עבור לתוכן

שאלה לגבי ATI 4870 512

Featured Replies

פורסם

קניתי תכרטיס מסך הזה של חברת ספייר ויוצא לי מאוד קצת ב 3dmark 2006

14 אלף מתוכם 3100 זה המעבד כלומר רק 11 אלף זה נמוך או זה בסדר?

לדעתי נמוך

פורסם

יש מפרט ? :silly:

פורסם
  • מחבר

intel 3.5 dul

2g ram

פורסם

כן, זה ממש עוזר :kopfpatsch:

מפרט מלא בבקשה, דגמים, לוח אם, הארדיסקים, ועוד.

אם המעבד שלך לא ממעבדי ה CORE בכלל, ה CPU SCORE שלך נמוך, וכתוצאה מכך גם התוצאה הסופית.

פורסם
  • מחבר

תגיד אתה טמבל גמור?!

מה שחשוב זה המעבד ואמרתי לך 3.5 דיול קור או אתה לא יודע לקרוא!

ולוח אם ממש לא חשוב אבל אני יגיד שתיהיה רגוע של גיגיביט p35

וזיכרון פנימי של 2 גיגה תנחש 800 ארץ שזה גם לא משפיע בגרוש על הגרפיקה אז אם אתה לא יודע פשוט אל תרשום ...

כי המפרט מה שחשוב זה המעבד ואמרתי אז אל תבלבל תשכל

פורסם

אם כבר אתה לא מפגין חוכמה רבה. אין כזו מילה dul ובטח שלא "עיברות" שלה לדיול.

פורסם
  • מחבר

קיצר מה הקטע שלך?! מה זה לא מובן שזה דיול?! מה אתה משחק אותה אני לא מבין .... אין לך תשובה אז אל תגיב עוד במפורט הדגשתי המעבד עשה 3100 אז מה אתה שואל איזה מעבד יש לי קשה לך להבין שהתוצאה של הגריפקה הייתה 14-3 שווה 11 אלף מה הבעיה להבין?! מה הקשר מפרט מה אני לא מבין?!

שונא תאנשים שמחקים אותה

פורסם

תגיד אתה טמבל גמור?!

מה שחשוב זה המעבד ואמרתי לך 3.5 דיול קור או אתה לא יודע לקרוא!

ולוח אם ממש לא חשוב אבל אני יגיד שתיהיה רגוע של גיגיביט p35

וזיכרון פנימי של 2 גיגה תנחש 800 ארץ שזה גם לא משפיע בגרוש על הגרפיקה אז אם אתה לא יודע פשוט אל תרשום ...

כי המפרט מה שחשוב זה המעבד ואמרתי אז אל תבלבל תשכל

......אם אתה רוצה שאני ארשום לך רשימת הסברים מפורטת באורך "החטא ועונשו" על למה אתה מקשקש שטויות, רק תבקש.

אין לי בעיה להוציא אותך אידיוט גמור מול כל הפורום (למרות שאתה במחצית הדרך לשם כבר לבד), אבל אני מעדיף להימנע מזה כל עוד זה לא הכרחי. כדאי שלא תטיח העלבות וכינויים בחברי פורום עם ידע כנראה "קצת" נרחב משלך בנושא, אתה לא תרוויח מזה כלום, ובטח שלא עזרה.

הלאה-

שוב, תדר מעבד לא עוזר. צריך לדעת דגם. Core 2 Duo כלשהו בתדר 3.5GHZ יהיה יעיל וחזק בכמה מונים מ Pentium D כפול ליבה בעל אותו התדר.

עד שלא תגיד לנו -במדויק- מה דגם המעבד, לא נוכל להגיד לך אם התוצאה תקינה או לא.

אז תעשה גם לנו וגם לעצמך טובה, תוריד CPU-z, ופשוט תבדוק מה הדגם. זה הכל.

נ.ב- ב 3Dmark2006 התוצאה הסופית היא לא ניקוד מעבד+ניקוד כרטיס גרפי. אז זה לא "11 אלף לכרטיס הגרפי" כמו שאמרת.

יש לך SM 2.0 score ו SM 3.0 score בנוסף לתוצאת המעבד, וקיים שכלול לתוצאה, לא פשוט להוסיף.

פורסם

......אם אתה רוצה שאני ארשום לך רשימת הסברים מפורטת באורך "החטא ועונשו" על למה אתה מקשקש שטויות, רק תבקש.

אין לי בעיה להוציא אותך אידיוט גמור מול כל הפורום (למרות שאתה במחצית הדרך לשם כבר לבד), אבל אני מעדיף להימנע מזה כל עוד זה לא הכרחי. כדאי שלא תטיח העלבות וכינויים בחברי פורום עם ידע כנראה "קצת" נרחב משלך בנושא, אתה לא תרוויח מזה כלום, ובטח שלא עזרה.

הלאה-

שוב, תדר מעבד לא עוזר. צריך לדעת דגם. Core 2 Duo כלשהו בתדר 3.5GHZ יהיה יעיל וחזק בכמה מונים מ Pentium D כפול ליבה בעל אותו התדר.

עד שלא תגיד לנו -במדויק- מה דגם המעבד, לא נוכל להגיד לך אם התוצאה תקינה או לא.

אז תעשה גם לנו וגם לעצמך טובה, תוריד CPU-z, ופשוט תבדוק מה הדגם. זה הכל.

נ.ב- ב 3Dmark2006 התוצאה הסופית היא לא ניקוד מעבד+ניקוד כרטיס גרפי. אז זה לא "11 אלף לכרטיס הגרפי" כמו שאמרת.

יש לך SM 2.0 score ו SM 3.0 score בנוסף לתוצאת המעבד, וקיים שכלול לתוצאה, לא פשוט להוסיף.

צ'מע PIKA , אני רוצה להגיד שאני מצדיע לך.

אחרי כזו חוצפה שלא ראיתי כדוגמתה כבר הרבה זמן בפורום, אחרי הטחת כינויים ועלבונות בך,

אתה עוד נשאר כאן, מראה איפוק ועוד עוזר לו ??

לא יודע מה להגיד חוץ מ- כל הכבוד - . אני לא יודע אם אני או מישהו אחר היה נוהג כמוך.

סחתיין

HF

פורסם
  • מחבר

מה הקשר עלבונות?! כתבתי בבירור שיש לי דיול 3.5 והוא שואל איזה מעבד יש לי דיול או איזה?! מה אתה לא רואה שכתבתי דיול ואם זה כזה משפיע אז הדגם 6750 2.66 אובר קלוק ל 3.5 ...השם אומר ההרבה כן שיהיה...

וכשאתה כותב "מה אתה טמבל גמור?" זה לא אומר שאמרתי טמבל זה כשאלה אז תירגע יהיה בסדר כולם ריגשי פה

כך בשבילך פיקה בגלל שאני אוהב אותך ולא מעליב אותך

CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750

intel 6750 2.66 h_OC 3.5 bus speed 438 וולטיג' 1.47

DIMM1: OCZ OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz)

Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775

ארד דיסק 16 בופר

לוח אם של גיגה בייט

ספק חדש חדש של Seasonic S12II-500 Active PFC 500W

פורסם

בנאדם זה שאתה כותב שהמעבד הוא "דיול" 3.5 זה כלום.... אני יכול לקחת E2200 ולהעלות אותו לאותו תדר.... כולה ביקשו ממך דגם מלא של המעבד וזהו... הרי ביקשתה עזרה וPIKA ניסה למצוא איזהשהו קצה חוט .... מה היה כל כך קשה לך להגיד את הדגם של המעבד שלך??? וכניראה אתה ה"טמבל הגמור" מפני שיש הבדל ניכר בין כל מעבד בסדרת הCORE 2 DUAL אפילו אם אחד בתדר 3.5 והאחר בתדר סטוק...

עכשיו לנושא שלנו

תודה שבסוף הבאתה את המעבד ואת שמו.... פיקה כבר אמר ואמר נכון זה מביא לך ניקוד על הכ.מ עצמו.. לא כמו שאתה אומר זה לא מעבד+כ.מ זה כרטיס מסך לבד ול4870 14000 זה מספיק....

פורסם

שים לב, mj23, איך פתאום דגם המעבד הפך לכ"כ קריטי-

איך בדיוק יש לך "דיול 3.5" אם המעבד שלך הוא E6750, שבכלל עובד ב 2.66GHZ? אם עשית אוברקלוק, זה סיפור אחר, אבל זה כבר פחות רלוונטי.

לפי ה ORB של Futuremark, זה בערך הציון שאתה אמור לקבל.

הציונים בסקירות גבוהים ב 2000 נקודות בערך כי עושים את הסקירות על מעבדי אקסטרים, קואדים, שנמצאים באוברקלוק מטורף ל 4GHZ ויותר.

פורסם

ואילו אני חושב שזו תוצאה נמוכה. עם 8800GT, E8400@4GHZ אני מקבל בערך 13800. ה4870 אמור להיות חזק משמעותית, לא?

פורסם

E8400@4GHZ

אין עוד הרבה להוסיף.

בנוסף, יש לך גרסת אוברקלוק כלשהי של הכרטיס?

פורסם
  • מחבר

מה אתה עושה צחוק עלק 13 אלף עם 8800 גי טי

ניראה לי עשית רזולציה 800*600[br]פורסם בתאריך: 22.07.2008 בשעה 13:38:13

כך תסתכל בתמונה תיראה כמה זה עושה ב 2005 13 אלף אז איך זה יכול להיות שגם ב 2006 זה עושה לך 13 אלף?!

http://images.techtree.com/ttimages/story/85567_3dmark05graph.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים