עבור לתוכן

התיעצות על הארד דיסק של היטצ'י

Featured Replies

פורסם

חברה לפני כשבוע שלחתי את המחשב לחנות ואמרו לי שיישלחו לי אותו לתיקון ויחזרו אלי כדי לבוא לקחת,היום הוא חזר אלי (אבא שלי החזיר מהחנות) ואני רואה שהחליפו לי הארד דיסק לחברה אחרת,ואמרו לאבא שלי שלא מבין כלום ששמו 250GB יענו זה יותר טוב כי היה לי 200

עכשיו רציתי לשאול אותכם למי שיודע או מכיר את החברה\דגם של ההארד דיסק ואם הוא שווה בכלל משהו? או שללכת לחנות ולדרוש מה שהיה לי או חברה אחרת? (היה לי סמסונג)

זה בדיוק מה שקיבלתי:

http://www.shopmania.com.au/shop~online-hard-drives~buy-hitachi-deskstar-p7k500-250gb-sata2-8mb-hdp725025gla380~p-1020941.html

תודה

פורסם

מבחינת ביצועים לא יכול להיות הבדל משמעותי כלשהו, ואני חושב שאם נתנו לך עוד 50ג'יגה אז לא הפסדת שום דבר כי בין כה וכה יש לך אחריות.. זה לא שHD יעשה לך בעיות ואתה תדפק בגלל זה.

תן רק כמה בדיקות ב HD Tune לראות את המצב שלו למקרה ושמו לך משהו משומש ואולי שיש בו סקטורים פגומים או בעיות כלשהן.

פורסם
  • מחבר

השאלה שלי הייתה יותר לכיוון אם קיבלתי משהו פחות טוב? או שאם הם עשו לי קטע כזה בלי לשאול אותי אם אני רוצה אותו ו"דחפו " לי אותו ככה אני יכול לבוא אלייהם ולבקש משהו יותר טוב?

ואיך בכללי החברה היטאצ'י? אמינה? לא אמינה?

אני לא רוצה להיות שם כל שני וחמישי להגיד להם שהוא עושה לי בעיות.

ודרך אגב האחריות שלי זה רק לעוד חודש,בגלל זה אני דואג ככה,אני רוצה לקבל משהו נורמלי שיישאר לכמה שנים טובות,לא משהו תותח שעולה הון...

מה אומר?

פורסם

היטאצ'י חברה אמינה מאוד, אין לך מה לדאוג... רק הרווחת מהשינוי הזה...

פורסם

השאלה שלי הייתה יותר לכיוון אם קיבלתי משהו פחות טוב? או שאם הם עשו לי קטע כזה בלי לשאול אותי אם אני רוצה אותו ו"דחפו " לי אותו ככה אני יכול לבוא אלייהם ולבקש משהו יותר טוב?

ואיך בכללי החברה היטאצ'י? אמינה? לא אמינה?

אני לא רוצה להיות שם כל שני וחמישי להגיד להם שהוא עושה לי בעיות.

ודרך אגב האחריות שלי זה רק לעוד חודש,בגלל זה אני דואג ככה,אני רוצה לקבל משהו נורמלי שיישאר לכמה שנים טובות,לא משהו תותח שעולה הון...

מה אומר?

כמו שאמרתי ואני חוזר. אין הבדל בביצועים, לפחות לא הבדל שנראה במקום אחר מלבד תוכנות בנצ'מארקינג. (עונה לשאלה שלך. לא, לא קיבלת משהו פחות טוב.) אבל מלבד ביצועים, שוב כמו שאמרתי, הרווחת 50ג'יגה, זה הכל.

היטאצ'י חברה אמינה ואין איתה שום בעיות, רק כמו שאמרתי - אם אתה מריח משהו מסריח אתה יכול לבדוק סקטורים פגומים ודברים דומים בתוכנות בריאות לכוננים קשיחים למשל HD Tune.

פורסם
  • מחבר

התקנתי את התוכנה עם הגירסה הישנה 2.55 ועשיתי את הSCAN והוא הראה לי הכל יירוק.

הבעיה היא ששלחתי את המחשב לתיקון כי הרגשתי שהוא לא עובד כמו שצריך,ובהתחלה הוא הראה סקטורים אחר כך נעלמו אחר כך שוב חזרו..

מה שיש לי כרגע זה שהוא גם עובד לאט (טיפה יותר מהר ממקודם) ואין לי מושג למה.

על הדרך הם אמרו ש"תיקנו" את הלוח אם,לא יודע אם אפשר לתקן את זה .

מה אומר מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אני לא יודע איפה יש כפתור Scan, אבל מה שאני התכוונתי זה שתכנס בתוכנה ללשונית Health.. ותתן סקרינשוט של מה שאתה רואה שם. דרך אגב, רצוי שתרחיב את העמודות כדי שאוכל לקרוא הכל ושלא יתקצר הטקסט.

ממממממ... על הדרך כנס ל Error Scan תוכל לראות שהוא תקין ב100% בלי שגיאות. וגם תעבור בלשונית Benchmark ותלחץ Start ובסוף תן גם סקרינשוט של זה (כך אוכל להשוות אם באמת הביצועים של ההארדיסק שלך לא תקינים).

פורסם
  • מחבר

כשאמרתי הכל הראה ירוק זה שעשיתי את EROR SCAN.

הינה התמונות של מה שביקשת:

789789ld1.jpg

78979879hi2.jpg

פורסם

יש על הכונן הזה את מערכת ההפעלה?

פורסם
  • מחבר

מז"א לא הבנתי..

הווינדוס הוא על ההארד דיסק מופעל כרגע.

פורסם

אוקיי זה מה ששאלתי.

בכל מקרה לפי כל הבדיקות שביצעת העניינים נראים בסדר גמור.

אתה אומר שאתה מרגיש איטיות. במשחקים? באינטרנט? תוכנות ספציפיות? תפרט אולי זה לא הHDD..

פורסם
  • מחבר

הוא יותר נתקע כשאני באקספלורר,אין שום תוכנה שעובדת חוץ מאיסיקיו גם.

לפעמים גם זה מראה לי שגיאה באקספלורר של OK וCENCEL אם אני לוחץ על אחד מהם זה יוצא לי ממנו,לפעמים לא מראה תמונות,לפעמים לא ניכנס לאתרים בפעם הראשונה,אלה צריך ללחוץ על האתר כפעמיים עד 3...

התקיעות בכללי הם של כל המחשב,במשחקים אני לא כ"כ מרגיש כי אין לי על המחשב משחק נורמלי לבדיקה,חוץ מניד פור ספיד האנדרגראונד והוא עובד חלק (טוב משחק יישן לא צריכה להיות בעיה לעלות ולשחק איתו)

מה שהכי מוזר זה שלפני שעשיתי פורמט והחליפו לי את ההארד דיסק לא היה את התקיעות האלה.

פורסם

טוב, זה כבר לא קשור לדיסק הקשיח. הדיסק שלך בסדר גמור.

אתה מוזמן לפתוח דיון בפורום תמיכה טכנית ולפרט על הבעיה שלך שם.

אבל תפרט כמה שיותר!!

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים