עבור לתוכן

מעוניין לקנות Western Digital WD5000AAKS, דעתכם?

Featured Replies

פורסם

פנימי יכול להפוך לחיצוני בעזרת מגירה.

חיצוני לעומת זאת כמו שאמרו לפני, אם תפתח אין אחריות וגם ביצועים נמוכים בחיבור USB.

אתה יודע ... הHD בכונן חיצוני הוא לא מיוחד או משהו, הוא HD רגיל לגמרי. ברגע שתוציא אותו מהקופסא תקבל בדר"כ HD עם חיבור SATA. מה הקשר USB?

פורסם

מבדיקה קטנה שעשיתי לא נראה שאפשר להשיג את ה750 של WD במחיר שווה יחסית ל500 שלהם.

אבל אפשר להשיג 750 של SEAGATE ב 530 שקל ב KSP וSKYPC.[br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 20:02:02

אתה יודע ... הHD בכונן חיצוני הוא לא מיוחד או משהו, הוא HD רגיל לגמרי. ברגע שתוציא אותו מהקופסא תקבל בדר"כ HD עם חיבור SATA. מה הקשר USB?

נכון בפנים זה הרדיסק רגיל, ויש גם כאלה עם חיבור ESATA ו FW שנותנים ביצועים יותר טובים.

אבל פה דיברו על חיצוני USB שכמובן עולה יותר זול מESATA וFW.

וגם ציינו פה שאם פותחים אז אין אחריות.

פורסם

תסלחו לי שלא קראתי את כל הפוסט , המלצה אישית מבוססת על ביקורות ברחבי הרשת - קח 500 של סיגייט.

פחות כסף, ה-ר-ב-ה יותר ביצועים מה-WD.

בברכה,

תומר.

פורסם
  • מחבר

למה דווקא סגייט? WD לא טובים יותר ואמינים יותר?

פורסם

SEAGATE 750 אפשר להשיג בארץ בערך באותו יחס מחיר לגודל כמו 500.

בWD זה כבר לא משתלם לקנות 750.

אני רציתי לקנות 750GB של SEAGATE כשקניתי את המחשב אבל לא היה במלאי, אז ביקשתי SEAGATE 500 וגם לא היה.

בסוף לקחתי 500GB של WD ושילמתי קצת יותר.

מבחינתי שתי החברות מיצרות הרדיסקים טובים ואין לי ממש העדפה לכאן או לכאן.

גם ביצועים לא כזה הבדל גדול, הם בערך אותו דבר.

בדברים מסוימים אחד יהיה יותר מהיר טיפה ובדברים אחרים השני יהיה יותר מהיר טיפה.

ב500GB הם כמעט עולים אותו דבר, אם אתה מעדיף WD אז לך על זה.

פורסם

מסתובבות שמועות ברשת שדגם ה500 גיגה של SEAGATE בעייתי, אני לא יודע עד כמה זה נכון.

פורסם
  • מחבר

קניתי של WD.

תודה לכולם :)

פורסם

לגבי הביצועים, ברור שיש הבדל אבל הכונן החיצוני לא ישמש ככונן ראשי ואם הוא ישמש לגיבוי אוטומטי אז אתה בכלל לא תיגע בו כך שלא יהיה הבדל גדול בביצועים. (אלא אם אתה מעתיק עשרות GB)

פורסם

רציתי לדעת את דעתכם על הכונן הנ"ל ->

Western Digital WD5000AAKS ?

יש לי 3 ואני מרוצה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים