פורסם 2008 ביולי 2117 שנים שלום, יש לי בבית מודם USB. לאחרונה שדרגתי קצת את המחשב בבית, והתקנתי עליו ויסטה 64BIT. מערכת ההפעלה החדשה אמנם מזהה את המודם כמודם אך לא מזהה את הדרייברים בדיסק ההתקנה. יש לציין שכל הדרייברים שמצאתי באינטרנט למודם הזה נתמכים רשמית על XP בלבד, וכך גם טען נציג הטמיכה הטכנית של ספק האינטרנט - ואם יש לי ויסטה, אני צריך מודם אחר.אני מתקשה לקבל את הטענה הזו, ולו כי המחשב עליו אני כותב את הפוסט הזה גם עם ויסטה, והצלחתי להתקין עליו את המודם האמור בלי יותר מדי בעיות. עם זאת, מדובר בויסטה 32BIT.האמנם אין דרך לחבר את המודם? הדגם הוא DYNAMODE ADSL-USB-C50 או משהו כזה (לא לידי כרגע).
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים תרים טלפון ל166 ותבקש שיתנו לך אישור החלפה ללא עלות.דיינמוד כבר מזמן הפסיקו לתמוך במוצר הזה ואין סיכוי קלוש שהוא יעבוד בויסטה.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מה שבטוח, אתה לא לבד:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3569600,00.html
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים זה ממש לא חדש וכמו שהיה ניתן להבין עוד לפני שהתקנת את המערכת שיש סיכוי שחלק מהחומרה לא יעבוד איתה כמו שצריך בגלל מערכת דרייברים שונה.למרות שעלות ההחלפה במקרים כאלו היא 50 ש"ח ניתן לבקש גם החלפה ללא תשלום (בגלל זה אמרתי לדבר עם 166) ולסגור את העניין.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר אין סיכוי קלוש שהוא יעבוד בויסטה.חבל, כי כאמור הוא עובד מצויין בויסטה על מחשב אחר. עוד רעיונות?
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר לא, 32. עם זאת, כאמור לא נראה שיש לו בעיות קריטיות עם ויסטה בנפרד או עם 64 ביט בנפרד (כל עוד זה XP). למה כשמשלבים פתאום כלום לא עובד?
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים תחבר את המודם לויסטה 32דרך מנהל התקנים תמצא את הדרייבר שלו,תעתיק,תתקין אותו בויסטה 64
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים מחבר אממ לא יכול. המודם לא מופיע כלל במנהל ההתקנים, כי ההתקנה לא בדיוק הושלמה בזמנו (ויסטה והשטויות שלה). הוא עובד, אבל אין לי מושג איזה קבצים מהווים את הדרייבר שלו.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים בלתי אפשרי, דרייבר של 32 ביט לא יפעל על ווינדוס 64 ביט.בקשר לשאלה הראשית, אתה חייב לחבר דרך כבל הרשת, כרגע התמיכה דרך הusb מצומצמת ולא תומכת את המודמים שלנו בארץ.
פורסם 2008 ביולי 2117 שנים תריץ XP 32 ביט בתוך הויסטה 64 ביט, תתקין את הדריבר שם ותעשה שיתוף רשת בין ה XP לויסטה.
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים מחבר תריץ XP 32 ביט בתוך הויסטה 64 ביט, תתקין את הדריבר שם ותעשה שיתוף רשת בין ה XP לויסטה.ואיך בדיוק אני עושה דבר שכזה?
פורסם 2008 ביולי 2217 שנים אולי די כבר עם כל השגעונות האלה? להריץ מערכת הפעלה וירטואלית בשביל להתקין דרייבר לפיסת חומרה מיותרת?תיקח מודם רשת נורמלי מבזק ותפסיק לעבוד עם הפתרון המפגר הזה שנקרא "מודם USB".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.