עבור לתוכן

אתרי הכרויות חינמיים עם אפשרות חיפוש לפי עיר (טבריה ולא אזור ה-"צפון")

Featured Replies

פורסם

יפה שוב פעם פגע וברח. אתה מבין למה אני מתכוון כשאתה נותן תשובה של "ככה לא עושים" ?

תיתן תשובה של איך כן מכירים באתר מקושרים בדרך שלך.

כי אני לא מכיר דרך אחרת להתנהג עם מקושרים כמו אתר היכרויות ואתה בעצך אמרת שאתה נגד אתרי היכרויות אבל אפשר להשתמש במקושרים כאתר כזה.

בוא תלמד אותנו הר ערנב. :)

*מבלי להגיע למצב שאני אמרתי שאתה שולח הודעה לאחת , מחכה ואם לא עונה שולח לשנייה וכך הלאה... כי אני הייתי שולח לתפוצה ומשיג הרבה תשובות במכה.

• תגובות 102
  • צפיות 14.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כנראה לא הבנת את הראש שלו...

הוא נגד אתרי הכרויות במיוחד בגלל מה שאתה מתאר (וזה אני מניח פשוט כי הוא משתמש הרבה באתרים כמו מקושרים במקום אתרי היכרויות) בשביל זה יש אתרים לאנשים כאלו ואתרים לאנשים אחרים ובסוף כולם מצליחים.

פורסם

יפה שוב פעם פגע וברח. אתה מבין למה אני מתכוון כשאתה נותן תשובה של "ככה לא עושים" ?

תיתן תשובה של איך כן מכירים באתר מקושרים בדרך שלך.

כי אני לא מכיר דרך אחרת להתנהג עם מקושרים כמו אתר היכרויות ואתה בעצך אמרת שאתה נגד אתרי היכרויות אבל אפשר להשתמש במקושרים כאתר כזה.

בוא תלמד אותנו הר ערנב. :)

*מבלי להגיע למצב שאני אמרתי שאתה שולח הודעה לאחת , מחכה ואם לא עונה שולח לשנייה וכך הלאה... כי אני הייתי שולח לתפוצה ומשיג הרבה תשובות במכה.

בדיוק. תיכנס לפייסבוק, ותמצא את החברים שלך שם (גם אלה שחברים שלך עכשיו, וגם כל מיני חברים מהתיכון שמעניין אותך לדבר איתם).

חוץ מזה, תמצא כל מיני קבוצות שמעניינות אותך.

די מהר תתחיל למצוא חברים חדשים ולדבר איתם.

פורסם

לכמה אנשים יצא פה לשמוע על זוגות שנפגשו בפייסבוק ?

פורסם

מי שמעוניין, TOP100 הרוסיות היפות בישראל

http://lov.co.il/top/top.phtml?rating_id=11574

*יש רשימה כזאת של ישראליות באיזה אתר?

HAHAHAHAHAH

מספר שלוש :lol:

פורסם

תגידו מה נסגר. פייסבוק.

אני רשום שם רק בגלל לחץ של כל מיני ידידות מפגרות שכל היום שולחות HELLO KITTY אחת לשנייה.

חצי יום אני מבלה מלמחוק מיילים מהתיבה עם X think's you're hot ושאר שטויות.

מאוד קשה להכיר שמה כי זה אתר של למצוא קשרים ישנים כמו "חבר'ה" כלל עולמי שכזה. אין שם פילוח וכשיש הבחורה חסומה ע"י צבע שחור "לחברים בלבד".

מקושרים כן נוח, אבל אי אפשר לשלוח שם הודעות בנוחות צריך להיכנס לפה, ללחוץ שם, להגיע למסך שליחת הודעה(אין POP UP נורמלי כמו בכל אתר שמכבד את עצמו) ורק אח" לשלוח.

זה מייגע ולא אפקטיבי. אבל זה מה יש, אז חשבתי שיש איזו דרך מהירה יותר לשלוח הודעות שמה.

פורסם

לכל הרוחות עוד לא הבנת שזה לא אתר היכרויות??

כל מה שהצעתי לך זה להפסיק לחפש אתרי היכרויות ופשוט להכיר אנשים (גם בנות וגם בנים) בצורה קצת פחות מלאכותית.

והצעתי לך שאם קשה לך לעשות את זה במציאות פנים מול פנים, אתה יכול לעשות את זה בצורה דיי דומה באתרי רשתות חברתיות.

אגב, אני בכלל לא רשום במקושרים (לבחור שטען שאני משתמש במקושרים בתור אתר היכרויות..) ולמעשה אף קשר מבין הקשרים שהיו לי בחיים לא התחיל בצורה מלאכותית כלכך של "היי אני מחפש חברה, רוצה לצאת לדייט?". זה נראה לי נורא...

פורסם

אבל הוא לא מחפש חברים, הוא מחפש לז**ן :gorgeous: (ואולי אחר כך לזרוק ?), בלי שכל האנשים שהוא מכיר (והכלב שלהם) ידעו מזה :biglaugh:

פורסם

אז רגע, אתם אומרים שאין אתר היכרויות ישראלי, חינמי ונוח לשימוש ? אם זה המצב אני עוד עלול להרים אחד כזה ::) בשביל הכיס כמובן.

פורסם

אז רגע, אתם אומרים שאין אתר היכרויות ישראלי, חינמי ונוח לשימוש ? אם זה המצב אני עוד עלול להרים אחד כזה ::) בשביל הכיס כמובן.

לך על זה.

פורסם

מהז ה תדמית הגיק המופנם והמסתגר שפיתחתם לי פה חח

עומרי, איך הבנת שאני מנסה להכיר בחורות רק באינטרנט ?

סינדרום, איך הבנת שאני מחפש סטוץ ?

אני אתאר מצב אחר.

אני עובד 14 שעות מרגע שאני יוצא וחזור הבייתה. הרבה משמרות ערב שזה אומר 14 עד חצות+

בגלל השכר המסכן השעתי אני נאלץ להתנדב לימי שישי ושבוע הבא יוצא לי היום שישי ה12 שאני סוגר כמעט רצוף מה שאומר, ששישי אני עובד 17- 3 בבוקר בשבת בשביל לסגור 6 ימים ולעשות קופה מינימלית מבחינתי.

זה לא משאיר לי חיים, אבל זאת השנה השנייה שהתחלתי בהיי טק וככה מתחילים, אין מה לעשות.

זה למה פניתי לאפיקים אחרים בשביל להכיר שם בחורות שאני פשוט לא יוצא לי לפגוש במציאות, זה הכל. שום דרמה מעבר לזה.

ושוב סינדרום, כמו שאמרת - אין כיום אתר היכרויות ישראלי עם מסד נתונים מפולח יפה כמו האתר הרוסי הזה ואם תקים אותו והוא יהיה חינמי (או לפחות חינמי למי שרשום פה באתר ;D) - תעשה קופה יפה על פרסומות.

פורסם

יש גם אנשים שמעדיפים בכוונה אתרי הכרויות לא חינמים כדי לסנן (לא שזה בהכרח נכון). ומצחיק, אבל לוקח בדיוק כמה דקות כדי לבדוק האם מישהו רשום או היה רשום במקושרים.

פורסם

ומצחיק, אבל לוקח בדיוק כמה דקות כדי לבדוק האם מישהו רשום או היה רשום במקושרים.

למה זה שייך אם מישהו רשום במקושרים לאתר היכרויות ?

פורסם

בדקתי את הנושא ומסתבר שישנם לא מעט אתרי היכרויות חינמיים לגמרי... למשל Atraf Dating - אפשר לחפש לפי עיר וכו'

(רק תזהרו מקוקסינלים :smile1: יש שם הרבה הבנתי). יש גם look4love ועוד...

חבל כבר חשבתי לרגע שבאמת אין כאילו :-\ (למרות שברגע שהם ממש מצליחים אז מתחילים לקחת תשלום)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים