פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים זה מה שאתם לא מבינים - בעידכון בקונסולה אין מה לעשות. הוא עושה הכל בשבילך. כשיש עידכון הוא מזהה את זה לבד ופשוט מבקש ממך ללחוץ על X. כל שאר החל מההורדה, התקנה וכו נעשה באופן אוטומטי לחלוטין.
פורסם 2008 באוגוסט 1217 שנים מחבר Huber הכל היה טוב ויפה אם זה תמיד היה פועל חלק בפועל היו דיווחים אפילו אחד מהפורום על בעיות בעדכון תוכנה האחרון (לא לכולם אבל למספר מספיק גדול בשביל שהדיווח יגיע ) חוץ מזה לפעמים יש בעיות בעדכוני משחקים כמו חבר פורום שנמחקו לו השמירות וחוץ מזה 3 אנשים בפורום כולל ליביו מכובדנו קיבלו בעיה בעינית של הבלו רי אז להגיד שמול המחשב הכל פועל מצוין זה פשוט לא נכון במחשב את הרוב אפשר לתקן לבד בקונסולה זה הרבה יותר מסובך וכמובן לא לשכוח את הציוד הנדרש לקבל את כל הפיצרים מהקונסולה מסך LCD גדול ואיכותי ומערכת קול איכותית שמוסיפות המון כסף לחבילה נכון אפשר גם לחבר לCRT ישנה אבל אז מפסידים המון מהאיכות או לחבר למסך מחשב ולא לקבל את הגודל מה שיגרור הפסד מהבחינה הזאת בקיצור להראות קונסולה כבחירה הטובה ביותר זה בכלל לא תמיד נכון אני בארץ במקום PS3\360 יש לי PC למשחקים אחרים WII ואני לא מרגיש פספוס גדול של משחקים בעתיד שמחיר הPS3 והטלוויזיות LCD יהיו בזנות אז אפשר לקנות ולשחק בLBP ואחרים לא חייבים לקפוץ ישר על העגלה
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים הייתם רוצים שיהיה לGTA IV גם מולטיפלייר חיצוני? כמו SA-MP?אני ממש ממש ממש לא!אחד המולטים הכייפים שיש(מה שבא עם המשחק)! שיחקתי גם בPS3 וגם בXBOX 360 ואני חייב להודות שזה פשוט כיףהייתרון פה על פני GTA4-MP(אם יהיה בכלל ואני מקווה שלא) זה יהיו פחות לאגים והרבה פחות באגים וקריסות(למי ששיחק בSA-MP, יודע על מה אני מדבר)
פורסם 2008 באוגוסט 1317 שנים הדיון הזה כבר מזמן לא עוסק בנושא שלשמו הוא נפתח (שגם הוא נטחן עד דק) ולכן הוא ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.