פורסם 2008 ביולי 2317 שנים פעם ראשונה מזה הרבה זמן שהוא שולח לי BSODשיחקתי אובליביון ופתאום הוא קפא לגמריאחרי איזה 3-4 דקות של קיפאון הוא מתכווץ לשולחן עבודהומראה לי שגיאה של שלח/אל תשלח של ה MSNאני לוחץ CTRL+ALT+DELאחרי שנה יוצא לי שגיאה שמנהל המשימות לא יכול היה להפתח אני לוחץ אוקי ועוד פעם הוא קפאאחרי איזה עוד 2-3 דקות BSODאחרי הריסט אני בוחר בתפריט של ש GRUB את האפשרות של ווינדוסוהוא שולח לי איזה שגיאה שםנמאס לי אז הוצאתי את הדיסק של לינוקס ועשיתי FIXBOOTעכשיו הסתדר הווינדוס (בנתיים, מי יודע מתי יבוא עוד איזה BSOD נחמד)מישהו יודע ממה יכולה לבוא הבעיה?
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים אף אחד לא יודע, כי אף אחד פה לא נביא.אם היית מצלם את השגיאות \ כותב אותן פה במדוייק, אולי היו יודעים.
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר איך אתה רוצה שאני יצלם BSOD עם מצלמה?איפה נשמר הלוג של כל השגיאות האלה?
פורסם 2008 ביולי 2317 שנים מחבר נראה לי זה בעיה בHDDכל כמה דקות הוא היה עושה לי ריסטעכשיו הוא בכלל לא עולהאני מנסה לתקן אותו עם הדיסק של הווינדוס לא עובדשאני מנסה להתחבר להתקנה של הווינדוס הוא עושה ריסטעשיתי MEMSTEST לאיזה חצי שעה (אני יודע שזה לא מספיק אבל בכל זאת....) ולא יצא שום שגיאהעכשיו הורדתי את התוכנה מהאתר של WDעשיתי סריקה מהירה ולא מצא כלוםעכשיו זה עושה סריקה מלאה עוד איזה שעה זה יגמור
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר טוב הסריקות גמרו ולא נמצא שום שגיאה מאוד מוזר אני מקבל את השגיאה הזאת: C:\windows\system32\config\system missing or corrupt מצאתי בגוגל איזה אתר שנותן כמה פתרונות ומסביר מה לעשות ניסיתי להעתיק קובץ מהתקיה של ה SYSTEM RESTORE לתוך התקיה של הקובץ החסר אבל עדיין לא עובד אני עכשיו מוריד LIVE CD של KNOPPIX 5.0 עוד 5 שעות זה יגמור איזה כיף מישהו יכול להציע לי פתרון אחר? אני רק רוצה לשמור את כל הדברים שלי ואני יוכל להתקין WIN חדש לא מפריע לי לפרמט אני רק רוצה להעביר את הקבצים שלי למחיצה השניה שלי
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר ניסיתילא עובדגם FIXBOOT וגם FIXMBRלא עושה כלוםמצאתי עכשיו תוכנה שמסדרת מחיצות פגומותקוראים לה PARTITION TABLE DOCTORאני עכשיו יריץ אותה נראה אם זה עובד עריכה:התוכנה הזאת לא סידרה כלוםכתוב בסוף שהיא סיימה בהצלחה וסידרה את המחיצה הפגומה אבל עדייןלא עולה הווינדוסאני ינסה להתקין ווינדוס שני בדיסק אחר ואולי ככה לגשת לקבצים בדיסק הראשון, לשמור אותם ואז לפרמט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.