עבור לתוכן

שאלה| לגבי מתאם DVI VGA

Featured Replies

פורסם

קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?

פורסם

אתה יכול לקנות מפה.

בפעם האחרונה שראיתי מתאם שכזה הוא עלה בסביבות ה-60 ש''ח.

בכל זאת כדאי שתערוך חיפוש יסודי.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובה המהירה..אבל אני בבעיה אני צריך חיבור 24+5 ואין לי שום דרך לדעת עם זה זה או לא

פורסם

אני לא יודע מה זה 24+5,

אבל מה שאני כן יודע זה שכל DVI זה DVI וכל VGA זה VGA (באמת? :screwy:)

איפה רשום לך?

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שזה חיבור dvi שמיועד לטלוויזיות...שלי זה dvi-d duel link

hd_3850_1.jpg זה 24+5 יש 24 פינים פלוס חמישה בצד אפשר לראות בתמונה שצירפתי

פורסם

הבנתי על מה אתה מדבר.

בכל מקרה,אני הייתי מציע לך להיתקשר לחנות ולשאול את אחד העובדים שם.

זה שהם לא ציינו במקרה הזה זה לא אומר שאין להם.

תתקשר או שלח לאימייל.

MuTaTiOn.

פורסם
  • מחבר

טוב לדעת! רק באיזה צורה זה משפיע יש לך אולי מושג? אם אני יחבר אחד אחר לזה דרך המסך האיכות תרד אפילו יותר לא?

פורסם

טוב לדעת! רק באיזה צורה זה משפיע יש לך אולי מושג? אם אני יחבר אחד אחר לזה דרך המסך האיכות תרד אפילו יותר לא?

לא ראיתי הבדלים באיכות דרך מתאם.

פורסם

אין הבדל בין מתאם לבין חיבור VGA ללא מתאם.

פורסם

לא קשור, אבל סתם עניין אותי -

כבל vga עם מתאם dvi יתן אותה איכות כמו כבל dvi רגיל?

תודה רבה.

פורסם

זה לא שאלה של כבלים ומתאמים, זה שאלה של דיגיטלי מול אנלוגי.

אין שום טעם לחבר מתאם לDVI על כבל VGA ללא צורך.

פורסם

אני שואל רק על האיכות, תהיה אותו דבר או לא?

פורסם

אתה עדיין מקבל על המסך תמונה מאות אנלוגי דרך ה-DVI של כרטיס המסך עם מתאם DVI-to-VGA, כי כניסת ה-VGA של המסך מקבלת רק אות אנלוגי, לכן לא יהיה שיפור באיכות התמונה.

It is very interesting to note that DVI-I outputs can be transformed into VGA outputs by the use of an adaptor that usually comes with the video card (see Figure 28), if the DVI-I connector has analog signals (DVI-A) present which is the case with all video cards. Thus you can transform the DVI-I connector of your video card on a second VGA output, allowing you to connect two video monitors to your computer. This connection, however, will be analog, not digital, since the VGA connection uses analog signals and you are using the DVI-A signals from the connector to generate this output.

http://www.hardwaresecrets.com/article/157/8

פורסם

יכול להיות שזה חיבור dvi שמיועד לטלוויזיות...שלי זה dvi-d duel link

hd_3850_1.jpg זה 24+5 יש 24 פינים פלוס חמישה בצד אפשר לראות בתמונה שצירפתי

אתה רוצה להגיד שקנית את המפלצת הזו ולא הגיע איתה מתאם DVI ל-VGA? אם כן צריך לשחות את היצרן. כל כרטיס עלוב מלפני 4 שנים שהייתה בו יציאת DVI כבר היה מגיע עם מתאם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים