עבור לתוכן

עברית באופיס

Featured Replies

פורסם

יש לי אופיס XP ואני התקנתי אותו.

יש דרך להפוך אותו לעברית?

כי הכל באנגלית ואני רוצה עברית.

תודה רבה

פורסם

יש חבילת שפות שמעדכנת את האופיס לשפה שאתה בוחר (אם הוא לא בא כבר בשפה הזאת אלא באנגלית) אבל ככל שאני יודע, צריך לקנות אותה.

פורסם

ישנה אופציה לשנות את שפת הממשק.

תראה בתפריט התחל את הכלים של אופיס ושם יש אשף הגדרות שפה.

פורסם

אתה צריך ה-multi language pack interface או בקיצור mui על מנת להחליף את הממשק מאנגלית לעברית או להיפך את התקליטור

אתה מקבל כאשר אתה רוכש את גירסת ה-pro או standart של office לגבי קנייה בנפרד תצטרך לברר אצל מיקרוסופט.

פורסם

אחי שטויות במיץ עגבניות מה שאמרו לך פה....

ככה אתה הופך אותו לעיברית (חייב שהדיסק של האופיס יהיה ב-cd)

אתה הולך להתחל תוכניות Microsoft Office Tools ושם ל-Microsoft Office XP Language Settings ושם אתה שם את כל האפשרויות על עיברית, תפעיל את המחשב וואלה. (נ.ב כבר הסברתי את זה פעם אחת בפורום....)

עכשיו עם אתה יכול לך לדיון שלי....

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=38320;start=0

פורסם

הדרך הזאת לשנות את שפת הממשק היא רק אם ההתקנה של האופיס היא כבר בעברית, ואז רק צריך להגדיר אותו לעבוד עם השפה הזאת.

אבל אם מתקינים אופיס באנגלית נטו, בלי שום זכר לעברית, צריך להשיג את חבילת השפות שתוסיף את העברית לאופיס.

אל תגיד "שטויות במיץ עגבניות" סתם.

פורסם

אז תסביר לי איך אצלי הכל עובד בעיברית בלי שום חבילת שפות?!?!?

והאופיס הוא אנגלית נטו.

פורסם

chill man.. :smoke:

וזה בגלל שהאופיס שלך כן תומך בעברית. לי יש אופיס שכבר בהתקנה הוא מתקין הכל כולל תפריטים בעברית. יש אופיסים שמתקינים תמיכה בעברית אבל צריך להגדיר אותם לשנות את התפריטים לאנגלית.

ויש אופיסים שבכלל לא קשורים לעברית בשום דרך (אם למשל תלך לחנות בארה"ב ותבקש מהם סתם אופיס, הם יביאו לך אופיס שלא יתמוך בעברית. אני מדבר על התפריטים, לא על העריכת תמלילים בתוך התוכנה) ואז תצטרך לקנות את חבילת השפות בשביל להוסיף את העברית ורק אז תוכל לשנות את שפת התפריטים לעברית.

פורסם

אז מה הבחור עם הבעיה צריך לעשות?

פורסם

להתקין את חבילת השפות (mui).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים