עבור לתוכן

הגדרת מודם USB על ויסטה 64BIT

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר.

אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT.

האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).

פורסם

תרים טלפון ל166 ותבקש שיתנו לך אישור החלפה ללא עלות.

דיינמוד כבר מזמן הפסיקו לתמוך במוצר הזה ואין סיכוי קלוש שהוא יעבוד בויסטה.

פורסם

זה ממש לא חדש וכמו שהיה ניתן להבין עוד לפני שהתקנת את המערכת שיש סיכוי שחלק מהחומרה לא יעבוד איתה כמו שצריך בגלל מערכת דרייברים שונה.

למרות שעלות ההחלפה במקרים כאלו היא 50 ש"ח ניתן לבקש גם החלפה ללא תשלום (בגלל זה אמרתי לדבר עם 166) ולסגור את העניין.

פורסם
  • מחבר

אין סיכוי קלוש שהוא יעבוד בויסטה.

חבל, כי כאמור הוא עובד מצויין בויסטה על מחשב אחר. עוד רעיונות?

פורסם

הוא עובד במחשב אחר עם וסטה 64?

פורסם
  • מחבר

לא, 32. עם זאת, כאמור לא נראה שיש לו בעיות קריטיות עם ויסטה בנפרד או עם 64 ביט בנפרד (כל עוד זה XP). למה כשמשלבים פתאום כלום לא עובד?

פורסם

תחבר את המודם לויסטה 32

דרך מנהל התקנים תמצא את הדרייבר שלו,תעתיק,תתקין אותו בויסטה 64

פורסם
  • מחבר

אממ לא יכול. המודם לא מופיע כלל במנהל ההתקנים, כי ההתקנה לא בדיוק הושלמה בזמנו (ויסטה והשטויות שלה). הוא עובד, אבל אין לי מושג איזה קבצים מהווים את הדרייבר שלו.

פורסם

בלתי אפשרי, דרייבר של 32 ביט לא יפעל על ווינדוס 64 ביט.

בקשר לשאלה הראשית, אתה חייב לחבר דרך כבל הרשת, כרגע התמיכה דרך הusb מצומצמת ולא תומכת את המודמים שלנו בארץ.

פורסם

תריץ XP 32 ביט בתוך הויסטה 64 ביט, תתקין את הדריבר שם ותעשה שיתוף רשת בין ה XP לויסטה.

פורסם
  • מחבר

תריץ XP 32 ביט בתוך הויסטה 64 ביט, תתקין את הדריבר שם ותעשה שיתוף רשת בין ה XP לויסטה.

ואיך בדיוק אני עושה דבר שכזה?

פורסם

אולי די כבר עם כל השגעונות האלה? להריץ מערכת הפעלה וירטואלית בשביל להתקין דרייבר לפיסת חומרה מיותרת?

תיקח מודם רשת נורמלי מבזק ותפסיק לעבוד עם הפתרון המפגר הזה שנקרא "מודם USB".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים