פורסם 2008 ביולי 2517 שנים קרירין 200 אלף עותקים נגיד כל אחד 40 דולר? זה יוצא 8 מיליון דולר זה כסף קטן , הם לא ירוויחו על זה הרבה ויכול להיות שיש עוד שיקול מעבר לשיקול הכלכלי וואי רוקסאר מצאו רואה חשבון ויועץ לעניינים אסטרטגיים חדש (לול , כלכליים כמובן , למרות שאולי הם רוצים להשתלט על העולם - מי יודע).
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אם אני לא טועה המשחק לקונסולות הכניס לחברה באיזור ה 400 מיליון דולר. כמו סרט שובר קופות.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אפילו יותר מזה אם אני לא טועה, אין מה לעשות ככה זה GTA ובמיוחד GTA IV . אבל מה עכשיו קורה? כול אחד זורק פה מספרים לאוויר ומציע לרוקסטאר לעשות ככה וככה. תאמין לי שהם יודעים מה לעשות , הם עשו את המאות מיליונים שלהם - כול מי שזורק פה מספרים ממש לא .אני מאמין שאם הם יוציאו GTA למחשב זה יהיה צעד מתוכנן ממש היטב , עם הגנה חזקה בטירוף ודרישות לא גבוהות במיוחד (כדי לפנות לקהל עוד יותר רחב) , אבל ה PC הוא יותר הכנסה קטנה אך ארוכת טווח לדעתי.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר זה לא רלוונטי כבר כמה הוא הכניס לקונסולות בגלל הקלות היחסית להעביר היום משחק מה360 לPC ובגלל ההרבה היפ שיש כבר לGTA4 זה פשוט הגיוני לעשות לו פורט למחשב את המכירות לקונסולות הם כבר עשו ככה שאין להם סיבה כלכלית לא להוציא למחשב וחוץ מזה אם GTA4 יקבל פורט למחשב זה אומר שגם הDLC יוכל להימכר לבעלי הPC ובהנחה שיהיה לפחות המשך אחד על אותו מנוע גרפי גם הוא יוכל לקבל פורט זול למחשב
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אין להם סיבה כלכלית לא להוציא בגלל שפורט טוב מה360 לא יעלה להם כול כך הרבה וכנראה שיהיה להם רווח מזה.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אני מאמין שאם הם יוציאו GTA למחשב זה יהיה צעד מתוכנן ממש היטב , עם הגנה חזקה בטירוף ודרישות לא גבוהות במיוחד (כדי לפנות לקהל עוד יותר רחב) , אבל ה PC הוא יותר הכנסה קטנה אך ארוכת טווח לדעתי. אי אפשר לעצור את האקרים מואהאהאה > סוף סוף לא יכול לחכות אני כבר השתגעתי והרגתי את כול השכונה שלי :jump1: מתי יצא כבר
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים חדשות טובות אבל גם אולי הם לא אמיתיות בכל מקרה האתר ESRB(האתר שמחליט לאיזה גיל לסווג את המשחק) רשם סיווג לגם לPC! http://www.esrb.org/index-js.jsp חפשו שם GRAND THEFT AUTO ותראו בצד שרשום גם WINDOWS PC בנוסף לקןנסולות לזה אני דווקא מאמין, למגזין ממש לא! לעצלנים: עריכה:בדקתי את הנושא קצת ואומרים שלפני חודש לא הופיע באתר ESRB שזה מסווג למחשב עריכה 2:הם הסירו את זה! אבל עדיין תפסתי לכם SCREENSHOT.
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים אחלה משחק, מקווה שיצא לפיסי שתוכלו גם להנות עדיין כדאי באמת לחכות להודעה רשמית
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים בידיוק והכי מעצבן זה ש*R עדיין לא מכריזים כלום אבל קראתי איפשהו שיש להם כמה מסיבות עיתונאים ויש סיכוי שיכריזו על זה שם.
פורסם 2008 ביולי 2617 שנים מחבר יש תערוכת מחשבים בגרמניה בקרוב אם המשחק יצא בקריסמס כנראה יכריזו בתערוכה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.