עבור לתוכן

למה אין לי אפשרות לעשות ICS?

Featured Replies

פורסם

בlocal area connection ,מאפיינים ואחרי זה מתקדם אין לי בכלל את בחלון של הICS,

אני לא יכול לסמן V ולא כלום,

רק ההגדרה של הפיירוול מעל,ואין לי שום דרך ליצור ICS,

דרך אגב,הICS ישמש לשיתוף אקסבוקס 360 דרך מודם של מוטורולה ודרך תשתית HOT וספק 012 סמייל במהירות 1 חצי,ישנן שתי כניסות במודם,אחת USB ואחת רשת,האם אני יוכל לחבר את ה360 דרך רשת ואת המחשב דרך USB?

והנה התמונה שמתארת את החלון קונפיגורציה:

http://www.zix.co.il/viewer.php?id=899103371.JPG

http://www.zix.co.il/images/z-899103371.JPG

208165693.JPG

פורסם

תנסה ללחוץ לחצן ימני על התקשרות החיוג שלך , אולי שם תמצא את השיתוף (ICS) .

סמן V במקומות הנידרשים וצא לדרך .

הכתובת של כרטיס הרשת שלך תשתנה ל 192.168.0.1

אם אתה מחבר את המחשב ל USB אתה תקבל כתובת של 172.... מהכבלים .

אם אתה מחבר את ה XBOX שלך למודם ביצאת רשת גם תקבל כתובת 172....מהכבלים .

אם אתה מחובר באופן קבוע מצד ספק האינטרנט שלך חיבור שאינו מצריך שימוש בחייגן , אז ה XBOX שלך יקבל גישה לאינטרנט וגם ה PC שלך .

אם אתה מחובר בחייגן אז המחשב שלך יצטרך לחייג לאינטרנט וגם ה XBOX ( אני לא יודע אם הוא מסוגל לבצע חיוג ) .

פתרון פשוט הוא : קנה ראוטר קווי או אלחוטי . חבר את ה PC ואת ה XBOX לראוטר . את מודם הכבלים חבר לראוטר והגדר חייגן בממשק הראוטר .

בהצלחה .

פורסם

דבר ראשון, תערוך בבקשה את הכותרת של הדיון ע"י עריכת ההודעה הראשונה בו, ותוריד משם את כל ה

"עזרה, בבקשה, די דחוף" - זה לא ממש מקובל כאן ואפילו נוגד את חוקי הפורום, אז לערוך את זה החוצה בבקשה.

עכשיו, בנוגע לבעיה:

למה שתהיה לך אפשרות לעשות ICS? אין לך שני ממשקי רשת...

בשביל ICS אתה זקוק לשני ממשקי רשת (שני חיבורים פיזיים שמוגדרים במחשב כממשק רשת - Local area connection)

כרגע יש לך רק אחד כזה (וחייגן שמחייג דרך הממשק הזה לספקית שלך) אז מן הסתם שאין לך "לאן" לשתף את החיבור,

כי לא קיים חיבור רשת נוסף שאליו אתה יכול לשתף את החיבור הקיים.

בשביל לעשות את מה שאתה רוצה, אתה צריך:

1. לחבר את המודם למחשב ב USB ולהתקין את הדרייבר של המודם על המחשב.

(התקנת הדרייבר תיצור לך ממשק רשת נוסף - Local area connection נוסף לזה שכבר יש לך

מכיוון שהדרייבר בעצם "עובד" על מערכת ההפעלה שלך, ואומר לה שחיבור ה USB הוא כרטיס רשת לכל דבר

בלי דרייבר, לא יהיה ממשק רשת, ולא תוכל להתחבר לאינטרנט).

אחרי שהתקנת את הדרייבר, וידאת שהמודם מחובר ב USB (ולא עם כבל רשת!) ושאתה מצליח להתחבר בצורה תקינה לאינטרנט

וכרגע בחיבורי הרשת יש לך 3 חיבורים - ממשק ה USB של המודם, ממשק כרטיס הרשת (עם X אדום שאומר "כבל רשת מנותק"

כי באמת לא מחובר כלום לכרטיס הרשת כרגע) והחייגן של הספקית.

הצעדים הבאים הם:

2. לחבר את ה XBOX בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב.

3. לשתף את החייגן של ספקית האינטרנט כפי שמתואר בדיון השאלות הנפוצות תחת הקישור שמסביר על ICS

מכיון שעכשיו באמת יש ממשק נוסף, כן תופיע לך האפשרות ל ICS במאפייני החייגן, ולא תהיה בעיה לשתף את האינטרנט.

התהליך הזה יעניק לממשק הרשת שלך כתובת IP שהיא 192.168.0.1

4. ל XBOX תגדיר באופן ידני במסך הגדרות הרשת שלו IP מאותה רשת, למשל 192.168.0.2

ושער ברירת מחדל (default gateway) שהוא ה IP של המחשב המשתף (192.168.0.1)

ו DNSים של הספקית שלך. (ה DNS הראשון יכול להיות 192.168.0.1 והשני של הספקית, או שניהם של הספקית).

מרגע זה הוא יהיה מחובר לאינטרנט.

עכשיו, מכיוון שאתה מאחורי מחשב "שרת", תצטרך להפנות פורטים במחשב הראשי אל ה XBOX, במידה וישנם שירותים שדורשים זאת.

את זה אפשר לעשות דרך חומת האש של מערכת ההפעלה.

כל זה יעבוד (אין סיבה שלא) אבל בהחלט מומלץ יותר לרכוש נתב פשוט ב 200 ש"ח ולסגור עניין.

פורסם
  • מחבר

תודה מאוד לכולם,

ממש תודה,

אני יעשה את כל זה היום אחרי שאני ייסע לאסוף את הדיסק התקנה של המודם בUSB,

תודה רבה.

פורסם

למה לאסוף דיסק התקנה? אתה יכול להוריד את הדרייבר של המודם שלך כאן:

http://speed.hot.net.il/script/drivers.asp

פשוט בחר בדגם של המודם שלך, הורד את הדרייבר ותוכל להתקין אותו, אין צורך בדיסק.

(אם דיברת עם נציג הוט והוא לא אמר לך את זה, ובמקום זה שלח אותך לקחת דיסק, צריך להרוג אותו..)

פורסם
  • מחבר

למה לאסוף דיסק התקנה? אתה יכול להוריד את הדרייבר של המודם שלך כאן:

http://speed.hot.net.il/script/drivers.asp

פשוט בחר בדגם של המודם שלך, הורד את הדרייבר ותוכל להתקין אותו, אין צורך בדיסק.

(אם דיברת עם נציג הוט והוא לא אמר לך את זה, ובמקום זה שלח אותך לקחת דיסק, צריך להרוג אותו..)

זה מה שאמרו לי,

כנראה רוצים עוד כמה גרושים....[br]פורסם בתאריך: 24.07.2008 בשעה 11:47:38

דבר ראשון, תערוך בבקשה את הכותרת של הדיון ע"י עריכת ההודעה הראשונה בו, ותוריד משם את כל ה

"עזרה, בבקשה, די דחוף" - זה לא ממש מקובל כאן ואפילו נוגד את חוקי הפורום, אז לערוך את זה החוצה בבקשה.

עכשיו, בנוגע לבעיה:

למה שתהיה לך אפשרות לעשות ICS? אין לך שני ממשקי רשת...

בשביל ICS אתה זקוק לשני ממשקי רשת (שני חיבורים פיזיים שמוגדרים במחשב כממשק רשת - Local area connection)

כרגע יש לך רק אחד כזה (וחייגן שמחייג דרך הממשק הזה לספקית שלך) אז מן הסתם שאין לך "לאן" לשתף את החיבור,

כי לא קיים חיבור רשת נוסף שאליו אתה יכול לשתף את החיבור הקיים.

בשביל לעשות את מה שאתה רוצה, אתה צריך:

1. לחבר את המודם למחשב ב USB ולהתקין את הדרייבר של המודם על המחשב.

(התקנת הדרייבר תיצור לך ממשק רשת נוסף - Local area connection נוסף לזה שכבר יש לך

מכיוון שהדרייבר בעצם "עובד" על מערכת ההפעלה שלך, ואומר לה שחיבור ה USB הוא כרטיס רשת לכל דבר

בלי דרייבר, לא יהיה ממשק רשת, ולא תוכל להתחבר לאינטרנט).

אחרי שהתקנת את הדרייבר, וידאת שהמודם מחובר ב USB (ולא עם כבל רשת!) ושאתה מצליח להתחבר בצורה תקינה לאינטרנט

וכרגע בחיבורי הרשת יש לך 3 חיבורים - ממשק ה USB של המודם, ממשק כרטיס הרשת (עם X אדום שאומר "כבל רשת מנותק"

כי באמת לא מחובר כלום לכרטיס הרשת כרגע) והחייגן של הספקית.

הצעדים הבאים הם:

2. לחבר את ה XBOX בכבל רשת לכרטיס הרשת במחשב.

3. לשתף את החייגן של ספקית האינטרנט כפי שמתואר בדיון השאלות הנפוצות תחת הקישור שמסביר על ICS

מכיון שעכשיו באמת יש ממשק נוסף, כן תופיע לך האפשרות ל ICS במאפייני החייגן, ולא תהיה בעיה לשתף את האינטרנט.

התהליך הזה יעניק לממשק הרשת שלך כתובת IP שהיא 192.168.0.1

4. ל XBOX תגדיר באופן ידני במסך הגדרות הרשת שלו IP מאותה רשת, למשל 192.168.0.2

ושער ברירת מחדל (default gateway) שהוא ה IP של המחשב המשתף (192.168.0.1)

ו DNSים של הספקית שלך. (ה DNS הראשון יכול להיות 192.168.0.1 והשני של הספקית, או שניהם של הספקית).

מרגע זה הוא יהיה מחובר לאינטרנט.

עכשיו, מכיוון שאתה מאחורי מחשב "שרת", תצטרך להפנות פורטים במחשב הראשי אל ה XBOX, במידה וישנם שירותים שדורשים זאת.

את זה אפשר לעשות דרך חומת האש של מערכת ההפעלה.

כל זה יעבוד (אין סיבה שלא) אבל בהחלט מומלץ יותר לרכוש נתב פשוט ב 200 ש"ח ולסגור עניין.

איך אני יודע מה הDNSים של הספק שלי(תשתית HOT וספק 012 סמייל)?

פורסם

את ה DNSים של 012 אתה יכול למצוא כאן:

http://www.netcheif.com/Articles/BrdBandDefs/BrdBandDefs.htm#GL

212.117.129.3

212.117.128.6

ניסית את התהליך? ה XBOX מחובר לאינטרנט? או שעדיין לא?

(אגב, גם הקטע של לצטט את מי שהגיב מעליך, מיותר (לגמרי) ונוגד את חוקי הפורומים שלנו ;) דע להבא)

פורסם
  • מחבר

נכשל לי הDNS,איפה להגדיר אותם,

בכרטיס רשת או במודם USB?

נ.ב:נכשל לי בDNS באקסבוקס,האינטרנט עובד

פורסם

את ה DNSים אתה מגדיר על ה XBOX, לא במחשב.

פורסם
  • מחבר

את ה DNSים אתה מגדיר על ה XBOX, לא במחשב.

אני מתכוון בחיבורים במחשב איפה אני מגדיר DNS,באיזה LOCAL AREA CONNECTION,בזה של המודם או בזה של הכרטיס רשת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים