פורסם 2008 ביולי 2417 שנים היי,פרמטתי את המחשב ומאז הבעיה הזאת התחילה...אני שם את המחשב במצב המתנה וכאשר מחזירים אותו לפעולה רגילה הלוח אם מתחיל לצפצף (כמעט תמיד הוא עושה 4 צפצופים כאלה...)ממה הבעיה יכולה להיות?נ.ב.. שאני מחזיר את המחשב למצב רגיל ממצב המתנה המחשב מתפקד כראוי.תודה.
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים הדבר הראשון והאינסטיקטיבי ביותר שאני יכול להציע זה שתבדוק בחוברת של לוח האם שלך מה צפצוף שכזה אומר.ואין טעם שתחפש את זה בהקשר כלשהו למצב המתנה או משהו דומה, פשוט תחפש beep/beeps.מה הדגם המדויק של הלוח-אם שלך?<
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים תנסה את זהhttp://forum.notebookreview.com/showpost.php?p=3188334&postcount=4
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר בקשר למספר הצפצופים חיפשתי במדריך של הלוח אם ולא מצאתי שום דבר.. :-\מישהו מוכן לעזור לי\?
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים עוד לפני שכתבת את ההודעה שלך אני ידעתי שלא תמצא שום דבר ולכן הבאתי לך קישור שבו ניתן דרך הביוס שלך לבטל את האופציה של beep after standby. (ההסבר מפורט בקישור שנתתי בהודעה הקודמת.)
פורסם 2008 ביולי 2517 שנים מחבר אוקי ניסיתי לעשות את זה אבל חיפשתי בכל מקום בביוס ולא מצאתי לשונית בשם Advanced וגם לא Miscellaneous Configurations...אשמח לעזרה...תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.