עבור לתוכן

קונה מחשב נייד בשיקגו (ארה"ב) בסביבות 1000 דולר בשביל רק עריכה גרפית (תמונות)

Featured Replies

פורסם

בגדול הכותרת אומרת הכל

אמרו לי שעדיף לעבוד עם מסכים כמה שיותר גדולים ב RATIO של 4:3 . ממה שהבנתי הכי גדול זה 16"

בנוסף אמרו לי שcore 2 duo זה המעבד שהכי שווה לקנות. כמובן כמה שיותר RAM ו HD (משהו כמו 3GB+ ו 160GB+)

מה שהכי משתלם.

אם אתם חושבים שבשביל עריכת תמונות חלק מהדברים לא הכרחיים אנא ציינו זו. אני רוצה את המחשב הכי משתלם למטרה הספציפית הזו.

תודה מראש.

פורסם

הכי גדול שתמצא ביחס 4:3 זה 15" וגם זה כבר בקושי תמצא. לדעתי זה לא כ"כ עקרוני ולא שווה להתאמץ במיוחד בשביל המסך.

יש הרבה דברים שאפשר להציע. מבחינת מעבד, זיכרון וגודל הארד דיסק לא תהיה לך בעיה להיכנס בתקציב.

האם חשוב לך שטח עבודה גדול (כלומר רזולוציה גבוהה)? באיזו רזולוציה אתה רגיל לעבוד?

האם ניידות חשובה לך? משקל/זמן סוללה?

פורסם

מה בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "עריכת תמונות"? האם אתה גרפיקאי? מישהו שעוסק בתחום בצורה מקצועית? או האם הכוונה לעריכה בפוטושופ של התמונות המשפחתיות?

פורסם
  • מחבר

משקל וזמן סוללה לא חשוב אך שטח עבודה גדול ורזולוציות גדולות כן.

ובקשר לעריכה של תמונות. עריכה מקצועית.

אהההמממ...

בגדול זה הולך ככה.

ידידה שלי שעוסקת בעריכה גרפית של תמונות בצורה מקצועית שיכנעה ציירת בת 50~ להתחיל לעסוק בגרפיקה ממחושבת....

מה שקורה זה שאף פעם בחיים לא היה לציירת מחשב והסיבה היחידה למחשב זה גרפיקה של תמונות..

למחשב צריכה להיות האופציה לעריכת תמונות בצורה מקצועית למקרה שהיא תרצה ללכת לקורס או משהו בסגנון.

המחשב הזה אמור להיות במקום מחשב שולחני לכן הניידות וכו' לא משנים. במקרה היא נוסעת ל ארה"ב אז היא תקנה שם.

מה שאני צריך זה דגם של מחשב נישא שיספק את צרכיה ואני פשוט אוכל לומר לה את הדגם ולגמור אם זה.

תודה מראש.

פורסם

הייתי מציע להתביית על איזשהו מסך 15.4" עם רזולוציה של WSXGA+ שזה אומר 1680x1050.

ספציפית, ה-Thinkpad T61p הוא מעולה. סביר להניח שיחרוג במעט מהתקציב, אבל שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

אההמ.. זה עולה מינימום 1800 דולר... הרבה מעבר לתקציב. משהו בסביבות 1000 דולר בבקשה.

פורסם

אההמ.. זה עולה מינימום 1800 דולר... הרבה מעבר לתקציב. משהו בסביבות 1000 דולר בבקשה.

ממש לא. מאיפה המחיר הזה? תבדוק באתר של לנובו.

פורסם

סליחה, התכוונתי ל-T61, לא ל-T61p.

פורסם
  • מחבר

ממה שאני רואה המסך של המחשב הזה הוא 14.1 אינצ', זה דיי קטן..

אתה בטוח שהתיחסת אליו? אם כן, במה הוא יותר טוב ממחשבים אחרים של נגיד 17 אינצ'?

בגדול, אני מחפש מחשב רק לגרפיקה, וממה שאמרו לי שטח עבודה גדל זה מאוד חיוני, בנוסף שחדות והצבעים של המסך.

אם אפשר לקבל דגם של מחשב עם מסך יותר טוב?

פורסם

יש T61 גם ב-14" וגם ב-15.4". אבל ה-15.4" הוא רק רחב. אתה עדיין נעול על מסך 4:3?

אל תשכח שאנחנו מדברים כאן על מחשב נייד. מחשב נייד לרוב ככל שהוא קטן יותר - זה טוב יותר. אני לא יכול להתייחס ברצינות לשום מחשב שמתיימר להיקרא "נייד" עם מסך 17". ומאיפה בכלל התפיסה המוזרה שמסך גדול = מסך טוב?

שים לב גם שאתה מדבר על שטח עבודה, ואין קשר ישיר בין גודל מסך לבין שטח העבודה. מה שמכתיב זה הרזולוציה. את ה-T61 בגודל 14" אפשר (ומומלץ) להשיג ברזולוציה של 1400x1050. תשווה אותו למסך 17" טיפוסי עם 1440x900, ותגלה שבמסך 14" הקטן יש שטח עבודה גדול יותר.

את ה-T61 15.4" אפשר, כאמור להשיג עם 1680x1050, וזה מאוד מומלץ. אפשר גם 1920x1200, אבל לדעתי זה כבר יותר מידי (הטקסט יהיה קטן מאוד) ובנוסף מחשבים עם מסכים כאלה (בין אם הם 15" או 17") לרוב יקרים מאוד וייתכן שלא ייכנסו בתקציב שלך.

פורסם
  • מחבר

ראשית, תודה על התגובות.

שנית, שמתי לב שיש המון גרסאות של הדגם הזה. אני לא מבין הזה הרבה אבל ממה שראיתי בטווח של 1000 דולר אני מקבל מסך 15.4 עם רזולוציה של 1280 על 800 ו1GB RAM ו כ- 100GB HDו core duo 2GB . ממה שראיתי על דגמים אחרים של טושיבה וחברות אחרות אני מקבל באותו מחיר 3GB RAM ו 160GB HD וגם אותו מעבד באותו מכיר עם מסך אותו גודל. מה ההבדל ולמה הדגם שאמרת משתלם יותר? אם הדגם הספציפי הזה הכי משתלם בטווח המחירים של 1000 דולר, אני אודה לך מאוד אם תתן לי לינק לדגם עם המפרט הכי משתלם באזור טווח המכירים הזה.

תודה מראש.

פורסם

הוא איכותי יותר. לאו דווקא משתלם יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים