עבור לתוכן

מבקש חוות דעת על מחשב נייד Acer Aspire 5715Z

Featured Replies

פורסם

זה פעם ראשונה שאני קונה מחשב נייד ככה שאין לי ניסיון כל כך - הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO לצורכי לימוד - זה לא מחשב למשחקים.

בהתחלה חשבתי לקנות דל INSPIRON 1525 עם מעבד CORE 2 T7250 ללא ספק מעבד חזק שאני בטוח שהיה עונה על הצרכים שלי - הבעיה שהמחיר הכי זול שמצאתי למחשב הזה זה 3920 שקל (אולי לא כזה יקר בשביל אנשים מסוימים אבל בעיני זה לא הכי זול)

בין השאר לדל יש שם טוב, יש הרבה ביקורות טובות על המחשב הזה וגם 3 שנים אחריות.

אבל עכשיו שאני מסתכל על המחשב הזה Acer Aspire 5715Z (שעולה רק 2625 שקלים)

http://www.gamaoffice.co.il/products/111253

ואני מסתכל על המפרט של המחשב - אז בגדול למעט ההבדל הבולט של המעבד (Pentium Dual Core 2390 שהוא גרסה "מקוצצת" לפי מה שהבנתי של מעבד CORE 2) אני לא רואה ממש הבדלים - (אותו זכרון, אותו כרטיס מסך, אותה רזולוציית מסך אותו הארד דיסק וכו')

הבעיה שאני לא מצליח למצוא שום ביקורות על המחשב הזה - למישהו יש דעה באופן כללי על מחשבי ASPIRE של ACER (עיצוב, נוחות שימוש, אמינות וכו)' ?

כמובן שהוא מגיע גם עם שנת אחריות אחת בלבד

אני לא רואה סיבה שמחשב כזה לא יהיה מספיק חזק לצרכים שלי שהם אינטרנט, אופיס, סרטים (כולל סרטי FULL HD) וכנראה גם VISUAL STUDIO

אם מישהו חושב אחרת אשמח לשמוע דעה.

בגדול השאלה שלי היא כזאת - האם כדאי לשלם 50% יותר על המחשב של דל (3920 לעומת 2625למחשב של ACER) ז"א האם אני אקבל גם תמורת זה מחשב שהוא באמת 50% יותר טוב וחזק יותר ?

תודה מראש על כל דעה ועצה

פורסם

אכן ההבדל במחיר בין ה-Core 2 Duo ל-Pentium Dual Core הוא משמעותי. זאת הסיבה שה-Pentium Dual Core קיים.

אבל ב-DELL אתה משלם לא רק על הבדל במעבד, אלא גם על אחריות יותר טובה (3 שנים) ועל איכות ואמינות עדיפות על ה-ACER.

האם זה שווה את ההפרש? קשה לומר, זה לא משהו שאפשר לכמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים