פורסם 2008 ביולי 2717 שנים גם הגרסה האמריקאית נראית מאוד מבוימת ראיתי קצת אתמול סתם סדרה דבילית ומשעממת
פורסם 2008 ביולי 2717 שנים יש שם אחת מכרמיאל וכן היא כזאתי סתומה... :kopfpatsch: זאתי שעובדת בסנוקר, מוח של מטלית לחה מהההה? לא זכור לי שראיתי אותה בסנוקר. בסנוקר ממי שאני זוכר יש את אסיה, מירי(הייתה בדוגמניות) ואחת לא משו חח מה השם שלה?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מהההה? לא זכור לי שראיתי אותה בסנוקר. בסנוקר ממי שאני זוכר יש את אסיה, מירי(הייתה בדוגמניות) ואחת לא משו חח מה השם שלה? היא עבדה בסנוקר של נחום פעם הסנוקר החדש הוא זוועת עולם
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים היא עבדה בסנוקר של נחום פעם הסנוקר החדש הוא זוועת עולם ממתי יש סנוקר בכרמיאל ? ואיפה ?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים אני חייב להודות הפרק של היום דווקא נחמד בינתיים אולי בגלל שזה קליל אולי בגלל שאין לי כוח לשחק ואין לי אף דבר אחר לעשות עכשיו אבל נחמד לי ליראות את הפרק לפחות לא הגזימו אם המסחור בראלטי הזה והוא קליל מאוד
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים החלק הראשון של הפרק היה די מעניין,אני חושב שהבחור שעשה את הסלטה היה צריך לקבל חסינות אבל שיהיה אני מחכה למבחן של הבנות,יהיה מצחיק :lol: למען האמת,אם בפרק הבא זה יהיה ככה זאת תיהיה הפעם השלישית שכל פעם יוציאו את הבנות מחוסרות שכל ואת הבנים חסרי יכולות חברתיות
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים למען האמת,אם בפרק הבא זה יהיה ככה זאת תיהיה הפעם השלישית שכל פעם יוציאו את הבנות מחוסרות שכל ואת הבנים חסרי יכולות חברתיות זאת pretty much כל המטרה סביב התוכנית הזו...
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים יו זאת שרוצה להיות דוגמניתבא לי לירות בהאיך היא יכולה להיות כזאת סתומה איך?אה, וגם בגאל, גם בה אני רוצה לירות
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים מאז 2 המשימות הראשונות זה משעמם רצח למי לעזאזל אכפת את מי ינפו ? למה אין השפלות ?
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים יו זאת שרוצה להיות דוגמניתבא לי לירות בהאיך היא יכולה להיות כזאת סתומה איך?אה, וגם בגאל, גם בה אני רוצה לירותחחח בקשר לזאתי ש"חולמת להיות דוגמנית" אני מסכים איתך ב100%...היא ממש מפגרת...ובקשר להשפלות.. דווקא יש.. לא הרבה אבל יש..
פורסם 2008 ביולי 3017 שנים ממתי יש סנוקר בכרמיאל ? ואיפה ? יש באזור התעשייה סנוקר מעפן ויש ליד כל החניות של הרוסים כמו טיב טעם סופר קשת יש סנוקר מעולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.