עבור לתוכן

מחשב נייד לתכנות עד 3600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מחפש מחשב נייד לצורכי תכנות בעיקר עם WIN XP PRO שיריץ לי IIS, VISUAL STUDIO, SQL SERVER וכאלה דברים (אני צריך 2GB זיכרון ומעבד חמוד),

חשבתי על המחשב הזה:

http://ivory.co.il/product.asp?productid=1801&CatCode=315

הוא יושב עלי בול, עכשיו, אני לקוח של אייבורי עם 2 מחשבים כבר, אבל שמעתי דברים לא טובים עליהם, אבל בכל זאת, ההפרשים מגיעים ל300 ש"ח על המחשב הזה בין IVORY לNOTEBOOKCLUB לדוגמא, האם משתלם לי לקנות את המחשב הזה?

מה גם, חשובה לי האחריות ארוכת הטווח (יתרון לDELL אצלי), כיוון שאני רוצה להערך לכל מצב, וחבל סתם להוציא כסף בעוד שנתיים על תקלות בזיכרון, דיסק קשיח וכד'.

אשמח להמלצות,

דוד

פורסם

אין שום סיבה לא לקנות באייבורי את המחשב הנ"ל,הם רוכשים את הניידים הללו בסטוקים מהיבואנים ובכך יכולים להרשות לעצמם מחיר זול יותר פר יחידה עבור הצרכן(יתרון לגודל).שים לב שהמחשב מגיע ללא מע' הפעלה.

מה שכן,תהיה מוכן למצב שתגיע לחנות וינסו לדחוף לך את מותג הבית שלהם MSI.

פורסם
  • מחבר

אין שום סיבה לא לקנות באייבורי את המחשב הנ"ל,הם רוכשים את הניידים הללו בסטוקים מהיבואנים ובכך יכולים להרשות לעצמם מחיר זול יותר פר יחידה עבור הצרכן(יתרון לגודל).שים לב שהמחשב מגיע ללא מע' הפעלה.

מה שכן,תהיה מוכן למצב שתגיע לחנות וינסו לדחוף לך את מותג הבית שלהם MSI.

אני מכיר ת'שיטות שלהם כבר ;) אני לא אפול בפח.

בקשר למערכת הפעלה, יש לי Windows XP Professional מקורי בבית ככה שאני לא חושב שצריכה להיות בעיה להתקין גם על הלפטופ, יש לי 2 סריאלים חוקיים אחד של לפטופ ישן שלא פעיל ולא שמיש,

בכל מקרה, לדעתך זהו המחשב האולטימטיבי עבורי?

אגב, שמתי לב שמקבלים מדפסת, היא שווה יותר מהLEXMARK X1190 שיש לי כרגע (שהיא גם מקרטעת לי בזמן האחרון, נדפקה או משהו)?

פורסם

במידה שזה סריאל שהוא OEM - אסור לך להתקין אותו על מחשב אחר מלבד ההוא שהתקנת עליו בפעם הראשונה.

אם זה רשיון RETAIL - ניתן להתקין כמה פעמים על מס' מחשבים.

מקווה שלא טעיתי.

לגבי הלפטופ,אני חושב שפחות או יותר הוא ייתן לך את מה שאתה מבקש.לא ראיתי אופצ' אחרת במחיר הנ"ל,במפרט הנ"ל,ועם 3 שנות אחריות.

לגבי המדפסת - רצוי לבדוק רצת בגוגל או בפורום ציוד היקפי.ממה שאני מכיר היא פשוטה יחסית ומאוד זולה ואין לה יותר מדי אפשרויות שקיימות כיום במדפסות בשוק.

פורסם
  • מחבר

במידה שזה סריאל שהוא OEM - אסור לך להתקין אותו על מחשב אחר מלבד ההוא שהתקנת עליו בפעם הראשונה.

אם זה רשיון RETAIL - ניתן להתקין כמה פעמים על מס' מחשבים.

מקווה שלא טעיתי.

לגבי הלפטופ,אני חושב שפחות או יותר הוא ייתן לך את מה שאתה מבקש.לא ראיתי אופצ' אחרת במחיר הנ"ל,במפרט הנ"ל,ועם 3 שנות אחריות.

אחד OEM ואחד RETAIL , אני אתקין את הRETAIL, תודה רבה על העזרה, בקרוב אני ארכוש את המחשב בעזרת השם.

עריכה: איזה מותג נחשב חזק יותר בשוק? HP / DELL / LENOVO?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים