עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתעבוד לצד הZERO CONFIGURATION

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לאפשר במחשב נייד שמשתמשים בו כמה אנשים שימוש ברשת אלחוטית מאובטחת, אבל אני מעוניין שרק חלק

מהאנשים יוכלו להשתמש בה. מסיבות אלו ואחרות אני לא יכול לתת את הסיסמה של הרשת לאנשים שמשתמשים בה כך

שאני צריך רעיון אחר.

חשבתי להשתמש בתוכנה מוגנת סיסמה אחרת (כמו שמגיע עם כרטיסי רשת USB למשל) שתקשר את המחשב לרשת

האלחוטית הנ"ל וכל שאר המשתמשים ישתמשו בZERO CONFIGURATION. יש למישהו רעיונות?

פורסם
  • מחבר

הקפצה. אני ממש צריך דרך לפתור את זה. הבעיה במילים פשוטות יותר: כיצד לאפשר לאנשים מסויימים אפשרות להתחבר

לרשת מאובטחת ולא לאנשים אחרים שעובדים על אותו מחשב, בלי לתת להם את סיסמת הרשת האלחוטית.

פורסם

הם עובדים על אותו פרופיל?

כי אם זה פרופילים שונים על אותו מחשב, אז אני לא בטוח שה- WZC שומר ססמאות בין פרופילים.

פורסם
  • מחבר

הם עובדים על אותו פרופיל?

כי אם זה פרופילים שונים על אותו מחשב, אז אני לא בטוח שה- WZC שומר ססמאות בין פרופילים.

לצערי כן, אחרת זה היה הרבה יותר פשוט. MULTICORE - אם הבנתי נכון הפתרון שלך נוגע לGROUP POLICY דבר שלא

יעזור כי הם עובדים על אותו פרופיל, כאמור. הפתרון היחיד שחשבתי עליו היא תוכנת צד שלישי (אתם יודעים מה, אפילו לא

מוגנת סיסמה) שישתמש בה מי שרוצה להתחבר, והשאר ישתמשו בWZC. אם יש לכם פתרון טוב יותר אשמח מאוד לשמוע.

פורסם

עד כמה שידוע לי זה בלתי אפשרי. הסיבה היא שהWZC ותוכנה צד שלישי (כל כרטיס יבוא עם אחת) משתמשות באותו API (ממשק למערכת הפעלה) בוינדוס שמאפשר את השימוש בכרטיס האלחוטי תחת מערכת ההפעלה. הן פשוט יתנגשו אחת בשניה. אתה חייב להשתמש או בזה או בזה.

הפיתרון היחיד הוא לעבוד עם משתמשים שונים בוינדוס. לא צריך הרבה, שניים מספיקים - אחד לכל קבוצת משתמשים.

פורסם
  • מחבר

זה אפשרי בוודאות עם כרטיסי USB חיצוניים. אולי לא הסברתי את עצמי טוב מספיק. כאשר מישהו שצריך להתחבר לרשת

המאובטחת הוא מפעיל את התוכנה החיצונית (שלוקחת את השליטה מהWZC כמובן) ומתחבר. כאשר הוא מסיים, הוא

יוצא מהתוכנה והשליטה חוזרת לWZC. לצערי ריבוי משתמשים הוא לא אפשרות,כרגע.

פורסם
  • מחבר

הקפצה

ברוב יאושי, פתחתי USER נוסף ו... נאדה, גם הUSER החדש מתחבר אוטומטית לרשת. מסתבר שהWZC כן משותף בין

הUSERים. אני כבר מתחיל להתייאש. יש עוד רעיון שלא ניסיתי?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים