פורסם 2008 ביולי 2317 שנים לא צריך סרטונים על ET, כל מי שיש לו מחשב ואינטרנט שיחק במשחק הזה.יש הרבה שלא שמעו על המשחק המצויין הזה.רגע, מישהו יכול בבקשה לעשות רשימה של כל המשחקים החינמיים שהודגשו פה?עד עכשיו דיברו רק על ET ו AA (אולי גם linage & silkroad).
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים תנסה את mass effect...סיימתי אותו לא מזמן והוא משחק מצויין.עוד משחק בסגנון של whitcher זה nox, הוא טיפה ישן, אבל עדיין מהנה ברמות.
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים עד עכשיו דיברו רק על ET ו AA (אולי גם linage & silkroad).מה בדיוק חינמי בLINEAGE? גם 1 וגם 2 לא חינמים ואם הם כן אשמח לשמוע על כך ....
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים נישאר עוד הרבה זמן לחופש ואני לא יודע איזה עוד משחקים כדאי לשחק אז הגיע הזמן להמלצות של אחרים. בן אדם, צא החוצה, תשחק קצת כדורגל, תשחק קצת עם בנות .. זה גם נחמד תאמין לי .. לא חייב רק להרקב בבית .. תהנה בכל מקרה חח
פורסם 2008 ביולי 2417 שנים מחבר ^^^ שלא תחשוב שאני כל היום בבית יש לי חדר כושר, לימודי פסיכומטרי (מתחיל באמצע חודש הבא), ללכת לסרטים, ללכת לשחק 8 BALL (ביליארד) ושעורי מהיגה המשחקים זה רק בשביל שיהיה לי מה לעשות בשאר הזמן, אני לא שומר שבת אז בסוף שבוע אני מסיים משחק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.