עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על MSI WIND

Featured Replies

פורסם

שלום, חברי הפורום!

אני מחפש לקנות לפטופ, וניתקלתי בדגם הנ"ל בזמן ששוטטתי באינטרנט ואומרים שהוא מומלץ מאד!

אני אקנה את גרסת ה-6 תאים (כך שזמן הסוללה לא יהיה בעייתי!)

(אני קונה בארה"ב)

השימושים שלי יהיו :

1. Office ו - Open Office

2. אינטרנט

3. משחקים פשוטים (Red Alert 2 ו- Defcon)

4. סרטים ב - DIVX

5. צפייה בתכנים של של 720p (אם צריך, ישנה אפשרות לקנות coreavc)

שאלות :

1. איך הוא יתפקד בשימושים הנ"ל?

2. האם נוח לסחוב אותו בתיק?

3. האם גודל המסך מגביל אותכם בצורה כלשהי?

4. האם גודל המקלדת או הtrackpad מגביל אותכם בצורה כלשהי?

5. איך הקליטה של האינטרנט האלחוטי?

6. האם מומלץ להגדיל את ה ram?

7. האם צריך לקנות לו dvd drive חיצוני? האם ישנן אלטרנטיבות ראויות אשר יכולות להחליף קניה זו?

8. האם אתם נהנים מהשימוש בו?

תודה רבה מראש לעונים :yelclap::)

פורסם

ראיתי שלא ענו לך עד כה... רוצה לציין שאין לי אותו ולא ראיתי את המחשב פיסית, אבל ראיתי וקראתי המון ביקורות עליו ויכול לתת לך את הרושם הכללי שלי:

1. במשחקים שציינת הוא יהיה סביר ברמה גבולית (יכול להריץ גם Warcraft3 עם קצת האטות פה ושם), סרטים של 720p יהיו בעיות עם קידודים שונים (באחת הסקירות ציינו שהוא נאבק לפעמים אז לצורך זה הוא לא אידיאלי).

2. בתיק לא תהיה לך בעיה לסחוב אותו, הוא קטן, כמו ספר, ועם ריפוד לא רואה בעיה (זכור שהוא מכיל דיסק קשיח ואסור שיפעל בזמן שינוע).

3. לא יכול לענות לך, אבך אומרים שמ-9" זה כבר מספיק נוח.

4. מדברים שהכפתורים של המשטח עכבר לא נוחים כי זה בעצם כפתור אחד, המקלדת נוחה כמו בניידים בגודל רגיל, כמובן שמקלדת אמיתית יותר נוחה.

5. על הקליטה אמרו שהיא בינונית, והרמה שלה נמוכה במקצת מאשר במחשבים אחרים.

6. אם אתה הולך להתקין ויסטה אז אתה חייב 2 ג'יגה, מקרה אחר שבו 2 יעזרו זה כאשר תשתמש בקשיח בתור זיכרון וירטואלי (הרי 1 ג'יגה לא יספיקו תמיד) אז במקרה הזה 2 ג'יגה יסייעו למהירות.

7. אתה צריך לקנות DVD חיצוני אם אתה רוצה להשתמש בדיסק לצורך שחזור. אבל לשאר המקרים אתה יכול להשתמש בכונני פלאש לסוגיו, מאמין שיש התקנות XP שעובדות מתוך זיכרון פלאש.

8. לא יכול לענות לך, ולצורך זה אחרים גם לא יוכלו כי מדובר במחשב חדש ומי שקונה סביר שיתלהב ממנו כמה חודשים.

פורסם

6. אם אתה הולך להתקין ויסטה אז אתה חייב 2 ג'יגה, מקרה אחר שבו 2 יעזרו זה כאשר תשתמש בקשיח בתור זיכרון וירטואלי (הרי 1 ג'יגה לא יספיקו תמיד) אז במקרה הזה 2 ג'יגה יסייעו למהירות.

ביקורת מעניינת בנושא מבית NotebookReview:

http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=4505

פורסם

כן מאוד מעניין, כבר חשבתי שזו ביקורת מזוייפת.. בדקתי עוד ביקורות באתר ונראה שזה בסדר.

בכל מקום אחר ציינו שויסטה איטית יותר, מעמיסה יותר, כבדה יותר, וכמובן יקרה יותר...

בכל אופן, ויסטה דורשת 2 ג'יגה זיכרון.

פורסם

כן מאוד מעניין, כבר חשבתי שזו ביקורת מזוייפת.. בדקתי עוד ביקורות באתר ונראה שזה בסדר.

בכל מקום אחר ציינו שויסטה איטית יותר, מעמיסה יותר, כבדה יותר, וכמובן יקרה יותר...

ביקורת מזויפת? לא נראה לי. זה נכתב על ידי Kevin, אחד ה- Site Admin של NotebookReview. קשה לי להאמין שהמנהלים של אתר עם מוניטין וסדר גודל כמו NBR יפרסמו ביקורת מזויפת (במיוחד לאור העובדה שכל יצרניות הלפטופים הגדולות עוקבות בוודאי אחרי המתפרסם באתר).

יכול להיות שהתוצאות המוזרות נובעות מבעית בהגדרות של XP אבל זו בהחלט תופעה תמוהה. באתרים אחרים ההרצה של ויסטה על WIND הלכה פחות חלק. אולי זה נובע מגרסאות שעברו tweaking מוצלח.

פורסם

tgolin תרגע, אמרתי שלרגע חשבתי שזה מזויף.

פורסם

tgolin תרגע, אמרתי שלרגע חשבתי שזה מזויף.

זה תרגעי לא תרגע. ואני לחלוטין רגועה. לכן ציינתי (ברוגע מוחלט) את הסיבות בגינן אני לא סבורה שמדובר בביקורת מזויפת. פשוט חיזקתי את מה שאמרת בקשר לאתר וניסיתי לפתח שיחה ידידותית בנוגע לביקורת עליה דובר, באמת שאין צורך בתגובה אגרסיבית.

ממש לא היתה כאן שום פגיעה או נסיון פגיעה באגו שלך. :)

פורסם

יש היום הרבה מחשבים כאלו כמו ה HP 2133, ה ASUS EEE החדשים וגדולים ועוד כמה...

פורסם

יש היום הרבה מחשבים כאלו כמו ה HP 2133, ה ASUS EEE החדשים וגדולים ועוד כמה...

HP 2133 די כישלון. המעבד החלש, המחיר היקר (מאוד), ויסטה שמאטה את כל העניין, 512 מ"ב זיכרון לגרסה הזולה... זה לא שווה את זה. בסוף אתה מקבל משקולת נייר יפה :smile1:

שיורידו את המחיר ל-500$, ישימו מעבד Atom, ובנוסף אפשרות לקנות אותו עם 1GB (במחיר הזה), ואז הוא באמת אחד הטובים.

פורסם

HP 2133 די כישלון. המעבד החלש, המחיר היקר (מאוד), ויסטה שמאטה את כל העניין, 512 מ"ב זיכרון לגרסה הזולה... זה לא שווה את זה. בסוף אתה מקבל משקולת נייר יפה :smile1:

צודק, זה ממש לא ברור מה עבר ל-HP בראש. הם השקיעו בבניה מוצלחת, עיצוב ומסך מדהים ודפקו את כל הפוטנציאל עם מפרט מסרס לחלוטין. ממש מרגישים את הפעולה הסופר איטית אפילו בשימוש מאד בסיסי במחשב. לא הייתי קונה בקונפיגורציה הנוכחית.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

אבל אני אשמח להתייחסויות שיהיו יותר רלוונטיות לנושא של הפוסט, וגם לחוות דעת על המחשב הנ"ל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים