עבור לתוכן

בעיה| החלפתי זכרונות למחשב ישן והלוח אם נשרף...מוזר מאוד..

Featured Replies

פורסם

היי,

יש לי זכרון בבית של twinmos 512X2 667Mhz DDR2 וחיברתי אותו למחשב ישן (לפני 7 שנים...) ובהתחלה המחשב לא נדלק.. אחר כך הייתי צריך ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ואז הוא התחיל להידלק אבל התחלתי להריח ריח שרוף אז ניתקתי אותו מהחשמל ובדקתי שהכל היה מחובר כראוי... ניסיתי לחבר את הזכרון הישן אבל גם אז אותה בעיה...

אמא שלי לקחה את המחשב לטכנאי והטכנאי אמר שלוח אם שרוף.. מכיוון שהמחשב לפני 7 שנים אין כבר מה לעשות איתו... אבל אני רוצה לדעת איך זה קרה...

את הזכרון של ה-TWINMOS הוצאתי בינתיים ואני רוצה לדעת האם הוא נשרף גם?האם אני יכול לחבר אותו למחשב אחר? (אני פשוט מפחד כי אם אני מחבר אז זה למחשב חדש ויקר ואני לא רוצה שמשהו ישרף גם פה..)

מישהו מוכן להסביר לי למה כל זה קרה, איך נמנעים מזה?

אשמח לפרטים בנוגע לבעיה המוזרה הזאת...

חשוב לציין שלא הקפדתי במיוחד על הוצאת חשמל סטטי מהגוף לפני כי רק עכשיו אני יודע מזה.. אבל חיברתי הרבה פעמים זכרונות למחשבים ולא קרה כלום...

איך מוציאים חשמל סטטי מהגוף? רק נוגעים במארז מבחוץ שהמחשב דולק?

תודה.

פורסם

בהתחשב בעובדה שDDR2 יצא רק ב2003..לא נראה לי שהמחשב הישן שלך "מלפני 7 שנים" תמך בהם...

מה שמביא אותנו לעובדה שהצלחת לדחוף זיכרונות DDR2 לסלוט של DDR1/RDRAM/SDRAM אלוהים יודע איזה..

מה שמעיד על העובדה כי השתמשת בכוח מטורף..שכן ישנם פינים יעודים לכל זיכרון...

תוצאה...הלך הלוח אם..והזיכרון על הדרך...למה ? אחרי ההסבר הקצר שלי..אני מאמין שאתה מבין למה.. ;D

פורסם

זכרונות SDRAM בסטיק עצמו יש 2 ''חריצים'' ב DDR יש ''חריץ'' אחד :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

המחשב נקנה בערך לפני 7 שנים אני ממש לא בטוח כבר... אבל הזכרון נכנס לשם.. אומנם קצת יותר קצה היה להכניס אותו מאשר שאר המחשבים שהכנסתי אליהם זכרונות...

אז אין משהו לעשות בקשר לזה? 100% הלוח אם הלך? 100% הזכרונות הלכו?

תודה.

פורסם

המחשב נקנה בערך לפני 7 שנים אני ממש לא בטוח כבר... אבל הזכרון נכנס לשם.. אומנם קצת יותר קצה היה להכניס אותו מאשר שאר המחשבים שהכנסתי אליהם זכרונות...

אז אין משהו לעשות בקשר לזה? 100% הלוח אם הלך? 100% הזכרונות הלכו?

תודה.

:kopfpatsch:

כן הלכו לעולם...

פורסם

יכול להיות שפגעת רק בלוח, אבל רוב הסיכויים שגם את הזיכרון רצחת בדרך.

פורסם

יכול להיות שפגעת רק בלוח, אבל רוב הסיכויים שגם את הזיכרון רצחת בדרך.

הסיכוי שאחרי שהוא גרם לקצר (פינים שונים מעבירים מתח)..בין שני רכיבים ואחד מהם נשאר בחיים..הוא קלוש ביותר..

ובמקרה שלו..לא הייתי ממליץ עוד לנסות להתקין כלום..

פורסם

רוב הסיכויים שגמרת את הזיכרון ולא את הלוח, אני לא הייתי מנסה את זה שוב. לעולם.

פורסם
  • מחבר

לנסות מה?

ולא ניראה לי גמרתי את הזכרונות כי ניסיתי אחר כך עם הזכרון הקודם שהוא עבד איתו עד עכשיו והוא גם לא עבד...

פורסם

רוב הסיכויים שגמרת את הזיכרון ולא את הלוח, אני לא הייתי מנסה את זה שוב. לעולם.

אין סיכוי שהלוח אם נשאר בחיים אחרי דבר כזה... ;D

פורסם

תגיד לי מה הדגם של הלוח ואני אבדוק לך אם הוא מתאים לזיכרון... במקום להעריך איזה לוח זה מלפני 7 שנים..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים