עבור לתוכן

האם אתם יכולים להבין מעשי התאבדות?

Featured Replies

פורסם

אי אפשר להגיד שמה שהוא אמר נכון.. לא ראיתי מחקר אחד שמראה כזה קשר, וגם אם ישנו מחקר שכזה לא הייתי מסתמך עליו בעיניים עצומות.

אבל כן נערכו מחקרים שמראים שאנשים בעלי IQ גבוה במיוחד מתקשים להסתדר בחברה בעלת IQ נמוך (יחסית), בגלל היכולות האינטלגנטיות שלהם, הם מרגישים כאילו הסביבה שלהם לא מבינה אותם, וכאילו הם יותר טובים מהאנשים שמקיפים אותם.

וואו אני מרגיש ככה כמעט כל הזמן...

מה אתם אומרים? הגיע הזמן לסגור את הבאסטה?

• תגובות 75
  • צפיות 6.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיר באלק אתה נוחת לי על האוטו...

פורסם

דיר באלק אתה נוחת לי על האוטו...

רק טיפשים מתאבדים בקפיצה.

פורסם

למה? זו יופי של דרך. כל עוד אתה דואג שזה ממקום גבוה מספיק אין סיכוי להנצל, ואם זה מקום מוצלח אז גם יהיה נוף בדרך :nixweiss:

פורסם

+אפשר לעשות בורג משולש בדרך

בכל מקרה כשאתה יותר חכם, אתה רואה את הדברים בצורה יותר מקיפה לעומק, מה שנותן לך השקפה רחבה ובעצם אתה מבין כמה הכל חרא <:

פורסם

tru dat

פורסם

אי אפשר להגיד שמה שהוא אמר נכון.. לא ראיתי מחקר אחד שמראה כזה קשר, וגם אם ישנו מחקר שכזה לא הייתי מסתמך עליו בעיניים עצומות.

אבל כן נערכו מחקרים שמראים שאנשים בעלי IQ גבוה במיוחד מתקשים להסתדר בחברה בעלת IQ נמוך (יחסית), בגלל היכולות האינטלגנטיות שלהם, הם מרגישים כאילו הסביבה שלהם לא מבינה אותם, וכאילו הם יותר טובים מהאנשים שמקיפים אותם.

זה שלא ראית לא אומר שאין.

http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6V9F-4B1X4MH-4&_user=10&_rdoc=1&_fmt=&_orig=search&_sort=d&view=c&_acct=C000050221&_version=1&_urlVersion=0&_userid=10&md5=cf49d7015bbb1259f37b81e3cf0f76e1

פורסם

"... אף פעם לא היית חשוב... לא הצלחת יותר מדי בלימודים, לא היו לך הרבה חברים... יותר בסביבה של אין חברים.

החיים שלך היו אפורים. טוב לא אפורים, יותר לכיוון השחור. אפשר להגיד שלא ציפית למחר בכיליון עיניים.

ואז, פגשת אותה, סתם רצית לדעת מה השעה, אבל כשהיא ענתה לך, היית חייב להמשיך להיות איתה:

היא לא דיברה כמו כל השאר, לא היה בקול שלה זכר ל"אתה משעמם אותי אז לך מפה", היא שמה לב לפנס שיש לך בעין וגם לפצע המדמםמ על הידת והושיטה לך נייר.

התחברת איתה. אחרי חצי שנה עברתם לגור ביחד. כל יום חדש היה כמו חלום, והיית מאושר. כל עוד היית איתה... התחילו לשים לב לנוחכות שלך,אמרו לך שלום ושאלו לשלומך.

אחרי שנה שחייתם ביחד החלטת שהגיע הזמן, והחלטת להכין הפתעה. הזמנת אותה לים, לחוף מבודד, וצפית הרחב שלה בעוד שהוא מגיע לצומת האחרונה.

התחלת להוציא את הטבעת מהכיס, ואז את זה, קול התרסקות ורואה את רכב אהובתך מרוסק עם מסאית שחופרת לתוכו...

אתה רץ לשם מהר, שוכח כל דבר אחר... רק שתהייה בסדר... אתה מוצא אותה. המילים האחרונות שהיא אומרת לך הם: "אני אוהבת אותך" ואחרי רבע שעה מד"א קובעים את מותה.... אף פעם לא היית חשוב... לא הצלחת יותר מדי בלימודים, לא היו לך הרבה חברים... יותר בסביבה של אין חברים.

החיים שלך היו אפורים. טוב לא אפורים, יותר לכיוון השחור. אפשר להגיד שלא ציפית למחר בכיליון עיניים.... עכשיו כבר לא בכלל..."

במצב כזה, אני מבין טוב מאד איך מישהו יתאבד, אבל אני יבין גם אם לא. תלוי בבן האדם.

פורסם

רק טיפשים מתאבדים בקפיצה.

לאו דווקא, אפשר סתם לנסות להרים ספה עם עוד שותף, לאבד את שיווי המשקל ואז לנחות ליגאל על האוטו.

פורסם

מי שמבזבז זמן על דיכאון הוא טמבל לדעתי. כי למות אפשר תמיד ולחיות אנחנו יודעים שאפשר רק פעם אחת בנתיים. אז למה לבזבז על זה זמן ? אם רע לכם תמיד תחשבו שיכול להיות יותר גרוע. או שכבר הייתם במצב כזה ויצאתם ממנו. אני אישית חושב שמי שמתאבד ישלם על זה יותר. אם קיבלתם פה חיים אז אתם צריכים לחיות, מי שמתאבד עושה קיצור דרך והוא יוולד מחדש בתור תינוק ? נראה לי שמי שמתאבד נשאר בתור רוח רפאים בעולם הזה או סובל לנצח. אם זה היה ככה אז כל אחד היה מתאבד ונפטר מהצרות שלו ונולד מחדש.

פורסם

דכאון הוא שטף של הורמונים בגוף (או מחסור של הורמונים?), בדיוק כמו אהבה, כעס, ובעצם כל רגש.

אתה לא שולט על זה. אתה לא יכול להגיד למישהו שהוא טמבל שהוא בדכאון כי זה לא בשליטתו המלאה.

וברגע שאתה בדכאון מאד מאד קשה לצאת מזה בעצמך.

פורסם

אתם שוכחים הרבה פרטים בדרך כמו אנשים שסובלים ממחלות נפש או הפרעות למיניהם.מאנייה-דיפרסיה, בורדר-ליין,הפרעת נפש סכיזואידית, סכיזופורניה וכול מחלות ה"סכיזו" למיניהם.כאשר אומרים לבן אדם שהוא יסבול כל חייו מבורדר-ליין הוא חושב אחרת על הכול. כאשר אדם סובל מסכיזופרניה ויכול לסבול מהזיות, אנשים לא אמיתיים שרובם רודפים אחריו, קולות, פרנואידיות ברמה מטורפת, חוסר ביטחון בשום דבר שזז, מחשבות לא הגיוניות. אז מין הסתם הוא נמנה בתוך רשימה של מתאבד מתוך 7 חולים.חוסר המודעות של האנשים שכותבים שאנשים מבזבזים את זמנם על דיכאון הוא נוראי ומצביע על כמה החברה שלנו לא מודעת לכול מה שקורה. ואם לבן אדם שסובל מדיכאון קליני הייתה אפשרות להירפא הוא היה עושה זאת מזמן. אדם שחי במקום חסר תקווה בזמן שההורים שלו מתעללים בו פיזית ומינית והם בעצמם צריכים טיפול רואה את זה אחרת מבני אדם שלא חיים תחת אימה תמידית. אנשים באמת חיים ככה ומגיל קטן ככה נראים החיים שלהם. והכרתי הרבה אנשים שסבלו מהדברים האלה, ואלה דברים שעד שאתה לא נפגש איתם אישית או עם אנשים שסובלים מבעיות כאלה אז אתה לא מבין את זה ואין לך שום דעה שאתה יכול להביע במיוחד אם אתה מביע אותה כעובדה. אז בן אדם שמבזבז זמן על לכתוב שאנשים שלא סובלים בעולם, הוא טמבל לדעתי! אבל אי אפשר להאשים אותו כי הוא חי בעולם אחר מאשר האנשים שעליהם הוא מדבר.

פורסם

מי שמבזבז זמן על דיכאון הוא טמבל לדעתי. כי למות אפשר תמיד ולחיות אנחנו יודעים שאפשר רק פעם אחת בנתיים. אז למה לבזבז על זה זמן ? אם רע לכם תמיד תחשבו שיכול להיות יותר גרוע. או שכבר הייתם במצב כזה ויצאתם ממנו. אני אישית חושב שמי שמתאבד ישלם על זה יותר. אם קיבלתם פה חיים אז אתם צריכים לחיות, מי שמתאבד עושה קיצור דרך והוא יוולד מחדש בתור תינוק ? נראה לי שמי שמתאבד נשאר בתור רוח רפאים בעולם הזה או סובל לנצח. אם זה היה ככה אז כל אחד היה מתאבד ונפטר מהצרות שלו ונולד מחדש.

אחת התגובות המתנשאות, מטומטמות, טפשיות, ועלובות שראיתי באתר הזה. ברכותיי.

פורסם

אחת התגובות המתנשאות, מטומטמות, טפשיות, ועלובות שראיתי באתר הזה. ברכותיי.

I'll second that

פורסם

על זה אני אומר

ניסתרות דרכי האל

ה נותן ה לוקח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים