לדעתך זה עניין מסובך לדובר רוסית ברמה די טובה (כלומר רמה טובה של רוסית של שפת רחוב )

אגב , שמתי לב שיש אותיות זהות לגמרי באנגלית וברוסית שהמשמעות הפונטית שלהם (כלומר איך הן נישמעות ) שונה לגמרי , מוזר מאוד ....

זה לא בילבל אותך כשלמדת אנגלית ?

פורסם

אלכס אם תוכל לעשות זאת , זה באמת יהיה נחמד להתרשם בצורה כזאת מהאתר ( שכרגע נראה כמו אתר בסינית :errrr:)

קבל :

האם לדעתך זה עניין מסובך לדובר רוסית ברמה די טובה (כלומר רמה טובה של רוסית של שפת רחוב )

אגב , שמתי לב שיש אותיות זהות לגמרי באנגלית וברוסית שהמשמעות הפונטית שלהם (כלומר איך הן נישמעות ) שונה לגמרי , מוזר מאוד ....

עד כמה בן אדם יכול להיות נואש שהוא מוכן ללמוד רוסית בשביל זיון?

פורסם
  • מחבר

אתה ממש ציני ומשועמם , אה ?

מי בכלל אמר שזה רק בשביל זיון , אני חושב על זה כבר שנים , ובמיוחד לאחרונה לאור התרחיש הסביר מאוד של פטרייה גרעינית ב-2010 מעל גוש דן אם ביבי \מופז לא יהיו ראש הממשלה בארץ + ומקיין כנשיא ארצות הברית.

פורסם

אפשר לדעת למה החלטת שכולם מחפשים רק זיון?

פורסם

אתה ממש ציני ומשועמם , אה ?

מי בכלל אמר שזה רק בשביל זיון , אני חושב על זה כבר שנים , ובמיוחד לאחרונה לאור התרחיש הסביר מאוד של פטרייה גרעינית ב-2010 מעל גוש דן אם ביבי \מופז לא יהיו ראש הממשלה בארץ + ומקיין כנשיא ארצות הברית.

הא עכשיו זה ברור אז חורבן ישראל זה מה שדחף אותך ללמוד רוסית?

:smile1:

פורסם

קבל :

1. זה האיתור:

http://lov.co.il/search.phtml?offset=0&s_l=F&s_i=M&s_f=20&s_t=30&s_c=1393_1416_1426&s_m=0&s_p=checked&s_w=checked&s_ty=All&s_vf=&s_vw=&s_vip=&s_v=&search_mode=Base&gid=20266482

2. למה חשבת בכלל ללמוד רוסית ? כשאתה מבצע חיפוש בעיר כושלהי בעולם שמה מן הסתם שרשומות שם (99%) בנות מאותה ארץ.

זה אומר שכל התוצאות מישראל כוללות בנות שמדברות עברית ובגיל הזה לרוב גם לומדות להשכלה גבוהה באוניברסיטה (רוסיות מה לעשות החינוך מהבית הוא להשכלה גבוהה חובה). כמובן שאתה יכול ליפול על עולה חדשה של כמה חדושים בארץ ואז זה אולפן גדול עברית קטן אבל זה נדיר שם. אתה יכול להירשם (תבקש מאיזה חבר רוסי לעזור) ולכתוב להן בעברית וזהו. תלמד איפה הכפתור "כתתוב הודעה" וזהו.

יותר מזה, ראיתי שם בנות ישראליות שביקשו מחברות רוסיות לרשום אותן שמה בשביל להכיר גברים רוסים כי הן מעדיפות רוסים.

ככה שאל תפחד. אהבה אפשר למצוא בכל מקום (ובאתר תלוי עד כמה טוב משפט ההיכרות שלך לא משהו בסגנון "מה נשמע אחותי"). תלוי כמה אתה מוכן להשקיע. אני יושב שמה כבר איזה 5 שנים והחברה הראשונה רשמה אותי לשם בשביל הצחוקים לראות מה ייצא. מאז היו לי מלא דייטים וגם קשרים די ארוכים וסטוצים ומה שבא.

הכל תלוי בזרימה המשותפת שלך עם הגברת.

צבי, אני יכול להבין למה אתה קורא פה לאנשים מיואשים, מחפשי סטוצים וכדומה ? אתה לא שם לב לפי הדיון שאנשים לא יתאמצו עד כדי כך בשביל זיון? יותר זול לזרוק לאיזה מישהי (כמה שזונה עולה אין לי מושג כי לא ניסיתי) שתעשה את העבודה ותיעלם מחייך NO STRINGS ATTACHED. יש המון בנות עם כוונות רציניות באתרים.

פורסם

בשביל איך שהרבה מהרוסיות בארץ נראות, לדעתי זו השקעה משתלמת.

:cool2:

פורסם

אל תטרח ללמוד רוסית. אני אגיד למה.

- הרבה רוסיות לא מתקרבות לישראלים בגלל התרבות או יותר נכון בגלל החוסר תרבות. ברוסיה "היי כוסית" ברחוב היה מזכה אותך באגרוף.

- גם אם תהיה עם רוסיה עולה חדשה, ממש לא יעניין אותך העברית. היא תתעניין הרבה יותר בזה שיש לך שורשים רוסיים כמוך ושעברת עלייה כמוה ושיש לכם מה לחלוק.

- כמו שאמרתי הרוב שמה מחפשות גם ישראלים ורשומות ביותר מאתר היכרויות אחד ומדברות עברית ולכן תמצא חבר ישראלי שירשום אותך, יעשה לך צילום נורמלי וזהו. אפילו את הכרטיס תוכל לכתוב בעברית.

זה רעיון שאף אחד לא חושב עליו כמעט, אז כדאי לך להקשיב לי ולעשות את זה ולנסות את מזלך.

פורסם

אל תטרח ללמוד רוסית. אני אגיד למה.

- הרבה רוסיות לא מתקרבות לישראלים בגלל התרבות או יותר נכון בגלל החוסר תרבות. ברוסיה "היי כוסית" ברחוב היה מזכה אותך באגרוף.

- גם אם תהיה עם רוסיה עולה חדשה, ממש לא יעניין אותך העברית. היא תתעניין הרבה יותר בזה שיש לך שורשים רוסיים כמוך ושעברת עלייה כמוה ושיש לכם מה לחלוק.

- כמו שאמרתי הרוב שמה מחפשות גם ישראלים ורשומות ביותר מאתר היכרויות אחד ומדברות עברית ולכן תמצא חבר ישראלי שירשום אותך, יעשה לך צילום נורמלי וזהו. אפילו את הכרטיס תוכל לכתוב בעברית.

זה רעיון שאף אחד לא חושב עליו כמעט, אז כדאי לך להקשיב לי ולעשות את זה ולנסות את מזלך.

תחליט....מצד אחד אתה כותב שהרוסיות מעוניינות במישהו עם שורשים רוסיים וחוויות עליה משותפות,ומצד שני אתה כותב שהרוב מחפשות גם ישראלים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים