עבור לתוכן

בחירת הארד דיסק חיצוני אמין

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות הארד דיסק חיצוני ומתלבט בין 2 הארד דיסקים חיצוניים:

האחד של Maxtor דגם OneTouch IV Plus 500GBוMaxtor עם חיבור USB2 ו Firewire

ויש לו 5 שנים אחריות.

והשני דגם WDH1CS5000E 500GB Western Digital עם חיבור USB2 ו Firewire ו ESATA עם אחריות לשנתיים.

המחירים די זהים בין 520 ל550 שקלים.

מה אמינות הדגמים?? מה מומלץ??האם יש דגם אחר מומלץ באותו סדר גודל של מחיר??

תודה

פורסם

אני לא יודע מה עדיף בין שניהם, אבל רציתי לומר שאם אין לך שימוש בעובדה שהוא חיצוני וזה לא נותן לך שום דבר, אז אין טעם לקחת חיצוני. כשהוא חיצוני הוא לא אמין יותר בידיוק כמו שהוא ממש לא מהיר יותר. אז תשקול את זה.

פורסם

אני לא יודע מה עדיף בין שניהם, אבל רציתי לומר שאם אין לך שימוש בעובדה שהוא חיצוני וזה לא נותן לך שום דבר, אז אין טעם לקחת חיצוני. כשהוא חיצוני הוא לא אמין יותר בידיוק כמו שהוא ממש לא מהיר יותר. אז תשקול את זה.

מסכים עם ההערה.

בקשר לדגמים אני אוהב את Western Digital באופן כללי, אבל אני לא מכיר את השניה.

פורסם
  • מחבר

לגבי אופן השימוש:

יש לי מחשב ישן (מלפני 5 שנים) שיש עליו חומר שאני רוצה לשמור כ 60 ג'יגה

חוץ מזה אני הולך לקנות מחשב נוסף ואני רוצה לגבות גם עליו דברים ולכן אני מחפש חיצוני - שיתחבר לי לשני המחשבים

פורסם

אוקיי אני חושב שזה אחלה שימוש בשבילו (;

מקסימום תגיע לשלב בו לא יהיה לך שימוש בזה שהוא חיצוני, תמיד תוכל להכניס אותו פנימה (;

ו..

שמע לי יש MYBOOK וזה לא רע בכלל, אבל אני אומר תקח את זה שיש לו אחריות יותר ארוכה. כי בשורה התחתונה מבחינת יופי/ביצועים או כל פרמטר אחר- אין הבדל ממשי, ואחריות במקרה של כוננים קשיחים היא חשובה מאוד, אז עדיף שתקח יותר אחריות מאשר כל דבר אחר.

פורסם

קח לתשומת לבך את האחריות של הדגם הספיציפי הזה של מקסטור - 5 שנים.

לי יש את הMaxtor Basic Storage אבל יש לי אותו רק שבוע אז אני לא יכול לתת חוות דעת - חוץ מהעובדה שהוא מהיר בצורה בלתי רגילה. לקחתי אותו כי יש מחסור בonetouch אצל היבואן. על הבייסיק יש "רק" 3 שנים אחריות. זה עדיין יותר משנתיים אצל WD.

מכובד.

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324_2688&products_id=19952

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים