פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר סטים גולד זה סטים שיש בו את כל המשחקים שיש בסטים כולל משחקים חדשים שיצאו ויכנסו לסטים.זה חשבון שעולה בערך 220$.לכמה זמן זה תקף ?
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים כתבה שבדוק הוא יגיע למחשב!!!!!!!!!http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=572397 ובאיזה תזמון בדיוק שאני קונה מחשב חדש!!! :yelclap: אני מת לראות את הדרישות מינימום
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים יא אללה אחלה חדשות..עכשיו רק נשאר לחכות את כל החודשים האלה.. המשחק הכי מהנה שעומד לצאת ;D
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים כתבה שבדוק הוא יגיע למחשב!!!!!!!!!http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=572397 ובאיזה תזמון בדיוק שאני קונה מחשב חדש!!! :yelclap: אני מת לראות את הדרישות מינימום אז בגלל שזה כתוב בגיימר זה מאשר את ה'שמועות'? : שמועות רצות שהמולטי יהיה של LIVE.. הגיוני, אחרי הכל זה "Games for Windows" של מיקרוסופט, כמו כן, סביר להניח שזה יהיה פורט מהבוקס.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אני אפילו אסדר את החדר שלי בשביל GTA IV לאחי הקטן יש יומולדת קרוב לתאריכים האלה אולי אני אגיד לו לבקש ואז באישון לילה אני אגנוב לו את המשחק ואשחק אחלה משחק אני כבר לא יכול לחכות
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אבל למה להספים???פעם אחרונה שאני עונה על השטויות האלה עד לדרישות רשמיות!קיימת שמועה שהדרישות יהיו בסגנון של MASS EFFECT
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אני אפילו אסדר את החדר שלי בשביל GTA IV לאחי הקטן יש יומולדת קרוב לתאריכים האלה אולי אני אגיד לו לבקש ואז באישון לילה אני אגנוב לו את המשחק ואשחק אחלה משחק אני כבר לא יכול לחכות אני דווקא קיוויתי שתיקנה בשבילו את המשחק ב ebay... חבל :-\
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אכן הכרזה חשובה לשחקני המחשב, סוף סוף... GTA חזר הביתה. נקוה שיוסיפו תוכן נוסף עבור המחשב.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר אכן הכרזה חשובה לשחקני המחשב, סוף סוף... GTA חזר הביתה. נקוה שיוסיפו תוכן נוסף עבור המחשב. מאוד יכול להיות שהDLC שמתוכנן לXBOX360 יגיע גם למחשב (בתשלום -לא חינם ) בעבר רמזו שזה עיר שלמה אבל זה לא הוכרז
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים GT8800 יחזיק אותו על רזולוציה של 1600 על 1200 ו-AA 4 וכל הגרפיקה על מקסימום?תודה לעונים. אם לא יתאים אני מחליף לGTX280.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר קודם כל זה 8800GT ושנית אולי אתה רוצה דרישות מערכת גם של GTA5 וGTA6 ?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מה שמצחיק שPS3 וXBOX360 משתמשים במעבדים גרפים סטייל 8500GT של NVIDIA (כרטיס ממש חלש גם שרק יצא לשוק) ועדיין מריצים את המשחק בFHD בלי בעיה. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.