פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש לי אופיס XP ואני התקנתי אותו.יש דרך להפוך אותו לעברית?כי הכל באנגלית ואני רוצה עברית.תודה רבה
פורסם 2003 במאי 2922 שנים יש חבילת שפות שמעדכנת את האופיס לשפה שאתה בוחר (אם הוא לא בא כבר בשפה הזאת אלא באנגלית) אבל ככל שאני יודע, צריך לקנות אותה.
פורסם 2003 במאי 2922 שנים ישנה אופציה לשנות את שפת הממשק.תראה בתפריט התחל את הכלים של אופיס ושם יש אשף הגדרות שפה.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אתה צריך ה-multi language pack interface או בקיצור mui על מנת להחליף את הממשק מאנגלית לעברית או להיפך את התקליטוראתה מקבל כאשר אתה רוכש את גירסת ה-pro או standart של office לגבי קנייה בנפרד תצטרך לברר אצל מיקרוסופט.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אחי שטויות במיץ עגבניות מה שאמרו לך פה....ככה אתה הופך אותו לעיברית (חייב שהדיסק של האופיס יהיה ב-cd)אתה הולך להתחל תוכניות Microsoft Office Tools ושם ל-Microsoft Office XP Language Settings ושם אתה שם את כל האפשרויות על עיברית, תפעיל את המחשב וואלה. (נ.ב כבר הסברתי את זה פעם אחת בפורום....)עכשיו עם אתה יכול לך לדיון שלי.... http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=38320;start=0
פורסם 2003 במאי 3022 שנים הדרך הזאת לשנות את שפת הממשק היא רק אם ההתקנה של האופיס היא כבר בעברית, ואז רק צריך להגדיר אותו לעבוד עם השפה הזאת.אבל אם מתקינים אופיס באנגלית נטו, בלי שום זכר לעברית, צריך להשיג את חבילת השפות שתוסיף את העברית לאופיס.אל תגיד "שטויות במיץ עגבניות" סתם.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים אז תסביר לי איך אצלי הכל עובד בעיברית בלי שום חבילת שפות?!?!?והאופיס הוא אנגלית נטו.
פורסם 2003 במאי 3022 שנים chill man.. :smoke:וזה בגלל שהאופיס שלך כן תומך בעברית. לי יש אופיס שכבר בהתקנה הוא מתקין הכל כולל תפריטים בעברית. יש אופיסים שמתקינים תמיכה בעברית אבל צריך להגדיר אותם לשנות את התפריטים לאנגלית.ויש אופיסים שבכלל לא קשורים לעברית בשום דרך (אם למשל תלך לחנות בארה"ב ותבקש מהם סתם אופיס, הם יביאו לך אופיס שלא יתמוך בעברית. אני מדבר על התפריטים, לא על העריכת תמלילים בתוך התוכנה) ואז תצטרך לקנות את חבילת השפות בשביל להוסיף את העברית ורק אז תוכל לשנות את שפת התפריטים לעברית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.