פורסם 2008 ביולי 2217 שנים שלום.היום החלפתי את המאוורר האחורי של 12V והרכבתי אותו ככה שהצד של הכתב כלפי פנים ואני מרגיש את האוויר נכנס לתוך המארז.האם זה בסדר או שהאוויר צריך לצאת בחוץ?(חשוב לציין שיש לי עוד מאוורר של 12V איפה שהרד דיסק והוא גם מכניס אוויר אבל רק הרד דיסק מרגיש אותו)שאלה שנייה שאני מדליק את המחשב לאחר השינוי של המאוורר מופיע לי הודעה:cpu is unworkabre or has been changed please recheck- cpu soft menu.מה הבעיה?ומה עושים?תודה למי שיעזור
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים שנה בבקשה את כותרת הת'רד לאינפורמטיבית יותר ע"פ חוקי הפורום (מה רע ב"הודעה ב-POST אחרי החלפת מאוורר"?).
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר שינתי את הכותרת ולא הבנתי את המשך התשובה שלך?האם המאוורר חובר טוב?ומה פירוש הודעה?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים פשוט הצעתי לך כותרת שאני חשבתי שתתאים, אבל גם מה שבחרת זה בסדר, תודה.ולנושא, תבדוק אם המאוורר של המעבד מסתובב, ולאן בדיוק הוא מחובר על לוח האם.אחרי ההודעה הזאת המחשב עובד כרגיל?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר כן המחשב עולה.לפתוח את המארז ולבדוק האם המאוורר של המעבד מסתובב?(יש לי את המאוורר המקורי של אינטל)יש לך מעבד דול קור 2.6 והמעלות שלו ככה:cpu 40cup 1 40cup 2 37ובמאוורים יש:cpu 1280 rpmaux2 2909 rpm
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים 1. תהפוך את המאוורר האחורי כך שהוא יוציא אוויר מהמארז.2. עשית למחשב OC או ששינית משהו בהגדרות בביוס?אני לא כל כך אוהב את זה אבל לפעמים זה עובד שנכנסים לBIOS ופשוט לוחצים על Set configuretion optimized או משהו כזה. לפעמים צריך להכנס שוב לביוס ולתקן כל מיני דברים שרוצים אבל זה פותר הרבה בעיות.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר לא ניסתי לעשות OC ניסתי להחליף מאוורר מת.המאוורר של הממעבד מסתובב ומחבור ללוח בתקע של שלוש פינים
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים האם ליד התקע הזה רשום CPU FAN?נסה להכנס לביוס, להעלות את הגדרות ברירת המחדל ולצאת.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר כן בדיוק עשיתי את זה לחציתי שמה על load משהו עשיתי Y ואין יותר את הבעיה.עכשיו את המאוורר של ה 12V להפוך אותו שהאוויר יצא?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אם המאוורר נמצא בחלק העליון של המארז, עדיף שהוא יוציא אוויר. (אוויר חם נוטה לעלות)
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר כן הפכתי אותו והוא מוציא אוויר והמעלות צנחו ב5 מעלות בממוצע במעבדים (cpu cpu 1 cpu 2).תודה לכם על העזרה והתגובות המהירות.המשיכו כך!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.