עבור לתוכן

איך הפינגים, כמה חודשים חינם יש, והאם שווה לקנות WOW ב 100 ש"ח?

Featured Replies

פורסם

טוב אז ראיתי את WOW בחנות דומה לאופיס דיפו באשדוד ב100 ש"ח..

ואז נזכרתי שיש למשחק החדש גם כמה חודשים חינם וראיתי שבאמת כתוב באותיות קטנות למטה שהמשחק מגיע עם שלושה חודשים חינם.

אז השאלות הן כדקלמן:

1: אני זוכר שקראתי איפשהו שהמשחקים שנמכרים עכשיו מגיעים עם חודש חינם, האם זה נכון? ואם כתוב על הקופסא 3 אז זה יכול להשתנות פתאום לחודש?

2. אני זוכר שקראתי איפשהו שהפינגים לאחרונה ממש גרועים, האם זה נכון? למישהו יש netvision בADSL ויכול להגיד לי מה הפינגים שלו במהלך היום?

3.ובכלל נראה לכם עסקה טובה?

בתודה ;-)

פורסם

אם אני לא טועה יצאו לWoW איזה 2-3 חבילות הרחבה ?

אני מניח שהם לא כלולות בחבילה.

פורסם

1. תוכל לשחק 3 חודשים ראשונים בחינם.

2. לא יודע, אני לא משחק במשחק.

3. מזאת אומרת עסקה טובה?, 100 ש"ח זה המחיר של WOW היום לא נירא לי שתימצא איפושהו בזול יותר.

רק תיזכור שזהו המישחק הבסיסי, הוא לא כולל את חבילת ההרחבה The Burning Crusade.

פורסם

אם אני לא טועה יצאו לWoW איזה 2-3 חבילות הרחבה ?

אני מניח שהם לא כלולות בחבילה.

זה לא קריטי המשחק מלא תוכן ויקח לו זמן עד שהוא יצתרך תוכן חדש שיש בהרחבות זה הכל תלוי בסגנון המשחק שלו .

לפי דעתי 100 שקל למשחק + 3 חודשים חינם זה מחיר די טוב . זה יוצא איזה 10$ לחודש שאני חושב שזה פחות מהתשלום החודשי. הבעיה אם wow ומשחקי MMORPG היא שלפעמים קשה להתנתק ממנו.

אין לי netvision ולא גישה למחשב שלי בבית אני חושב שהם עושים תיעדוף לWOW. כרגע יש חופשת קיץ בכל העולם אז אולי יהיה עומס באירופה. לרוב לא היה בעיה לשחק אפילו עם פינג של 500 בMMORPG אפשר אפילו לסבול 1500 אבל זה לא נעים. יש גם טולרנטיות יותר גבוהה לpacket loss . אני לא שיחקתי בwow המון זמן ואז שיחקתי בארה"ב ולאיזה חודשיים עד שנמעס לי (לא זוכר מה היה השיגעון החדש שלי). אחי גם שיחק והפסיק די מהר כמוני. בגלל שאחי גר בארה"ב בחוף המערבי אז היה לנו קשה לתאם זמני משחק מה גם שאני מבוגר והחלונות זמן שיש לי קצרים וספציפים וגם שונים משל תיכוניסט/תלמיד אוניברסיטה..

פורסם
  • מחבר

תודה, וכן אני יודע שזה בלי החבילות, אבל לא צריך אותם בינתיים (אני משתחרר מהצבא עוד שבוע, אז חשבתי לשחק קצת לפני שאני הולך לעבוד וכאלה)

בכל אופן שיחקתי בWOW לפני כשנה וחצי למשך חודש בערך (של חבר :x) והפינגים היו לפעמים ממש סבבה ולפעמים על הפנים, אז האם זה השתנה מאז?

למישהו יש נטוויז'ן וWOW?

פורסם

Mickel, המלצה שלי, אל תתחיל בכלל עם WOW חבל על הזמן שלך.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שזה יכול לגמור לי את החיים, אבל אין כמו WOW כשמשעמם ואין לך במה לשחק.. או כשאתה בבית וסתם רוצה לנוח..

בכל מקרה אולי זה לטובה שפשוט לא קניתי את זה וזהו.. אנערף..

אבל בכל זאת, אם פתאום מישהו יגיד שהפינגים ממש השתפרו ושיש לו מקסימום 200-250 ברוב שעות היממה אז אני די יקנה את זה..

;)

פורסם

אם כבר לשרוף זמן, אני הייתי ממליץ על Lineage 2.

יש גם אפשרות לשחק בחינם.

פורסם

בבזק יש חבילת גיימרים

שמה הפינגים על 100

חוץ מזה אל תתקרב לWOW , ואני לא צוחק , זה פשוט הורס תחיים

פורסם

WOW IS SATAN

גם במקל לא הייתי נוגע בזה

פורסם

היה אחד מהאזור המזרח אסייתי שמת לאחר ששיחק ללא הפסקה במשך שלושה ימים בWOW

פורסם

היה אחד מהאזור המזרח אסייתי שמת לאחר ששיחק ללא הפסקה במשך שלושה ימים בWOW

:kopfpatsch:

נו באמת, והיו כאלה ששחקו CS כמה ימים ברציפות.

זה לא אומר כלום על המשחק רק על הבן אדם הספציפי הנ"ל.

בכל מקרה, עוד מעט יוצא Warhammer Online שווה לחכות לזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים