עבור לתוכן

בבקשה לקרוא ... אני צריך טיפים...{רמקולים}

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון לקנות רמקולים מאנגליה , דרך קרובי משפחה שנוסעים עוד שבועיים.

הבעייה היא שעל רמקולים משלמים 70% מכס ! :\

מישהו ניסה משהו דומה בעבר ? איך אני מכניס את הרמקולים (4 + סאב וופר) לארץ מבלי להצהיר או לשלם מכס ?

פורסם

שיכניסו במזוודה לא ישימו לב מניסיון

אחי הכניס מערכת עם רמקולים בלי שיראו וחבר שלי הכניס 5 רמקולים פלוס סאב .

אפשרי ובטוח.!

פורסם

אני חושב ההתרד הזה צועק, פורום כללי.

מנהלים, לשיפוטכם".

ולענין, אין לי מושג אבל אני יודע על אנשים שהכניסו רמקולים בלי לשלם אגורה, קליפש 4.1

(דיסקמן) אני לא היתי בחול ( :'()אבל השנה לבוסטון, כנראה... ;D

פורסם
שיכניסו במזוודה לא ישימו לב מניסיון

אחי הכניס מערכת עם רמקולים בלי שיראו וחבר שלי הכניס 5 רמקולים פלוס סאב .

אפשרי ובטוח.!

100 איש יכולים להכניס בלי להידפק, והבן אדם ה 101 יכול להיתפס ולהידפק.

בעיקרון סומכים על הבן אדם, שאם הוא הביא משהו שחייב במכס הוא יעבור במסלול האדום.

אבל לא כולם עוברים ומדי פעם לוקחים אדם שעבר במסלול הירוק לבדיקה ואם הוא נתפס מבריח משהו

הוא משלם את מלוא המכס + מע"מ +קנס!!!!

פורסם

טוב, אם קרובי המשפחה שלך גרים באנגליה, אז ממש (אבל ממש) לא מומלץ לקנות את הpromedia מהסיבה

הפשוטה שהמחיר שם גבוה משמעותית מהמחיר בארה"ב (אפילו שיבואנים בארץ מגדירים מחדש את המושג "גבוה משמעותית"

פעם אחר פעם...)

אבל לא הכל אבוד - ל-Videologic יש סט 4.1 שנקרא sirocco crossfire שאמור להיות אפילו יותר

טוב מהפרומדיה (כל זה מביקורות, לא שמעתי אף אחד מהרמקולים הנל).

ממה שהבנתי מביקורות ומעדויות של אנשים, הרמקולים האלה פשוט נוזלים איכות ( טוב, בשביל רמקולים למחשב...)

ומה שחשוב - הם מיוצרים ב-UK אז המחיר אמור להיות אכיל.

פורסם
  • מחבר

ה crossfire אלה בדיוק הרמקולים שאני רוצה להביא..

השאלה היא אם כדאי לקחת סיכון ....

פורסם

אני עשיתי דבר אחר עם מצלמת ווידאו.

לקחתי מצלמה ישנה ומקולקלת ונסעתי איתה לחו"ל לפני שיצאתי הצהרתי על זה שאני יוצא עם מצלמה.

קניתי שם מצלמה וזרקתי את הישנה, הוצאתי את החדשה מהקופסה ובאתי איתה ככה. (לפני שאתה יוצא אתה חותם על מסמך עם הפרטים על מה שאתה יוצא איתו כדי לא לשלם מכס בכניסה. שיכתבו את הדגם של הרמקולי שהם הולכים לקנות, במיוחד אם אתה יודע מה אתה רוצה.).

זה עובד מניסיון. ;D, עכשיו כל מה שיש לך לעשות זה למצוא רמקולים ישנים.

פורסם

דוד שלי עבר במכס שהוא חזר מארה"ב בדיוק יומיים אחרי שסיימו את השביתה

הוא בדיוק הביא לי מיני דיסק אז הוא עבר ככה באיזי בירוק בלי לצהיר כלום

התמזל מזלי ולא תפסו אותו...

פורסם

מה הקשר למינידיסק?

אתה יודע

יש קצת הבדל בגודל של מינידיסק לגודל של רמקולים (במיוחד כשהם ארוזים טוב שלא יידפקו בטיסה, מה שלא צריך לעשות למינידיסק)...

בקשר למכס

או שתהמר או שתקנה בארץ... אין דרך בטוחה...

פורסם
  • מחבר

se7en , זה נשמע לי קצת מסובך... וגם אין לי כל כך רמקולים מקולקלים , וזה סתם טרטור... אני רוצה לקנות 4 פלוס סאב.

המקסימום שאני יכול להביא להם זה 2 מקולקלים , לא בטוח שזה יעבוד.

עוד דבר ...

דיברתם על מצלמת ווידאו ומיני דיסק , שני דברים שלא בעיה להכניס לארץ כי הם שוקלים פחות מקילו ! והגודל שלהם הוא מזערי.

עכשיו תדמיינו 4 או 5 רמקולים , כל אחד בגודל של מצלמת ווידאו, וסאב וופר , שגדול בערך כמו מארז של מחשב, ושוקל בערך 10 קילו.

זה קצת יותר מסובך :\

יש עוד הצעות ?

פורסם

תעביר חלק חלק

פעם כמה רמקולים ופעם שנייה..

פורסם

אתה יכול לפזר את זה

שים את הסאב ועוד רמקול או שתיים על התיק שאתה לוקח איתך למטוס מניסיון הם לא ישימו לב ותנסה לשים במזוודה ככה מתחת לכמה בגדים איזה שתי רמקולים יהיה טוב אל תדאג.

פורסם

אתה תמיד יכול לפרק אותם ולהביא אותם בחלקים קטנים... אפילו תפרק אותם תרתי משמע אם צריך...

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף שלא ... בטח לא כשמדובר במוצר שעולה כמה מאוד דולרים , ובמקרה הזה , פאונדים...

עוד הצעות יתקבלו בברכה :)

למרות שהרעיון של לשים בכל תיק רמקול אחר דווקא נשמע הכי הגיוני . השאלה מה עם _הסאב וופר_ , 10 קילו ... אותו צריך לשים במזוודה אחרת ולהעלות אותה עם שאר המזוודות , ואז מספיק שהוא מקבל מכה קטנה על כל פעם שהם זורקים את המזוודות , והוא יכול להתקלקל , או משהו כזה . :\

פורסם

תשמע סיפור:

לפני בערך חודש בן דוד שלי נסע לארה"ב בניסיון להשתקע שם, זה לא כל כך הלך לו אז הוא החליט לחזור.

לפני שהוא חזר הוא קנה מערכת לאוטו שזה כולל 4 רמקולים מגבר ועוד כמה אביזרים.

ארז הכל במזוודות ונסע, כמובן שהוא החליט לא לשלם מכס אז הוא עבר במסלול הירוק, בבדיקה ראשונית

של אנשי המכס הם לא גילו שום דבר, אבל איך שהוא החליט ללכת, איש המכס קרא לו לבדיקה שנייה, ביקש

ממנו לפתוח את התיק ולערוך חיפוש, ומה הוא מוצא שם אם לא מערכת שלמה לרכב! ומכיוון שזהו במסלול הירוק

הוא צפוי לקבל כפל קנס, אז איש המכס ביקש ממנו לשלם, אז מה הוא אמר לו?

בביקור שלו הוא היה כמה ימים אמל אחיו שכבר חי בארה"ב כמה שנים, אז הוא אמר לאיש המכס שאחיו הביא לו

את המערכת בתור מתנה ליומהולדת, ולא היה לו מושג שהוא הולך לתת לו כזאת מתנה יקרה...

איש המכס ביקש ממנו לחכות ושייתן לו לברר זאת עם הממונה עליו, בן דוד שלי כבר נלחץ שהוא ישלם פי 2 מערך המוצר

שזה בערך 1400 דולר, בקיצור איש המכס חזר ואמר לו שזה בסדר והוא יכול ללכת... ;D

לשיפוטך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים